Alex74 850 Napisano Septembar 27, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vijetnamka sa zimskim uloskom postavom koji se moze skidati po potrebi etiketa i deklaracija je i na ulosku i na jakni velicina XXL. Obucena par puta, prodajem je jer mi je velika. 6500 din Kontakt na pp ili na:0637206159 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Octobar 9, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja cena 6000din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 11, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ova JAKNA ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isto M65 samo crnu, ista etiketa kao ova u oglasu, a narucio sam za prijatelja isto crnu M65 ali je stigla sa ovakvom etiketom kao sa linka. Samo dva razlicita dobavljaca za Louis, jakna je ista. Jedina moja zamjerka joj je sto me zimska postava zulja oko ramena, tu mi je malo usko skrojena, toliko da se tu malo rascjepila, sad bar imam dobar razlog da to malo prekrojim, u svemu ostalom ne vidim da je ista losija od tri puta vise placene Alpha Industries Field jakne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Octobar 11, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan @stanebane - Deluje isto ali mislim da ta nije zelena? Mislim da nije ni materijal isti ta iz luisa je "Material 65% polyester, 35% cotton removable lining 100% polyester" Ova moja je "50% nylon, 50% cotton lining 65% polyester, 35% cotton" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 16, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju vijetnamku nosim od 97 godine,jos joj nista ne fali,osim sto je izbledela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Octobar 17, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da i ova je,ako je tacno sto pise na etiketama ili deklaracijama,od istih materijala kao i alfina ono sto znam je da je bas dosta teska i da mi nije velika ne bih je ni prodavao,ako je prodam kupicu istu samo manju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Octobar 31, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stize zima steta da jakna stoji a ja da se mrznem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Novembar 16, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bump. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Novembar 24, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Decembar 5, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iako na jakni pise XXL mislim da je vise za XXXL evo i dimenzija: Height 67 to 71 chest from 49 to 53 inches Nato size 7080/2434 duzina rukava 65cm sirina u ramenima 65cm duzina jakne 93cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Decembar 5, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Колико си висок, кад ти је ова јакна већа за број. Да ли би пасовала некоме од 180цм? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Decembar 5, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam 180 i neki cm neznam tacno problem mi je sirina a ne duzina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Decembar 18, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodata moze katanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...