BojanXRV 20 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 91. god, kod mene vec 7 god.Odlicno radi. Ima tu i tamo ogrebotine i oziljke pada.Kupio sam je ovako farbanu. Prednja maska je varena. Vetrobran nije originalan. (sto se vidi na slici)pocetkom juna odradjeno:stelovanje ventilakarburatorinove svecicenovo ulje (u motoru, viljuskama i kocnicama)pre mesec dana stavljene nove membrane (Vidik)gume su stavljene 2008, stanje se vidi na slicilanac i lancanici (DID i JT) 2009. - kao novi jer ga retko vozim...Varta akum. 2011na motoru ne radi termoprekidac, neutral indikator i sajla brzinomera je riknula pre mesec danaregistracija istice krajem ovog meseca.cena je 1500 eurnisam zaintresovan za zamene 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Octobar 9, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada vidim realonu cenu za Africu ne mogu a da se ne iznenadim..pozdravljam 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6447 Napisano Octobar 9, 2013 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa sa ovolikim falinkama bilo bi i cudo da je veca cena. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Octobar 14, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Aco, odkako si mu prebrojao falinke - kao da si mi zakljucao oglas 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6447 Napisano Octobar 18, 2013 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ne, prebrojao si ih sam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11678 Napisano Octobar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Viđam ga na Keju svaki put kad šetam kera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Viđam ga na Keju svaki put kad šetam kera. Alexa, motor mi je u Nisu vec duze vreme mislim da na keju ipak vidjas neki drugi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11678 Napisano Octobar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Viđao sam ga prošlog leta.. Ne idem ni ja na Kej baš svaki dan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 31, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Srećno prodaja, ne vidim ja tu mnoo falinki... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Novembar 1, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja za te pare! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Decembar 7, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Africa je prodata 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...