Guest majstormile Napisano Januar 19, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima.Vozim Keeway matrix 50 2007godiste,pa bi hteo da mu skinem blokade.Da li bi neko mogao da mi kaze gde nalaze blokade na motoru?Onu iz auspuha sam isekao,ali ima ih jos.Za sad sam dobio max. brzinu 65km/h sto nije velika brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/motorcycles/keeway_matrix_50_2006.php evp [robaj ovde da nadjes neko resenje,imas ispod kad otvoris stranicu forum matrixovih vozaca, trebalo bi tu i rolnice promeniti itd itd,,izvaditi kat,prigusivac,itd itd,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 19, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Copy/paste sa drugog foruma Blokade na Keeway-u. Imas na auspuhu, tacnije na grani ono slepo crevo koje je potrebno zameniti. Onda imas blokadu na sajli gasa, treba nesto da se odvrne, t.j da jos se da veci hod. Imas onda 2 blokade na karburatoru, prva je dizna koja je 47, a posle skidanja je stavljena 54.5 i neki limeni deo (ne bi znao sta je) naravno tu ti je i prsten na variomatu. E sada da ti jos nesto napomenem, nece ti mnogo bolje ici uzbrdo. Evo moj primer, pre blokade mi je isao ~50 kmh a uzbrdo oko 30kmh. Potrosnja je bila ~3.8L. Posle skidanja blokade, motor je lose isao kao i pre samo sam dobio + ~10 kmh. nadam se da ce ti pomoci... inache skidanje svih blokada sa delovima je kako sam prochitao 3500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima.Vozim Keeway matrix 50 2007godiste,pa bi hteo da mu skinem blokade.Da li bi neko mogao da mi kaze gde nalaze blokade na motoru?Onu iz auspuha sam isekao,ali ima ih jos.Za sad sam dobio max. brzinu 65km/h sto nije velika brzina. Vozi 65 to je max Ne moze vise, ja sam skinuo blokadu u servisu i to ti je to 65 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom matrixu (davnih dana je to bilo ) stavio leo vinci zx (samim tim je otklonjen katalizator, kao i blokada), stavio sam rolnice koje sam dobio uz leo vinci i stavio sam malossi kevlar belt i pireli diablo gumu, nista vise nije dirano od tih navedenih blokada. Sa svim tim delovima top speed je bio 75 km/h, sto je i dovoljno. sve preko je profi tjuning i zahteva dosta novca i zivaca. I sa njim sam tako prevezao 19500 km, Bez nekih problema. Prodao sam ga 2009 godine, i koliko sam upucen jos uvek se vozi, samo neko se u tim menjazama pocastio leo vincijem sad ima obican auspuh. Skuter prva liga nemam reci, i onda kad mi neko dodje i kaze kinez dodje mi da ga....uhhhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je ta brzina, ne mozes dobiti vise od serijskog motora tj. 49 ccm. mozes jedino dobiti malo na startnosti menjanjem rolnica i to je to. ako vec menjas rolnice proveri da nemas taj prsten na variomatu, mada cisto sumnjam cim pegla 65km\h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simkeSR 0 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan 06-07 ima cdi blokadu,kupis odblokiran cdi i to je to.....samo jedna stvar mi nije jasna,zasto matrix ide toliko lose sa skinutom blokadom +2t masina treba dosta da se ulaze da bi dobio 15-20 km/h sto se ne isplati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 17, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 2008,i ima odblokiran CDI...max brzina mi je oko 65kmh...al` mi procurela uljna pumpa i nema sanse da nadjem drugu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan CDI nema nikakve veze sa startnoscu i max brzinom ukoliko nemas rezonantni auspuh.Odblokirani CDI omogucava motoru da se vrti preko 8000 obrtaja a ti sa seriskim motorom tesko da mozes da predjes 7500 . Tako da nemoj da bacas pare na CDI. Po meni stavi samo neku dobu rezonu (100e) i ne diraj nista vise jer se ne isplati ni u kom slucaju budziti 50ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Maj 18, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skolse, imas OVDE uljne pumpe, a ako ne nadjes onda iskljuci tvoju i pravi rucno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simkeSR 0 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan @boxy87 serijski dodje i do 8200 ima ga ortak ...al nebitno.....taj matrix je dobar skuter steta sto fabricki ne moze brze da ide.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalco47 0 Napisano April 26, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu naci dizne za keeway matrix 2t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano April 27, 2021 (promenjeno) Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi, dobro dosao Promenio April 27, 2021 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...