AdrenalinSpeed 112 Napisano Maj 13, 2015 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Kolega hvala na postu i licnim iskustvima Da normalno je da bas dobro lupne kad se ubaci u prvu,tako je kod svakog motora,ostale brzine ne bi trebal oda se cuju,mozda malko ali ne neikako kao i prva Inace prelijep motor i neka te dugo sluzi,pa i neku malo veci putopis da ispises Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
obradorius 5 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan peh koji sam imao, je taj da mi je propišao bio zadnji amortizer. Problem je bio ubrzo rešen u saradnji Platnera u Novom Sadu I Barela iz Niša gde je kupljen motocikl. Fabrička garancija je pokrila sve troškove I motor ponovo radi kao sat. Sve pohvale za poslodavce Možda ste primetili na slikama da je bio siv amortizer sada je crven.... Što se tiče menjača, klasika je da se čuje u prvu, ali u drugu itd I dalje postoji zvuk neki koji je koliko sam pitao ovlašćene servisere koji su ga provozali normalan.... Al opet da proverim I sa ostalima utiske... Putopis očekujte kada odem na godišnji ili jedan vikend uhvatim slobodnog vremena da krenem kraću/dužu turu po Srbiji/Bosni I hvala na lepim željama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuka 20 Napisano Avgust 5, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000F, BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da se pohvalim, postao sam vlasnik novog primerka u Extreme Yellow kombinaciji boja Zuta je nova boja za 2015 zamenila je crvenu koja je bila moj favorti, ali vise nije moguce nabaviti crveni model. Jos samo zuta kaciga i sve je reseno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan extra izgleda ovaj zuti! bravo! probao sam jednom prilikom ovaj motor i stvarno je lagan za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Septembar 2, 2015 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke. Ja sa svojim poljubio nekakvog sedana. Jos uvijek neznam kog. Uglavnom ga cekam da dodje sa servisa dok idem na Fizikalnu. U svakom slucaju odlican izbor. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 6, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog MT07 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3800 Napisano Octobar 7, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ruzniji vizir nisam video bez uvrede. Motor je bombona,ne uzevsi vizir u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Hahahhaha, uzivo izgleda lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Octobar 8, 2015 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Akrap je mrak, kofer je ok al vizir................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legendica 1 Napisano Octobar 8, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera Runner SP50 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga prodajes, vidjao sam ga po oglasima?Mislim da bi bio dosta lepsi sa crnim vizirom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 8, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam crni vizir ali kraci, pa sam ga zamenio za ovaj turing. Prodajem ga jer hocu da uzmem trejsera. Ali nikako da ga prodam, mislio sam da ce lakse prodaja da ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Octobar 8, 2015 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan UFF. Tracer-a. I ja o njemu mastam al je rano!!! Za godinu dve??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 8, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nakrpio 5 iljadarke eura, da prodam ovog mt07 za jos 5, i eto me na trejsera Brm brmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legendica 1 Napisano Octobar 8, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera Runner SP50 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces ga prodati za tu cenu drugar, kad je potpuno nov 500e skuplji. Svako ko daje 5000e za motor, dodace jos 500e i da bude prvi vlasnik sa 0 km predjenih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 8, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Nov je 5800e kad nije na akciji. A moj ima 1000e opremu. Zamenicu ga u salonu u martu, nego mi smaranje da cekam do tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 8, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Nov je 5800e kad nije na akciji. A moj ima 1000e opremu. Zamenicu ga u salonu u martu, nego mi smaranje da cekam do tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legendica 1 Napisano Octobar 8, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera Runner SP50 Prijavi odgovor kao problematičan A sto si se tako brzo zasitio ovog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 8, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, predobar je motor, ali trejser je ludnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legendica 1 Napisano Octobar 9, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera Runner SP50 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, nema sta, ali mu je i cena duplo veca. Ja se interesujem za kupovinu MT07 ali imam A2 kategoriju tako da mi u obzir dolazi samo onaj sa restriktorom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 9, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti i na ovaj mozes da stavis restriktor ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces ga prodati za tu cenu drugar, kad je potpuno nov 500e skuplji. Svako ko daje 5000e za motor, dodace jos 500e i da bude prvi vlasnik sa 0 km predjenih Istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces ga prodati za tu cenu drugar, kad je potpuno nov 500e skuplji. Svako ko daje 5000e za motor, dodace jos 500e i da bude prvi vlasnik sa 0 km predjenih Istina nov je 5800+900e oprema na motoru=istina je negde tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je 5555e oprema mu dize cenu svakako . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je 5555e oprema mu dize cenu svakako . To je samo dok traje akcija i zalihe, koja se mislim vec i zavrsila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodaje se to tako lako prijatelju ! Pogotovo u danasnje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...