PaunX 22 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sledece sezone,planiram uzeti nesto izmedju ova dva motora.Imao sam do skoro Hondu VF 500F i pokazala se odlicno.Pre neki dan sam video FJ 1100 i svideo mi se na oko.Hocu da cujem od vas sta mislite i motorima.Sta su im mane i vrline. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 5, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vf retko ko ima a jos su redji oni koji rade..obicno prolupaju..fj dosta kvalitetniji motor... Mislim da ti je daleko bolji izbor cbr 1000f i njih ima skoro dzabe...ili tata svim motorima iz 90 ih gsxr 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi,pogledacu gsxr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan FJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je teska fj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Novembar 6, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj konkretno šta te interesuje ovde ili ovde, a ima toga još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Novembar 7, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je teska fj ? oko 300kg. ali se lako vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 7, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno cu uzeti FJ1200.Menjacu tzr i doplatatiti Nadam se da ce mi se svideti motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Novembar 7, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno cu uzeti FJ1200.Menjacu tzr i doplatatiti Nadam se da ce mi se svideti motor ja sam bio skeptičan al me ubediše da je uzmem hvala im ne verujem da ćemo se ikad rastati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na kupovini,naidji u nas klub da delimo iskustva... Garaza-Motocikli-Yamaha-Yamaha FJ 1100 ili... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/98068-yamaha-fj-1100/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 16, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si jedan od dva najbolja motora iz tog vremena. Moj motor iz snova. Drugi je GPz900R, kog je gotovo nemoguche naci. Nije moje misljenje, mada je moje isto! Pritom, 1200 je jos bolji od 1100, ne samo jer je noviji. Cestitke. http://www.motorradonline.de/gebrauchtberatung/big-bikes-von-honda-suzuki-kawasaki-und-yamaha/408415 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...