tzok 1 Napisano Januar 18, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan kupujem veci motor. vozim yamahu dt 80, pa se okurazijo hteo bih odma nesto mnogo jace (usput moram i moju cvajtu da udomim). Budzet je rekao da imam izbor izmedju Dominatora nx 650 ili xt-a 600. molio bih iskusne endurase da mi napisu ponesto o jednom i drugom ili prosto njihov izbor (uz makar jedan + i jedan -, o ovim mashinama. Obe su otprilike od 1993 do 1996-te godine ??? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Januar 18, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da vozim oba modela-ja bih se odlucio za XT-a. Inace,mozes slobodno da uzmes i `90-to godiste jer se ne razlikuje od novijih modela osim u plastikama-neka ti merilo bude stanje motora ... E sad,znam da se `89 proizvodio model sa kurblom(bez e.s.) i 18-icom pozadi(felnom) koji je bio dosta laksi...Po meni je taj model bio bolji od ovih novijih za off road...Razlog zasto ti ovo pisem je-nisam siguran da li su se ova 2 modela peoizvodila i prodavala uporedo i `90-te...U svakom slucaju to su razlike,pa ces po tome znati o kojem se modelu radi... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1970 Napisano Januar 18, 2008 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da vozim oba modela-ja bih se odlucio za XT-a. Inace,mozes slobodno da uzmes i `90-to godiste jer se ne razlikuje od novijih modela osim u plastikama-neka ti merilo bude stanje motora ... E sad,znam da se `89 proizvodio model sa kurblom(bez e.s.) i 18-icom pozadi(felnom) koji je bio dosta laksi...Po meni je taj model bio bolji od ovih novijih za off road...Razlog zasto ti ovo pisem je-nisam siguran da li su se ova 2 modela peoizvodila i prodavala uporedo i `90-te NISU, 87-88 su prelazne godine kad je umrla kurbla, a rodio se alnaser... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...