GhostMile 4614 Napisano Octobar 9, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam neki izgrebani leo, pa sam se dosjetio da to rjesim tako sto cu ga skratiti, tj. odrezati izgrebani dio, a fala bogu ima ga vise od pola metra. Razbusim nitne, odrezem omot, odrezem perforiranu cijev, izbusim nove rupe za nitne i .... Taman sam pomislio, tja vaginalni dim, kad na ovom nasem forumu procitam o specijalnim nitnama koje dihtuju i koje moraju da se koriste, jer ako se stave "obicne" onda ce da pirka. Ima neko neki komentar na ovo? Kako da prepoznam nitne koje ne propustaju gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 9, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je auspuh u pitanju i ovo hocu i ja da uradim (mozda malo manje skratim od ovoga): http://www.svrider.com/forum/showthread.php?t=121763 Hoce da pirka sas obicne nitne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Octobar 9, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Требају ти ове затворене ако можеш набави челичне, дуже трају Има их код "Wurth"-а Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Octobar 9, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na poslednjoj slici se vidi da ni otvorena pop nitna ne moze da pusta gasove, jar kad se upresuje zadnja strana, nema gas gde da prodje. Za to prvi put cujem. Vise puta sam stavljao najobicnije nitne na auspuh i nije duvalo kroz njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 9, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Robert iz Ade je nitne dihtovao stucanom olovnom sacmom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Octobar 9, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Stavi celicne nitne(mozda je i inox, ne rdja) jake su dovoljno da privuku a nece se rasklamati vremenom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 10, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Edukacija u toku i ovamo kod mene. Prema iskustvu starih auspuhdzija, obicne nitne povecavaju rizik od formiranja crnih fleka oko istih tokom upotrebe. Razlika u cijeni je znacajna, ali posto trebam samo par komada, onda i nije neki trosak. Znaci inox + gasonepropusna, za totalnu bezbrigu recimo, a obicna isto moze, s tim da onda imamo ovaj gore pomenuti rizik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 10, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Robert iz Ade je nitne dihtovao stucanom olovnom sacmom . Mozes li da elaboriras kako? Nemam predstave. Zar mu je to lakse / jeftinije od ovih specijalnih nitni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...