ZAND 31 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Београд Motocikl: CB500 '98. Prijavi odgovor kao problematičan Не изгледа лоше http://www.moto.it/news/eicma-2013-honda-cb650f.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 5, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pojačani hornet 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Novembar 5, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc, skoro pa citavo vece gledam slike, filmove, intervjue... Kao novi motori (misli se na agregate), novi "look" i tako to...a u stvari puno toga starog. Necu da osudjujem daleko od toga, samo netreba pasti na novinarski senzacionalisticki ton. Radna zapremina povecana za 50 i time se kazu dobija nesto vise obrtnog momenta, tako da su inace prilicno mrtvi redni agregati od 600ccm, malo zivlji u niskim i srednjim obrtajima. Sve ostalo kozmetika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZAND 31 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Београд Motocikl: CB500 '98. Prijavi odgovor kao problematičan Јача и лакша од CBF600 . Можда им је то и био циљ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 6, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=ysuodJVuwFU http://www.youtube.com/watch?v=lGFSRK101BE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2543 Napisano Novembar 9, 2013 Andragog, 5115 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi jaca, slabija od CBR 600 F i od Horneta....... 87 ks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Novembar 9, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako. Pojacali obrtni momenat, da mi masina bila vise "user friendly"...i tako su je, po mom misljenju "userali" onako...bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5129 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, jel ovo znači da više nema CBR600F u ponudi? Malo mi je čudan(far vuče na Suzuki) i ove šiške od auspuha.. Hm, valjda treba navikavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Novembar 24, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ljepša stara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan i jel ja to dobro vidim, nema USD viljusku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 26, 2015 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Posjeduje li ga neko ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19239 Napisano Jun 26, 2015 Vozim motor, nisam BAJKER, 2561 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan ...mali CB1000...nista posebno... ps.Lepo samo sto ima 4 cilindra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 26, 2015 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Da meni se svidja,malo mi je bzv instrument tabla ali dobar je sve u svemu. Dobro cu se zamisliti kada dodje vrijeme da biram izmedju njega i Yamahe MT 07,kad bude vrijeme trgovanja novog motora pa sam htjeo da vidim ima li ga neko sa foruma da mi kaze koju rijec o njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuka 20 Napisano Avgust 10, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000F, BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li ga neko ima ? Posetio sam Hondin salon na Novom Beogradu, nemaju ga naravno, nisu sigurni ni da li ce narucivati ovaj model za 2016. godinu Posto sam bio zainteresovan za kupovinu, pitao sam da li bi mogli da naruce za mene primerak, dobio sam nedefinisan odgovor da za ovu godinu oni nece nabavljati nove modele, tek ako sam spreman da cekam u 2016. bi motor stigao ako ga narucim Bio sam prinudjen da odem u Yamahu i kupim motor tamo nisu imali takvih cudnih problema, reklu si mi da mogu da narucim bilo koju kombinaciju boja i opreme koja je dostupna u Yamahinom centralnom magacinu za nas region u Sloveniji i da ce motor stici u Beograd za 2 nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...