Beogradski Fantom 37 Napisano Novembar 9, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo iskoriscen dan, vreme idealno za voznju. Hvala svima na pomoci oko gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 2866 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavimo da smo više manje dobro stigli i do NS posle uspešnog dana.Jel može ona grupna fotka u ful rezoluciji da se postavi dosta bi značilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Novembar 9, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Novembar 9, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Novembar 9, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Захваљујем Лалајку на организацији. Заиста масовно, дивно дружење, екипа – човек је све средио, почев од временских прилика. RESPECT!!! Такође захваљујем екипи из вароши новосадске и скутерашима – били су одлични редари у једној од највећих BJB колона – усмеравали, затварали путеве и чинили све што треба да будемо максимално организовани и безбедни. Земун се са НБГД-ом скупио код Фонтане. Већ на OMV – у нас је било доста, али ДИС – ов паркинг је био пун. А и брана на језеру код Аанђеловца..... Захваљујем Стил Комерцу из Аранђеловца (на излазу из града кa Београду, пре нове НИС пумпе): На позив колеге из Аранђеловца, човек нас је чекао да дођемо по део у суботу поподне. Док смо се формирао акумулатор, послужио нам је еспресо. Ако неком затреба у том крају 066/702855. Етно село је сјајан избор: Фрутијевом госту Французу смо презентовали домаћу кухињу – Попси је објаснио назив чувеног домаћег специјалитета. A Гиле (danger) га је даривао. Последњи положај напуштамо Декиалфа, danger, Фрути, Јелена, Француз са аустријанком, Крле и ја. Пратим Фрутијеве кофере, који шљаште у мраку. Овај патент треба искористити пре него што га Туратек или БМВ украду и почну да продају по 1000 и кусур Еура... Е да, окачите негде оне групне у фулу, све, нисмо џаба толико позирали! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Novembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nešto preko 400 km odlične uživancije Uspentrah se treći put na čuku - od mene dosta Dogodine moram da pregledam birtije u okolini Imam neki kratki filmić pa ću ga okačim što pre. Lale pravi organizator i domaćin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Sve bilo odlično,kao i svaki put do sada...Pošto sam upravo stigao sa slave fotografije "KAČIM" sutra . 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaBG 1 Napisano Novembar 9, 2013 U prolazu, 6 postova Motocikl: Honda VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Organizacija, vreme, voznja... bez reci... fenomenalno. Hvala svim ucesnicima voznje na dobrom druzenju, a posebno Lajku koji je celu pricu i ove godine odradio besprekorno. Svaka cast. Pozdrav, i slike kacim sutra :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan "JOJ" dusa mi u nosu jos uvek od pentranja po onom kamenjaru mdjtm osecaj je nenadjebiv. I ja osvojih Ostrvicu Bravo za celu ekipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 10, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mali pozdrav sa moje strane, bilo je zadovoljstvo voziti danas sa svima vama! Maxi pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano Novembar 10, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno druzenje, prelep dan i super slike... Hrana kao i uvek odlicna... Vreme stvarno nije moglo da bude bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 10, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja tek sad dosao do racunara! Ne stigoh do brda al je voznja do pred sam kraj bila super, vreme odlicno, drustvo jos bolje, tako da je sve super ispalo Pohvalio bih domacine do kojih iako nismo stigli, poslali su nam ustipaka i lepinje sa kajmakom koji su bili vrhunski, posebno lepinja!!! Inace po spisku sam mislio da nece biti vise od 20 motora al izgleda da sam se trostruko zaebo... Hvala celoj ekipi i onim glavnim krivcima za ovu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim konacno !! Lepo iskorišćen dan sa prijateljima ... Čak sam imao i malo off-a oko Garaškog jezera, tražeći čuvare... Ni ja nisam stigao do vrha Ostrvice, samo do domaćina i lepinja .... . Vidim po slikama da je staza za penjanje lepo preuređena, sad je laganica. . P.S. Od domaćice sam saznao da je mermerna ploča postavljena na Ostrvici, poslednja želja tog planinara. Znači nije tu poginula .... bez panike . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Novembar 10, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da pohvalim kompletnu organizaciju za bezbednost i organizovanost. Malo mi je teze palo da vozim od 60-70 do Lazarevca, ali tako se mora zbog velicine grupe. Uvek ima onih brzih sto obilaze kolege na metar, pa da nebi doslo do cepanja, bolje za prvi deo dana ovako. I pored spore voznje imalli smo dva incidenta, u kojima niko nije bio teze povredjen. U prvom je kolega sa Viragom ispravio krivinu, zamislio se, i na srecu lakse pao, pocepao farmerke i ponos. Motor se zaustavio pre ostre padine, i odmah se nastavilo. Sto se tice drugog incidenta, Francuz sa devojkom Austrijankom na Africi je imao problem sa akumulatorom. Naime eksplodirao je. Svi pokusaju da se ozivi su propali ( upalili ga na kleme sa drugog motora ) i cim smo skinuli on se iskljucio. Opcije su bile da nadjemo slican ili da ga slepujemo ( u kombiju ) do Beograda. Fenomenalni momci iz Arandjelovca su se ponudili da ga prevezu u kombiju do BGD-a, a za svaki slucaj dali su nam telefon decka iz Arandjelovca koji nam je rekao da ima slican akumulator ali od 9 ampera. E sad, vecanje da li kombi ili 3800 za nov Vartin akumulator. Naravno stavljamo Francuza na motor i Pustolov i ja hitamo do Arandjelovca. Pronalazimo radnju decko je extra. Radnja je Still komerc tel 063-62-22-51. Ako neko prolazi tamo, ima decko sve sto treba, a mi cemo se vratiti ponovo kod njega sledeci put i to sa vise drugara, taj put mi castimo. Sipa nam tecnost u celije i objasnjava da tih 4-5 amp nije problem ako ne pali dodatna opterecenja. Akumulator je manji kapacitetom i velicinom, vise za skutere. Plus i minus su kako treba, kupuje ga Frenchi ali moramo da cekamo 15-20 min dok se ne zakuva unutra, i zatvori poklopac od celija. Ajmo na kafu ali gde, ko ce sad da se oblaci pa ponovo na motor do kafica pa trk nazad. Medutim, decko iz radnje kaze ma ajte bre ljudi skuvacu Vam kafu. Kakvu obicnu, espresso, kratki dugi ? Francuz bez teksta... kaze dosao je u Srbiju na 2-3 dana i ostao je 35. Bio je u cetrdeset zemalja po svetu, svuda sa motorom. Ali niko nema takvu gostoprimljivost i spremnost da se pomogne kao mi ovde. Srbija je, kaze, nesto najbolje u ljudima sto je ikada video. I samo vreme provedeno ovde govori samo za sebe. Krecemo nazad, i kad stigosmo ono 30 kolega ceka sa njim akumulator. Cekaju i organizatori - Respect - stavljamo i pali ko mina. Gile ( danger) je zabavljao mladu Austrijanku dok se muz ne vrati ... ako se vrati. Kaze nece sestro nista tebi da fali sa nama kolezama, ako dodje do sranja ti si moja. Salu na stranu, odosmo u Babinu reku na klopu. Inace Franuz nam je rekao da vec 35 dana svaki dan jede cevape. Toliko su mu se svideli. Otisli smo poslednji, tek oko 19.30h, stigli oko 21 i sretno se rastali. Sve u svemu i bez pentranja na planinu bio je zanimljiv dan !!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par komada i za kraj ljudi od kojih može mnogo da se nauči o putovanjima, motorima, duhu .... Veliki pozdrav za Vesnu, Sašu i Nešu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan i od mene jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan .....Krecemo nazad, i kad stigosmo ono 30 kolega ceka sa njim akumulator. Cekaju i organizatori - Respect - stavljamo i pali ko mina. Gile ( danger) je zabavljao mladu Austrijanku dok se muz ne vrati ... ako se vrati. Kaze nece sestro nista tebi da fali sa nama kolezama, ako dodje do sranja ti si moja. Salu na stranu, odosmo u Babinu reku na klopu. Inace Franuz nam je rekao da vec 35 dana svaki dan jede cevape. Toliko su mu se svideli. Svaka čast momci!!! A da li će mu izdržati i taj novi jer nejverovatnije regler prepunjava i pravi kuršlus? Evo i od mene par komadai za kraj ljudi od kojih može mnogo da se nauči o putovanjima, motorima, duhu .... Veliki pozdrav za Vesnu, Sašu i Nešu Kume, rrraaasssplaaaakkka me i od mene jedna Luka, neke utvare, gde je ovo? Midnight zone daj bre postavljaj slike, šta si se stiso. __________________________________________________________A nas šestorica smo rešili da zaobidjemo ovoga puta Babinu reku, da ne kvarimo one divne uštipke, kajmak, pečeno dimljeno meso i lepinje restoranskom klopom pa odosmo odličnim predelima preko Topole i Mladenovca i naravno Ralje za Bgd. Pozdrav svim učesnicima ove extra ture, naročito onima koji su se popeli na čuku koja je veliki ispit fizički i psihički, i onima koji su jako želeli , ali nisu mogli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Novembar 10, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Да допуним Декија: Француз је одмах био сумњив, чинњенице су неумољиве: 1. Странац; 2. Говори не један него два језика?!? 3. Стално фотографише.... Једном речју, они све раде јавно да не би изгледало тајно. Акумулатор који је експлодирао оптерећен GPS - ом, локаторима и другом опремом их је дефинитивно одао... Гиле - danger се мало љутио што му нисмо одмах јавили, и таман када је хтео да обуче белу кошуљу.... Француз је ипак све лепо признао.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan evo evo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 10, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan znaci ipak je priznao?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 10, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, kako to već biva svake druge subote u novembru vreme je za voznju do Ostrovice... posto su me kritikovali da ne pisem ajde da vidim da to promenim... i da smanjim broj mrljavih slika... mada će ih i dalje biti... i to je tradicija jedan deo slika iz vožnje je sa starim digitalnim aparatom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 10, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odavde krecu statične slike sa mobilnog ... Super moto Afrika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 10, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan BMW zaista pruža usluge koje se ne mogu dobiti kod drugih motora :D Prva pauza... zaista nikada do sada nije bilo ovoliko motora... pozerka Neki smo prošli prepreke... a ostali nisu... pa se pristupilo rešenju problema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 10, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Alkoholičari na drumu :D Doručak part 2 :D Pero kako ide ... :D Stižemo do Ostrovice.. neki kreću na planinarenje a neki krećemo u kafanu... :D Old school kafa... Rudnički gonič lavova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 10, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Medjutim na Ostrovici primetimo da nema ni jedne Afrike... pa kako bilo ih je par kad smo krenuli... pa bilo je S'k ću da je naredim, za čas Danger u akciji sumonovanja posrnule Afrike Posle oživljavanja stižemo u Babinu reku.. Atmisfera standardno vesela U svakom slučaju želim puno da se zahvalim Lalajku, domaćinima i svima koji su učestvovali u ovoj tradicionalnoj vožnji... ne znam kako je vama bilo, al meni je bilo super :D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...