Gajo Sevojno 1564 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Evo,da se javim iz bolnice,na kraju prve sezone i ukupno 15000 predjenih km sam pao i to ne svojom greskom,elem na putu prema poslu sam se sudario sa drugim motoristom na izlazu sa auto-puta,covek je ladno krenuo da izadje na auto put u suprotnom pravcu,samo je se pojavio u krivini nisam ni pipnuo kocnicu.Uglavnom dok sam leteo preko koromana pomislio sam da sanjam da nije istina. Rezultat,smrskan palac na levoj nozi i polomljena tri prsta do palca,to mi je verovatno od kontakta sa njegovim motorom.Ostala oprema odradila posao,glava citava,rebra nagnjecena ali nisu slomlje na.Juce sam operisan,stavljene sipke u prste,i sad lezanje.Majmun koji me je udario je prosao gore od mene,otvoren prelom leve butine. Sada lezim i razmisljam da kada se oporavim (ako se potpuno oporavim)motor stavim u oglase i prodam,na motoru samo maska izgrebana,nije ni pukla.Jer dzaba sto ja ne divljam kada uvek postoji opasnost da se naleti na ovakve pacijente.pozdrav ljudi i cuvajte se.. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan брз опоравак ти желим као и колеги, а можда се и он огласи са војим виђењем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nisi na auto naleteo... Ne znam samo sta je mislio "kolega" glavom pa je krenuo u suprotan smer,dobro je pa mu je ostala na ramenima! - To se samo sad razmisljas da prodas moped,cim prodje muka opet ces ti u sedlo Brz oporavak ti zelim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Brz i sto bezbolniji oporavak ti zelim,a sto se tice prodaje polako,vreme leci sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan "Kolega" se nece oglasiti posto se sve ovo desava u Belgiji pa ne verujem da Belgijanac prati nase forume:)) Policajci su mi rekli da kada su ga pitali zasto je vozio u pogresnom pravcu da je odgovorio da zivi na drugom kraju Belgije i da je bio ubedjen da vozi u dobrom pravcu i da je tek shvatio sta je uradio u trenutku kada sam ja poceo da se derem na njega i da puzim prema njemu da ga udarim:))Sre com su me vozaci auta zaustavili da mu ne pridjem.Uglavnom je juce imao i on operaciju ali u drugoj bolnici i danas je zvao u moju bolnicu i ostavio br telefona da mu se javim,trenutno sam mnogo ljut tako da mislim da nije dobra ideja da ga zovem. Hvala na lepim zeljama..pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 7, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i brz oporavak želim. Šta reći , svašta se dešava na putu. Možda je kolega što je izazvao udes i dobar čovek, al naišla mu žuta minuta, pogubio se i bi šta bi. Čim je ostavio broj svog telefona - verovatno ne beži od svoje odgovornosti. Pusti da prođe neko vreme da se malo ohladite, pa mu se javi - ko zna možda postanete i dobri prijatelji ( dešavalo se ) . 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se druze, brz oporavak ti zelim !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 7, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan bedak brate, srechom nije strashno po tebe proshlo. zhelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti brz oporavak kao i ovom drugom j... dešava se bitno da ste živi a ostalo će već doći na svoje glavu gore mlad si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Cuti, jos se i dobro zavrsilo... nadam se da oporavak nece dugo trajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 7, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan E komsija komsija... Nemoj da tuces Belgijanca. Naplati stetu i gledaj na to kao na nesto dobro, kako je sve moglo da bude. Zelim brz oporavak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Dobro sam prosao,moglo je mnogo gore biti,ja sam vozio oko 90km/h a i ovaj je sigurno toliko vozio,mozda i brze,sreca je da smo se samo ocesali a ne direktno sudarili... Jos nisam nijednom prijatelju javio,samo zna zena i brat,hocu da izbegnem ono,eto rekli smo ti da je motor lomivrat.) 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8503 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da to nemože da se desi u naprednim zapadnim zemljama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 7, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobio si drugu sansu, brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim, a on njega sam ocekivao ono: Izvini nisam te video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Mile,u onom momentu sam samo razmisljao kako da mu pridjem da ga zadavim:)))Dobro je proslo ali mislim da odustajem od motora,ovog suzukija sa kojim sam se slupao sam vec i bio stavio u oglase posto sam kupio fjr koji mi stoji kuci bez tablica,sad ide i fjr na prodaju...Mozda se predomislim kad izadjem iz bolnice ali kako se sad osecam,ne verujem:(( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se! Samo hrabro. Ne misli sada o prodaji motora... Samo lagano! Čekaj da se glava ohladi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak... Greska drugog motoriste se granici sa ludoscu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li se granici sa ludoscu ili sta je u pitanju,uglavnom imam iza sebe sigurno milion i vise km sa kamionom i autobusom i nikada ali bas nikada se nisam susreo sa ovakvom situacijom niti sam ikada imao direktan sudar,i bas sa motorom da me snadje;da sam bio sa autobusom,druga bi prica bila:))) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Brzi ti oporavak zelim, koliko dugo vozis motor ako nije tajna i koliko hiljade km imas iza sebe, bas me zanima kako si izgubio volju. Ljudi iz invalidska kolica se vracaju na motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar oporavak ti želim nemoj odmah biti na kraj srca sačekaj neko vreme pa onda odlučuj šta ćeš da radiš pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 7, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Viš ti šta se dešava. Nisu ludi oni montipajtonovci što su vazda hejtovali Belgijance. Ajd pa nek ti u zdravlju zarastu prstići, a vremena ćeš imati da razmisliš dal da bataljuješ motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Brzi ti oporavak zelim, koliko dugo vozis motor ako nije tajna i koliko hiljade km imas iza sebe, bas me zanima kako si izgubio volju. Ljudi iz invalidska kolica se vracaju na motore Druze,vozim tacno godinu dana,presao sam ove sezone oko 15000km,isao i u Srbiju sa motorom letos i nije mi dlaka sa glave falila.Problem je to sto su mi svi u mom okruzenju govorili,sta ce ti motor pod stare dane,zena me odgovarala,otac nije hteo 7 dana da prica samnom kada sam kupio motor,majka plakala..Ali ja sam zeleo motor jos od kada sam kao klinac vozio tomose i torije od drugara i uvek sam patio da imam motor ali su me moji sprecvali,prosle godine sam prelomio i kupio gsxf a pre neku nedelju i yamahy fjr.Sada kada mi se ovo desilo,razmisljam da li su ipak oni u pravu i da li ljubav prema motorima vredi rizika da mozda u sledecem udesu ostavim decu bez oca ili jos gore da ostanem u kolicima.Najveci fazon od svega je sto sa suzukijem jos nisam presao 130km/h na auto putu a po rrgionalnim pratim striktno ogranicenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Brate sta da ti kazem samo polako , oporavices se ti i bice sve ok. tako je uvek , roditelji brane al kad je ljubav prema motorima u pitanju tu nema granica. to je nesto za dusu. I ne razmisljaj da prodajes oba motora, u svakom slucaju jedan je dovoljan za uzivanje. Pozdrav i sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao, oprosti coveku, svima se desava da pogrese. Sto se tice ostalvjanja motora, ja sam cak izvadio i donorsku karticu (jos pre kupovine motora) i kada me sada smaraju ljudi "sta ce ti to" u inat im izvadim donorsku karticu organa i dam im do znanja da to svima moze jednog dana da zatreba nebitno da li je motor, kola, pesacki prelaz, klizava kada... Ne shvatam motor kao nacin zivota jer imam druga intresovanja koji mi odredjuju cilj zivota ali svakako uzivam u njegovoj voznji mnogo vise nego da me neko vozi kolima kao lenju bubu. Pozdravi Belgiju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...