Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 5, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motociclismo.it/honda-vfr800f-2014-torna-la-regina-moto-56815 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Novembar 5, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisu uopste delom prednjeg svetla pokusali da kopiraju Panigale-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 5, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan je povratak na tatrane auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Ima malo Ducatija ali vreme joj je bilo da se restilizuje. Mada podseca farovima i na vecu 1200! Dobra je dobra... Da je nekih para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam VFR-a , ostavio je na mene za tri godine nezaboravan utisak. Pa mi je drago da se ovaj fantasticni motor i dalje pravi i razvija. Ipak moj glas za izgled i dizajn odlazi predhodnom modelu VFR-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakMr 31 Napisano Novembar 6, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se prethodni VFR sviđao, i bio je motor koji bi pored R-a možda i vozio, dok mi se ovaj ne dopada. Mada, to sam pričao i za 1000rr, dok sam ga gledao na slikama. Uživo je druga priča... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 6, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=_7Fk_irzUaY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 6, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podseca malo na Ducati ali po meni prelep motor.A kolika ce biti cena kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 6, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 11, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti i o njima se moze dugo raspravljati,ali iznad svega toga je ime i tradicija,naravno i onaj ko je posedovao interceptora zna o cemu se prica ovde...Honda + V4 jednako je SAVRSENSTVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...