Vozac 121 Napisano Novembar 14, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde si bio danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Novembar 14, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Sami kraj Visnjice, uz Dunav Ovo je vec put izmedju Velikog Sela i Vince, i famozni potok, dobar deo tog prelaza je mocvarni... namuci me muski :-) U povratku (slika dole obelezeno plavom bojom) sam uspeo da se prevrnem po sred potoka, jedva izasao... Aftermath...kao i predhodnih puta, neverica i prevrtanje ocima vlasnika auto perionice... "pa gde si sad bio?!?" :-) U sustini, jedna lepa Prljava Subota :-)Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Novembar 14, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Odprilike je to nesto ovako izgledalo :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 121 Napisano Novembar 17, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju ProjectLord i ja bili na Avali i okolini Vrcina. Izvinjavam se Lord_Oblivionu sto ga slucajnom greskom nismo obavestili. Ispavicemo to prvom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 17, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema Ionako sam bio sprečen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Novembar 17, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da se izvinjavas, bio je obavesten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 121 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad mi je lakse. Nadam se da se tebi dopala trasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Meni bilo vrhunski :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 19, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas malo provozao od 13. maja na Bat. drumu do N. Pazove i nazad, njivom uz/niz Dunav. Kratko ali lepo parčence za vežbanje nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 121 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odatle produzis na sever na Carski put, pa desno polukrug ka Dunavu i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 121 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odatle produzis na sever na Carski put, pa desno polukrug ka Dunavu i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Decembar 4, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko za blatnjanje u subotu? :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 121 Napisano Decembar 4, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao subotu (od12) ili nedelju. Mozda da pretrazim puteljke na Avali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Decembar 4, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam free u Subotu Nedelja sam u Hungary.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 121 Napisano Decembar 4, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sutra, videcu da bude pre 12. Spustimo se iz MMLuga u Lestane, pa preko brda do autoputa, ispod autoputa za Zuceu pa na Avalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Decembar 4, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Ideeeemoooo Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 121 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dal bi neko u sub ili ned na Avalu, ili uz Dunav iz Zemuna ili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 12, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neki predlog za brdski off do 200km od Beograda, osećam da će neki nemir da me stigne od srede-četvrtka do subote Dužina trase nebitna ali je bitno da se negde prespava jeftino i da ima puno šodera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 14, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas malo provozao od 13. maja na Bat. drumu do N. Pazove i nazad, njivom uz/niz Dunav. Kratko ali lepo parčence za vežbanje nogu Bio u mom kraju i nisi se javio. Pihhhh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 14, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan me ! Ima dana, s proleća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 15, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan me ! Ima dana, s proleća Obavezno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2379 Napisano Decembar 15, 2015 Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku sliku, samo pricate !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 121 Napisano Decembar 15, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika od prekjuce ispod Avale, Beli Potok - Zuce 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 23, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Parcani - Ripanj, danas Ove godine katastrofa od blata, za razliku od prošle kad sam čak i sa CM400 uspeo da prođem : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Uuuhh, pa to za mene... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...