Jump to content

Moto Zajednica

Yugo tempo 1.1

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: Bice opet sledece godine :)

Prodajem

Yugo Tempo 2002, benzin, registrovan do jula 2014.

Evo par reci o stanju automobila:

Auto je kod mene od letos, kupio sam ga jer mi je hitno trebao auto a para se nije imalo :) inace od prvog vlasnika je, koji ga je mogu reci traljavo odrzavao, ali nije mnogo vozen tako da nista strasno. Presao je 81000 km. Kada sam ga uzeo zamenio sam tonu nekih cuda, manje vise sve sto nije bilo ispravno i odracen je kompletan servis (ulje, filteri, kais itd...) tako da je auto trenutno u korektnom stanju i ulaganja nema za sada :).

Limarijski je odlican za svoje godiste. Ima malo korozije na rubovima ali je sve ostalo odlicno sto se moze videti i na slikama.

Motor je solidan, iber mu je naravno izvadjen ali ne dimi. Kada sam ga uzeo troskario je ulje malkice (oko 300 ml na 1000km) sto je odlicno za yuga, ali sada je u njemu optima long life i situacija je znatno bolja. Palio je na pola kljuca pre par dana kada je bila ona hladnoca ujutru tako da ni tu ne pokazuje znake slabosti.

Gume su mu all season, prednje srkoz ok, dok zadnje mogu jos ovu zimu a posle bi mogle i da se zamene:)

Eto to je to. Auto radi i voza se svaki dan. U korektnom je stanju i pre 800 km je sipana gore pomenuta optima i zamenjen filter ulja tako da bas nema ulaganja.

Cena je 750 e

I sada sam provalio da nisam prebacio slike na komp, tako da cu ih dodati sutra :D

Tel: 066 922 16 85 Jovan

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja