sale600 324 Napisano Novembar 25, 2019 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika. Kod mene na 4 Što se tiče filtera za gorivo kada sam mijenjao svječice i skinuo rezervar ja ga vidio nisam. Doduše nisam ga baš ni tražio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 25, 2019 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Par tehnikalija... Filter za gorivo od kada su krenuli FI motocikli nikada nije bio spolja (ja nisam video kod japanaca) već je uvek u tanku sa pumpom tako da je to slučaj kod MT07. Vezano za dotezanje opruge na taj način je sabijaš i praktično podižeš motor, manje propada kada sedneš i smanjuješ hod samog amortizera ali nije suština problema za teže vozače u tome već u samom amortizeru koji ako nema dovoljno "dampinga" neće opruga baš ništa pomoći. To treba da bude izbalansirano a moguće je da nije adekvatno za vozače od 90kg i preko pogotovo ako agresivno voziš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Novembar 25, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za one koji su vozili sa fabrickim lancem. Koliko vam je trajao km uz neko normalno odrzavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dabome2112 27 Napisano Novembar 25, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Niš Motocikl: MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi 20.000, sledeci 15.000, posto mi se stil voznje promenio. Sa neke turing voznje umerenom brzinom na 2-3h sportske voznje vikendom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Novembar 28, 2019 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Touring voznja kada mora mene i @vasa.93 da vuce sa sobom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Novembar 28, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam vozio za kraj sezone, pa bih od sutra da garažiram. Ako bude opet neko lepo vreme, sunce i 10ak stepeni aktivirao bih je i za vreme zime povremeno.Do kada vi ostali vozite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Novembar 28, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram kad god je suvo i iznad 5 stepeni. Bar do posla, radim na 10 min od stana a parkinga nema nikad za kola.Pritom mi je uvek gušt da izvezem motor, odmah mi lepse pocne dan. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Novembar 28, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj. Nema lepšeg načina da započnes dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je gotova,lanac je zavrsio karijeru,sad ide zimsko sredjivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Januar 31, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 31, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo kome treba ,nema povoljnije nigde,donešeno iz nemačke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Januar 31, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Imas li racun od toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 1, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan račun je vraćen u nemačku da bi se uzeo pdv .Ima gomila članova foruma kojima sam nabavio stvari koje nemogu ovde da se kupe pa to značin da sam im morao da kupim preko.Trenutno blueser-u nabavljam dunlopicu u old skul varijanti za čopera jer nema ovde da se nabavi. I jednom vašem kolegi milosmc iz Ns sa MT 07 ima ga tu na forumu sam nabavio sve za servis pre 3 meseca .Ko hoće može i reginin set kao jedan proizvod u koji ide sunstar lančanici.To tek nema ovde da se nabavi.Može i original yamahin set ili neki drugi delovi.Inače imam stalno motula i motorexa i dobar sam sa cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Februar 9, 2020 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Danas sam probudio lepoticu iz zimskog sna i krećemo novu sezonu!Sent from my Redmi K20 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 324 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će koristiti pošto znamo kakav je ovjes na MT07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, sale600 je napisao: Nadam se da će koristiti pošto znamo kakav je ovjes na MT07 Prekomplikovano.. sreca pa je na novu to rijeseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 324 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je na novoj nemam pojma. Jesi probao koliki je na vilama static sag? Kod mene na 2015 je baš kao na snimku 5-6 mm otprilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, sale600 je napisao: Kako je na novoj nemam pojma. Jesi probao koliki je na vilama static sag? Kod mene na 2015 je baš kao na snimku 5-6 mm otprilike Nis stvarno mjerio, ali ako ne grijesim u odnosu na drugovu, to sam zapazio je masu tvrdja, i to cak i sa predzadnjim nivoom udobnosti, 5 ih ima cini mi sw, na zadnji amortizer, meni je na 4ti, ili 6 pa na 5ti. I nema da mi plovi u krivine, to mi mnogo znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 324 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumjeli. Pitam za prednje vilice. Kod zadnjeg amortizera je sve jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se ovaj lik na videu, mnogo se pravi pametan...Pa cu pre pitati vas nego njega da slusam. Za prednje vile, da li je dovoljno da se samo stavi gusce ulje ili treba jos nesto? Znam da je jedan od forumasa zatvorio valjda 2 od 4 rupice kroz koje prolazi ulje, ali ako moze samo sa gustinom da se regulise zvuci kao citije resenje, osim ako ulje mora cesce da se menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 324 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže da je velika greška što je gornja cjevčica pre dugačka i da ju treba skratiti za 15mm i staviti ulje 15w. Kad je motor na mjestu i povučeš volan prema gore gledaš koliko vilice izlaze van. To se zove static sag. Izlaze oko 5-6 mm što je vrlo kratko. Ja to jučer sve rastavio i skratio te cjevčice. Sipao 15w i situacija je, bar na mjestu, puno bolja. Nisam vozio jer mi je pre hladno baš da probam razliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, a pošto imam 100kg treba još gušće ulje, 20-25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 324 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Tako on kaže. Mislim da je 20 ok. Ja sam 80kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 324 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj komentare. Odgovorio mi čovjek u roku od odmah. salej 600 Dodao je i koji nivo ulja usipati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 324 Napisano Mart 14, 2020 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je slijedeća nakon dorade prednjih vilica. U četvrtak temperatura bila 20 i napokon pala prva vožnja. Ne, to nije više isti motor. Poboljšanje je toliko bolje da mi osmijeh nije silazio s lica. Napokon se vozim udobno, a osjećam se sigurno. Nema više onog nabijanja prednjih vila. Nema one tvrdoće i podrhtavanja. Motor jednostavno kao da se stopio sa cestom i prednji i zadnji kraj tako fino i identično rade i upijaju neravnine da je Mr. Dave dobro napisao da je to fatal error. Već sam razmišljao da ga i prodam samo zbog tog lošeg ovjesa mada mi se motor jako svidja i po svemu ostalom mi potpuno odgovara. Ako nekoga zanima baš točan postupak prerade rado ću napisati korak po korak. Prodaje naravno nema. Deremo skupa dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...