shejtan 378 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je motor dosao sa praznim rezervoarom, imam jos jedno pitanje: imam Transalp 600 '98 god. koji benzin trosi? Sipaj bezolovni i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan KTM iz osamdesetih http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.rallye-tenere.net/Bilder/AFRIKATWINSERIE.jpg&imgrefurl=http://www.rallye-tenere.net/Honda.html&usg=__-tF2q0NecN5g5D9MURTtHVo3WvI=&h=311&w=500&sz=31&hl=sr&start=41&sig2=PGFx8cxzSHIx0yOhjj7cjw&um=1&tbnid=_ys0WglhHKzfvM:&tbnh=81&tbnw=130&ei=W7OySd2WGJaY0AXM4bieAg&prev=/images%3Fq%3Dxl%2B600%2Blm%26ndsp%3D21%26hl%3Dsr%26rlz%3D1T4ADBF_enRS301RS301%26sa%3DN%26start%3D21%26um%3D1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 8, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze bezolovni u Afriku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze bezolovni u Afriku? Samo taj i sipam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 8, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ti mozda mozes, jer ti je noviji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ti mozda mozes, jer ti je noviji motor. Jedina razlika izmedju tvoje i moje masine je godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 8, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Africa ne mari za benzin , bilo bez ili olovni . Moja vise voli olovo . PS. Volim kad auspuh izbeli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prica o Jovici je prebacena u http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=32108.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd opet slika al samog motora posto nekom smeta pojava nekog!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ova varijanta baš dopadljiva, a i u kofere može da se spakuje "brdo" stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 13, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekom zatreba Africa RD03, Kolicine, mere i servisni intervali, Word dokumenat. Africa Twin XRV 650 j RD03.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Mart 13, 2009 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekom zatreba Africa RD03, Kolicine, mere i servisni intervali, Word dokumenat. Da li neko zna gdje uzeti pecurku termostata, ima li gdje jeftinije od wemota (~40E) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sledece godine je to uradio Eddy Orioli, a 1989 godine Gilles Lalay. Lalaj: Lajalko, jesi ti po ovome Lajalu dobio nick? Lajalko, kao mali Lajal? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 216 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam posle tacno 3 meseca i 5 dana , bio da obidjem motor i da ga upalim. Trebalo mi je dobrih 2 - 3 minuta vreglanja sa prekidima dok nije kresnuo. Plasio sam se da akumulator nece izdrzati , nisam ga ni skidao sa motora, medjutim sve je ispalo OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 15, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ali sada nemoj nikako a da ne napunis akumulator.Praznio se i sam tokom 3 meseca,plus jos ovo verglanje ga je sigurno posteno iscedio.A ako je posle tri meseca izdrzao ovakvu "torturu",taj akumulator je odlican! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Mart 15, 2009 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Interesuje me koji benzin trosi Africa twin,interesuje me fabricki podatak za 94-to godiste.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dal' cita Lajalko temu? Sigurno ne, cim mi nije odgovorio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 15, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dal' cita Lajalko temu? Sigurno ne, cim mi nije odgovorio... Cita temu, ali nece da offuje. A kad sam vec to uradio moram da kazem da su Lalaj, Lalajko i Airton Sena rodjeni istog dana! S tim da smo Sena i ja rodjeni na nekoliko sati razlike, a Lalaj dve godine kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 19, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Onaj zimski servis mi je napravio cudo od motora... Ovo je postalo neupotrebljivo za normalnu voznju, otima se, skace i rita. Kud nestade onaj mirni motor koji sam nekad vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3104 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1185 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Dal' cita Lajalko temu? Sigurno ne, cim mi nije odgovorio... I nije Lajalko vec Lalajko ;D ;D ;D Slatko sam se ismejao... Dobro je da ga nisi prekrstio u Lajavko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj zimski servis mi je napravio cudo od motora... Ovo je postalo neupotrebljivo za normalnu voznju, otima se, skace i rita. Kud nestade onaj mirni motor koji sam nekad vozio... Pritegni mu malo uzde da se ne propinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 216 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj motoric posle zimskog sredjivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Mart 19, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ti kazem da su uboo ovaj motor majstorski, nikad nisam video ocuvaniju RD04 od tvoje, meni izgleda kad da je upravo iz fabrike izasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan I moj komsija Vlada ima fantasticno ocuvanu RD 04 mislim da je tesko odrediti koja je bolje ocuvana od ove dve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E jesi ga sredio, svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...