PARYS 1 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Da vam dodam jos par intersantnih linkova: Balkan 2009: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=4241 (tu ima samo jedan snimak kratak ali do jaja je). Kamchatka: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=992&page=6 Rusija: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3911 Afganistan i ostane "stane": http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3823&page=10 Znaci moze gde god hoceta sa afrikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kombinacija zatvorena, postao sam vlasnik jedne lepotice RD04!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, nadam se prvi...neka tije druže sa srećom...da se što pre vidimo i napravimo zajednički đir... Glavu gore sekto...za nas krize nema!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, nadam se prvi...neka tije druže sa srećom...da se što pre vidimo i napravimo zajednički đir... Glavu gore sekto...za nas krize nema!! Prvi si na forumu. Neki djir mozemo zajedno, ja sam karaburac!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Biće druže prvom prilikom i radujem se tome ali sam trenutno zbog povrede, zakucan za krevet već 14ti dan a moraću još malkice, barem 3 meseca da bih seo na Pustinjsku kraljicu!! http://bikers.in.rs/forum/index.php?sid=1b277b0956c141d2b1ec923752eda1fe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Kombinacija zatvorena, postao sam vlasnik jedne lepotice RD04!!! Bravo mister! Neces zaliti sigurno. Naprotiv bices mnogo zadovoljan. Ako jos neko hoce imam i ja jednu RDo3 na prodaji. Naravno odlicno stanje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 30, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kombinacija zatvorena, postao sam vlasnik jedne lepotice RD04!!! WooooW! Č E S T I T A M ! ! ! ! Dobrodošao u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Kombinacija zatvorena, postao sam vlasnik jedne lepotice RD04!!! Daj vizuelni efekat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Ljudi, nista od Afrike, tip je u naj manju ruku bio ne iskren. Trazimo dalje, Transalp je jos tu, a sledeca sezona, nadam se da se otvori Afrikom!!! Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Ljudi, nista od Afrike, tip je u naj manju ruku bio ne iskren. Trazimo dalje, Transalp je jos tu, a sledeca sezona, nadam se da se otvori Afrikom!!! Pozdrav!!! Parys ima dobru Africu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Ljudi, nista od Afrike, tip je u naj manju ruku bio ne iskren. Trazimo dalje, Transalp je jos tu, a sledeca sezona, nadam se da se otvori Afrikom!!! Pozdrav!!! Parys ima dobru Africu!! Parys ima RD03, a ja sam takvu vozio pre Transalpa, pa sam je zalepio. Malo mi je visoka, ne mogu se pohvaliti nekom visinom, pa bih neku nizu, RD04, ako nategnem i neku RD07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Ljudi, nista od Afrike, tip je u naj manju ruku bio ne iskren. Trazimo dalje, Transalp je jos tu, a sledeca sezona, nadam se da se otvori Afrikom!!! Pozdrav!!! Parys ima dobru Africu!! Parys ima RD03, a ja sam takvu vozio pre Transalpa, pa sam je zalepio. Malo mi je visoka, ne mogu se pohvaliti nekom visinom, pa bih neku nizu, RD04, ako nategnem i neku RD07. Moja RD03 je mnooogo niza od RD07. Ja sa 174 sedim opusteno. Dodji pa sedni da probas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moja RD03 je mnooogo niza od RD07. Ne zaboravi da tvoja 07 nije standardna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Ljudi, nista od Afrike, tip je u naj manju ruku bio ne iskren. Trazimo dalje, Transalp je jos tu, a sledeca sezona, nadam se da se otvori Afrikom!!! Pozdrav!!! Parys ima dobru Africu!! Parys ima RD03, a ja sam takvu vozio pre Transalpa, pa sam je zalepio. Malo mi je visoka, ne mogu se pohvaliti nekom visinom, pa bih neku nizu, RD04, ako nategnem i neku RD07. Moja RD03 je mnooogo niza od RD07. Ja sa 174 sedim opusteno. Dodji pa sedni da probas. Reci mi jer svajcarac, ili ima dva fara, i reci mi cifru na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Ima dva fara - ono svetle oborene zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Možeš par santima oduzeti i na sicu ako ga stanjiš i malkice prošriš...malkice na ogibljenje, još kada sedne supruga, tašta i troje dece (kao na Tajlandu) iihhhaaajj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Ljudi, nista od Afrike, tip je u naj manju ruku bio ne iskren. Trazimo dalje, Transalp je jos tu, a sledeca sezona, nadam se da se otvori Afrikom!!! Pozdrav!!! Ovim putem se javno izvinjavam se momku, sto sm rekao da je u najmanju ruku neiskren, da malo bolje koristim forum, mogao sam da nadjem sve o toj Africi, a ne ovako da se brukam!!! Jos jednom, Veliko izvini!! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Ljudi, nista od Afrike, tip je u naj manju ruku bio ne iskren. Trazimo dalje, Transalp je jos tu, a sledeca sezona, nadam se da se otvori Afrikom!!! Pozdrav!!! Ovim putem se javno izvinjavam se momku, sto sm rekao da je u najmanju ruku neiskren, da malo bolje koristim forum, mogao sam da nadjem sve o toj Africi, a ne ovako da se brukam!!! Jos jednom, Veliko izvini!! :-\ Aj pojasni o cemu se radi? Je'l to neki krs? Javi kod koga i sta nije u redu da ne bi se neko drugi navukao. Cuo sam ja vec neke istorije do troga da prodavac nije dao recimo kljuc za svecice... a na putu do kuce ckrla svecica ili nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ću ti objasniti. Čovek nije ukapirao da sam ja poskidao opremu sa motora i to je to. A njegov drugar reče da je motor farban, a nije i tako to... Motor je ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Laki TC Šta bi onda na kraju, jesi prodao Afriku ili nisi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam... Nema veze, ne gori mi pod nogama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 3, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Alo, kolege sa RD07, trebalo bi da postavite ovde svoje misljenje! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=33902.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 3, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ima još.. http://ktim.smugmug.com/Motorcycles/Africa-Twin-RD-04/2127411_MRKvQ#110102312_3wyba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima još.. http://ktim.smugmug.com/Motorcycles/Africa-Twin-RD-04/2127411_MRKvQ#110102312_3wyba Tomo jel ovo tvoje? Interesuju me ovi siri fuzasteri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih na mojoj...tako kupljena od prošlog vlasnika ...dobra stvar, pogotovo kada su blatnjave gilje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...