adnan89 0 Napisano Octobar 20, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali neko moze da mi kaze ,zasto mi tomos trza uglavnom kad ga potjeram nizbrdo,prao sam rezervar i sipo novo gorivo ali nista,ivec par dana mi izlazi bjeli dim na auspuh,i to u vecim kolicinama sto do sad nije bilo,stavio sam i novu svjecicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 20, 2013 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti je prejaka mesavina (preveliki procenat ulja u gorivu), ako si vec siguran da ti tecnost iz sistema za hladjenje ne dospeva u komoru za sagorevanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Octobar 20, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno... Ja bih to malo rasturio. Interesovalo bi me prvenstveno kakav je semering ispod kvacila (desna strana). Prethodno proveri i nivo ulja u menjacu, tako sto ces da odvrnes sraf na deklu. Kada je Matik na svojim nogama, a odatle pocne da curi ulje, znaci da ga ima previse. OBAVEZNO sipaj ulje za automatske menjace, sve ostalo pravi probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Ulje iz menjača prelazi tamo gde ne treba. Proveri nivo ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 20, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti je prejaka mesavina (preveliki procenat ulja u gorivu), ako si vec siguran da ti tecnost iz sistema za hladjenje ne dospeva u komoru za sagorevanje. Definitivno sagoreva G-12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan То је нека паљевина Какав Г 12 у аутоматику(зољици) Прво промени комлетно гориво у зољици и сипај мешавину тачно 2 %. Ако и даље дими провери карике, клип, цилиндар, семеринге на радилици... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Octobar 21, 2013 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja tipujem na semering kod kvacila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 21, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan na tomosu a3 jedino hladjenje koje ima je juzni vetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adnan89 0 Napisano Octobar 24, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan na tomosu a3 jedino hladjenje koje ima je juzni vetar hahaha,upravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adnan89 0 Napisano Octobar 24, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti je prejaka mesavina (preveliki procenat ulja u gorivu), ako si vec siguran da ti tecnost iz sistema za hladjenje ne dospeva u komoru za sagorevanje. nema on hladjenja,sto ovaj kaze samo juzni vjetar mjenjo sam i gorivo,opro rezervar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adnan89 0 Napisano Octobar 24, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno... Ja bih to malo rasturio. Interesovalo bi me prvenstveno kakav je semering ispod kvacila (desna strana). Prethodno proveri i nivo ulja u menjacu, tako sto ces da odvrnes sraf na deklu. Kada je Matik na svojim nogama, a odatle pocne da curi ulje, znaci da ga ima previse. OBAVEZNO sipaj ulje za automatske menjace, sve ostalo pravi probleme. vjerovatno je to,jer sipo sam ulje ,a nisam odvrto saraf,osla mu glava pa ga je nemoguce odvrnit,tako da nemogu vidjet koja kolicina ulja je dovoljna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Octobar 24, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mu je na dekli menjaca standardan sraf, navoj M6, tako da mosez slobodno da budes malo grublji prilikom odvrtanja istog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Octobar 24, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Skinu mu dekl ako se glava šrafa deformisala i ne može da se odvrne. Razbuši taj šraf ili ga izvadi odvrtačem ako ga imaš i navrni drugi šraf, ako može a koliko se sećam može-najbolje onaj sa glavom za imbus ključ.Ispod glave šrafa obavezno stavi dihtung da ti ne curka ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...