Jump to content

Moto Zajednica

Kappa KS953

Recommended Posts

  • Walter Sobchak, 115 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500

Samo da ukratko prenesem svoje impresije u vezi gorepomenutog nosaca.

 

Dakle, trudicu se da budem kratak. Komentarisacu opis za sajta proizvodjaca.

 

Smart phone / GPS holder for handlebar mounting suitable for screens up to 4.3 inches. Kappa introduces a new series of waterproof smartphone holders and navigator holders - Waterproof u pravom smislu te reci! Nosac je bio izlozen jakom pljusku, GPS uredjaj je ostao suv. Ovaj test je prosao bez dodatne zastite za kisu. They include a new quick lock/unlock system, suitable for tubular handlebars - Sistem za zakljucavanje je praktican, jednostavan za rukovanje i nosac odaje utisak stabilnosti i sigurnosti u smislu da vozite bez bojazni da cete ostati bez uredjaja na prvoj krivini. All these models share the following features: sun visor - Praktican dodatak za GPS uredjaje koji nisu namenjeni motociklima, tj. onima koji ne mogu da postignu dovoljno veliki kontrast da bi prikaz na displeju bio dovoljno jasan na otvorenom suncu, zip opening - Imam utisak da se tesko zakopcava, zvuk koji proizvodi je nekako cudan, EVA vibration-absorbing devices - Vibracija bez! :) Vibracije su svedene, prema mojim kriterijumima, na minimum, exit for cables - Ne svidja mi se sto otvor za kablic postoji samo sa donje strane jer su konektori na nekim uredjajima postavljeni bocno, transparent cover for touch screen controls, anti-rain cover, and a fi xing system that deserves a brief description.

 

0.0.1.r%23ks953_still_ok.jpg0.0.1.r%23ks953mis.jpg

0.0.1.r%23ks953_montato.jpg0.0.1.r%23ks953_raincover.jpg

 

Montaza je relativno jednostavna. Naime, nosac torbice se postavi na volan i pricvrsti torx srafovima. Ostaje da se torbica po potrebi montira. Svidja mi se i to sto u torbici, posto se GPS uredjaj postavi na svoje mesto, ima dovoljno prostora za npr. mobilni telefon, kljuceve itd. ja sam stavio power bank uredjaj koji je slicnih dimenzija kao GPS i sve se lepo uklopilo.

 

Cena nosaca je oko 4K, 3800 RSD da budem precizniji. Necu da reklamiram prodavce, verujem da google na dva klika moze da pronadje sve potrebne informacije.

 

Pozdrav,

 

Vlada

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja