Jump to content

Moto Zajednica

Udes u Bulevaru mira

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: XRV750 RD07a

"vozac nije video motociklistu od mini kombija i došlo je do sudara."... kenja mi se...

Te ribe (a i mnogi drugi) bi mogle da ukapiraju vec jednom da postoje i retrovizori sa strane, a ne samo onaj sredisnji u kolima!

Zelim coveku uspesan oporavak!

Za ribe a i mnoge druge postoji samo jedan retrovizor a to je njihov mobilni telefon, svaka drzi telefon u ruci dok vozi i toga sam svedok svakog dana dok pichim kroz grad.

Kolegi zelim brz oporavak...

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 180 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900 S

stvarno bi panduri trebali da izvlace iz auta i prebijaju svakog ko vozi i drzi na uvetu mobilni.Pa ljudi, covek se bori za zivot samo zato sto je guska morala da cvrkuce na telefonu.Muka mi je od tih curica za volanom

• chef, 1843 postova

znači, utvrdili smo da ga je oborila jer je bila zauzeta telefoniranjem? daleko od toga da branim te što telefoniraju i kuckaju poruke dok voze, nego samo pitam. viđam po gradu i likove (muškarce) na skuterima kako voze i kuckaju poruku istovremeno. (u onoj ulici kud idu tramvaji uzbrdo do crkve svetog marka)

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

stvarno bi panduri trebali da izvlace iz auta i prebijaju svakog ko vozi i drzi na uvetu mobilni.Pa ljudi, covek se bori za zivot samo zato sto je guska morala da cvrkuce na telefonu.Muka mi je od tih curica za volanom

malo šta policija tu može, telefoniranje u vožnji je teško dokazivo.., jedino ko sam prizna

• Drug član, 978 postova
  • Motocikl: Lep

Ma nasa kultura kao i svest je ispod nule! Kultura saobracaja nam je jeziva, sto je najgore uglavnom su svi bahati, nije cak ni da ne znaju da voze, ali se da se trude, nego ne znaju ili jednostavno nemare i bas ih briga, truli smo svi ovde.

A i policija sta? Pa po manjim mestima masu onima koje znaju i ako u tom trenutku ti prave prekrsaje! Koliko puta pandurska kola ne daju migavac... o cemu pricamo... Jednostavno je svest na nuli, svi su bahati, bezobrazni, "neproduhovljeni". Nije bitno da li je to neki "radnik" u kolima ili sudija koji treba da rebne kaznu.

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja