pile 1006 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan sto ljudi sto cudi sto se mene tice najvise volim otici na susret koji se odrzava pokraj neke reke,jezera,suma da se ima sta i videti.Licno nevolim susrete koji se organizuju na raznim fudbalskim igraslistima i slicnim slicnim mestima 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Delic-Mk Badovinci 7 Napisano Decembar 6, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bogatic, Badovinci Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu nista ne bi izdvajao...gde god sam bio nisam se pokajao...pa cak i u Brckom gde je kisa ubila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od bojih ka severu je u Temerinu kod MC Patriots-a.Uvek dobro organizovan, dobri koncerti, odlično uređen prostor, čak i WC-i čisti redovno.Ko je bio zna.Drže nivo. Slede za njima Kisač sa sarmom, Gospođinci sa drugarstvom, Mužlja sa velikom tradicijom,Elemir sa iskonskom prikolicom,Bečej sa termalnim bazenom i svi ostali koji su imali snage da traju.Sve zavisi ko šta voli i u čemu se pronađe.Nema najboljeg.Svi su dobri na svoj način.Najbitnije je druženje. PS: Kod Kumova u Srpsku Crnju ko ne ode, zaj.bo se žestko...garant. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Januar 2, 2014 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od bojih ka severu je u Temerinu kod MC Patriots-a.Uvek dobro organizovan, dobri koncerti, odlično uređen prostor, čak i WC-i čisti redovno.Ko je bio zna.Drže nivo. Slede za njima Kisač sa sarmom, Gospođinci sa drugarstvom, Mužlja sa velikom tradicijom,Elemir sa iskonskom prikolicom,Bečej sa termalnim bazenom i svi ostali koji su imali snage da traju.Sve zavisi ko šta voli i u čemu se pronađe.Nema najboljeg.Svi su dobri na svoj način.Najbitnije je druženje. PS: Kod Kumova u Srpsku Crnju ko ne ode, zaj.bo se žestko...garant. Бураз, провозај се мало и по централној Србији и РС. Није само Војводина за вожњу 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Januar 3, 2014 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Бураз, провозај се мало и по централној Србији и РС. Није само Војводина за вожњу Hvala na preporuci Draki.Voleo bih i hoću sigurno na neke, ali lično mogu da pričam samo o onom gde sam bio, a dobro organizovne skupove ovde treba spomenuti.Siguran sam da i u centralnoj Srbiji i RS ima dobrih skupova, pa ako Ti nije teško voleo bih da navedeš par koji su po Tebi vredni pažnje, pošto na sve nemože niko stići.Mislim da i druge bajkere koji nisu išli u tom pravcu, a voleli bi, interesuje isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Januar 3, 2014 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Бураз, провозај се мало и по централној Србији и РС. Није само Војводина за вожњу Hvala na preporuci Draki.Voleo bih i hoću sigurno na neke, ali lično mogu da pričam samo o onom gde sam bio, a dobro organizovne skupove ovde treba spomenuti.Siguran sam da i u centralnoj Srbiji i RS ima dobrih skupova, pa ako Ti nije teško voleo bih da navedeš par koji su po Tebi vredni pažnje, pošto na sve nemože niko stići.Mislim da i druge bajkere koji nisu išli u tom pravcu, a voleli bi, interesuje isto. Немој да мислиш да сам те омаловажавао због тога што возиш по Војводини. Волим (или да кажем ВОЛЕМ) и ја да се возам по Војводини. А скупове које би требао да посјетиш у РС су Брчко, Бијељина, Братунац, Требиње, Соколац... Гдје год да дођеш бићеш сигурно добродошао 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Januar 7, 2014 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas definitivno Kosovska Mitrovica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Predobro odradjen klip http://youtu.be/0qqSTYPdgqs Temeeeeerin 2103 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CONE 0 Napisano Januar 16, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan sto ljudi sto cudi sto se mene tice najvise volim otici na susret koji se odrzava pokraj neke reke,jezera,suma da se ima sta i videti.Licno nevolim susrete koji se organizuju na raznim fudbalskim igraslistima i slicnim slicnim mestima Bas ovo sto je rekao covek. Najgluplji su mi skupovi u sred grada ili sela na nekoj livadi ili terenu. Samo da ima neka priroda da je zanimljivo i lepo. Eto meni je mnogo lepo u Beloj Crkvi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...