jasminko VIR 1487 Napisano Avgust 11, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam ga danas kontaktirao. Hvala ! Uskoro cu se, nadam se, malko hvalisati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 904 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moze li neko da mi objasni gde i sta tacno treba da prespojim da mi na kratkom sija samo jedan far, a ne dva kao sto je neko zbudzio? Hvala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moze li neko da mi objasni gde i sta tacno treba da prespojim da mi na kratkom sija samo jedan far, a ne dva kao sto je neko zbudzio? Hvala lepo Ne znam zasto bi to radio ali ...iz uticnice fara koji ne zelis da ti radi na kratko izvuci jednu od zica ( ne znam boju tacno ) samo da nije zelena - masa . Ostaju ti znaci dve zice ,jedna od njih je kratko svetlo. Lepo izoluj i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Avgust 15, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Danas me malo zbunio covek pa sad nisam siguran, da li kod Afrike, kad se upali oboreno svetlo, fabricki uvek sijaju oba fara ? U pitanju je RD 07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Danas me malo zbunio covek pa sad nisam siguran, da li kod Afrike, kad se upali oboreno svetlo, fabricki uvek sijaju oba fara ? U pitanju je RD 07. Ma nemoj da bijes glavu Dzasmine ! Evo dam ti ja moju RD 07 i hiljadu dukata za tvoju nedoumicu .Kod moje rade oba na kratko i oba na dugo ...znaci u fullu ! Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 904 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Ribolovac Hvala na odgovoru Koliko ja znam, fabricki na kratkom sija samo jedno svetlo. Cuo sam da se desava da se preopterecuje prekidac kad se prespoji da svetle oba, mislim da je i aca-pn pisao o tome. Tako da, bolje mi je da prespojim nego da mi se istopi prekidac ili nesto jos gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan @Ribolovac Hvala na odgovoru Koliko ja znam, fabricki na kratkom sija samo jedno svetlo. Cuo sam da se desava da se preopterecuje prekidac kad se prespoji da svetle oba, mislim da je i aca-pn pisao o tome. Tako da, bolje mi je da prespojim nego da mi se istopi prekidac ili nesto jos gore. Ako ugradis releje , 2kom. jedan za kratko i jedan za dugo imaces bolje svetlo i bez bojazni da ce ti riknuti prekidac .To ti jednostavno moze odratiti svaki auto elektricar sa malo dobre volje ...ili svrni do mene ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Avgust 15, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Danas me malo zbunio covek pa sad nisam siguran, da li kod Afrike, kad se upali oboreno svetlo, fabricki uvek sijaju oba fara ? U pitanju je RD 07. Ma nemoj da bijes glavu Dzasmine ! Evo dam ti ja moju RD 07 i hiljadu dukata za tvoju nedoumicu .Kod moje rade oba na kratko i oba na dugo ...znaci u fullu ! Pozdrav ! I kod mene rade dva za kratko dva za dugo, ali sam spremio da ubacim ksenone i bas zato sam poveo razgovor u smoslu potrebnog broja sijalica , kad mi drugar rece da je to neko premostio da tako radi inace treba da radi samo jedan far za oboreno, a kad se upali dugo da rade oba. Ovo mi je cetvrta Afrika i kod svake su mi radila oba. E sad sta cu za ksenone, ja sam nabaviosamo dve siajlice. dugo + oboreno, ali onda ce mi biti kao corava ako joj bude radio samo jedan far ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 904 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Ribolovac Hvala na odgovoru Koliko ja znam, fabricki na kratkom sija samo jedno svetlo. Cuo sam da se desava da se preopterecuje prekidac kad se prespoji da svetle oba, mislim da je i aca-pn pisao o tome. Tako da, bolje mi je da prespojim nego da mi se istopi prekidac ili nesto jos gore. Ako ugradis releje , 2kom. jedan za kratko i jedan za dugo imaces bolje svetlo i bez bojazni da ce ti riknuti prekidac .To ti jednostavno moze odratiti svaki auto elektricar sa malo dobre volje ...ili svrni do mene ! To mi je definitivno bolje resenje, ionako sam planirao da ugradim Nightbreakere Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan @ jasminko VIR Ako cemo o ksenonima za Africu treba ti dva biksenona sto povlace originalne H4 sijalice (kratko i dugo u jednoj ) da bi oba fara radila kao i pre . Ako imas jedan biksenon to je vec ruzna kombinacija ...videces bolje ali ruzno prijatelju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Avgust 15, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da sam baksuz,al bas toliki..... a dal bi dva biksenona malo vise vukla struje, ko bi to snabdevao... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da sam baksuz,al bas toliki..... a dal bi dva biksenona malo vise vukla struje, ko bi to snabdevao... ? Naprotiv ...cca 35w po grlu i malo elektronike sto je dosta manje od originala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan probao sam africu , vozio je nesto malo i ne mogu da prestanem da mislim o njoj...neznam sta mi je..pocinjem da se brinem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 16, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hehe oce to tako, za cas se uvuce pod kozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne da se uvuče, nego samo tako... ;D Evo mi se vratili sinoć sa sedmodnevne "ture" po Srbiji ... ubismo 2000km, a Afriku sam kupio samo par dana pre odlaska na put. Ma ljubav je tek sad SAMO TAKVA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6125 Napisano Avgust 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ua Afrikanci! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, kad se budemo videli, dam ti krug na Africi ;D Pa posle toga da izneseš utiske.... hehe ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6125 Napisano Avgust 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A, jok ja! Šta ću ako mi se svidi, a ne verujem baš da će tolika mrcina baš da mi se svidi.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svidela bi ti se, u tome je i fazon ;D A što se tiče onog "mrcina" ... pa ni ti nisi baš mali ;D ;D ;D Ako meni odgovara... i tebi bi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 17, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan A, jok ja! Šta ću ako mi se svidi, a ne verujem baš da će tolika mrcina baš da mi se svidi.... ;D pa nista, tebi ako se svidi ti kupi pa daj meni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da vam prodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan IZGLEDA DA SAMO OBA FARA RADE NA AFRICI U FULU, ALI MISLIM DA JE I TO OPASNO, GREJE SE PRKIDAC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba dae uvežu preko dva releja - jedan za dugo i drugi za kratko svetlo, pa onda nema opasnosti od pregrevanja prekidača. Bilo je ovde već reči o tome. I da te zamolim još da ne pišeš sve velikim slovima... izgleda kao da se dereš ;D Vidim da si tako navikao da pišeš... no nemoj ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan E JA GLASNO PRICAM JA NE VICEM EVO JOS JEDNA FORA ZA ZASTITU OD PROMAJE U TOKU VOZNJE ( A NIJE KROV) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan OVO CE SIGURNO BITI OD KORISTI AF.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...