Zeleni 65 198 Napisano Septembar 27, 2013 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zapeo mi za oko Kymco Agility City 150. Ovdje u Svedskoj je prilicno zastupljen a na forumu niko nista o njemu. Djeluje mi kao kompromis za grad a moze malo i na put. Inace preferiram Japan ali mi se odnos cijena-kvalitet cini zanimljivim. Dali je neko imao kakva iskustva sa istim . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 27, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Isti agregat kao na super 8 150ccm. Masivno popularan motor. Neces pogresiti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Takav Kymco se pravi u varijanti i 125 ccm, minimalna je razlika u snazi. Ostalo je sve isto, osim karburatora, i naravno šireg cilndra i klipa kod 150 ccm. Nećeš pogrešiti, izuzetno je pouzdan, mali potrošač, odlično koči, a što je najbitnije održavanje je minimalno i isto toliko i košta. Toškovi od 16" su prava mera, lepo ide i upija neravnine na putu (kojih ti verovatno nemaš u Sweden) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1786 Napisano Septembar 28, 2013 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se sviđa-onda kupuj!Kymco je ozbiljna firma i prave stvarno dobre skutere.Imao sam Agility 50 i stvarno nisam imao nikakve zamerke,osim na nejak 4T agregatić od 50ccm,sa 150ccm-tvoj je ceo svet!!!Kočnica odlična,ležanje na putu-kao lokomotiva.Subjektivan osećaj prilikom sedanja i prve vožnje je,da imate posla sa ozbiljnim skuterom,ništa manje kvalitetnog materijala i izrade od bilo kog,čini mi se i skupljeg skutera.Inače Agility je najprodavaniji model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...