Rolle2010 480 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko planira da u neko skorije vreme menja lanac i lancanike na RD07 sad su na popustu u Louis-u. https://www.louis.de/en/artikel/did-chain-kit-chain-pinion-sprocket/100411?list=141397412&filter_article_number=10041359 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Februar 1, 2016 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema aaaaaako odustanem ... Trenutno zamjenjen akumulator, ulje i filteri, pumpa za gorivo a rezervoar kupljen novi jer izgleda da je ovaj oksidirao od stajanja. Evo i par slika kraljice Extra! ja se iskreno nadam da si je kupio,i da si vec oplio 3-4000 kom i vec gume promijenio. Mozda je samo malo vise žuta za moj ukus,ali sa nekoliko dobrih naljepnica,to se sve može veoma lijepo srediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Februar 3, 2016 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan vjecita dilema: Anakee 3 ili Metzeler Next? Mišljenje molim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 4, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da ne vozim Afriku ali da pomognem. Od vecine ljudi sam cuo da je Metzeler Next fantasticna guma i verovatno nesto najbolje sto mozes da stavis na maxi enduro ako ne planiras da silazis sa asfalta. Ja licno planiram ako bude sretstava da za sledecu zamenu uzmem Metzeler. Trenutno su na motoru Anakee 2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Februar 4, 2016 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da ne vozim Afriku ali da pomognem. Od vecine ljudi sam cuo da je Metzeler Next fantasticna guma i verovatno nesto najbolje sto mozes da stavis na maxi enduro ako ne planiras da silazis sa asfalta. Ja licno planiram ako bude sretstava da za sledecu zamenu uzmem Metzeler. Trenutno su na motoru Anakee 2. Rado bi se ja drzao samo asvalta,na onu ukradenu sam stavio NEXT i nikako se nisam pokajao,ali ipak mi zivimo u CG i imamo dosta ovoga u nastavku,pa sam htio da vidim i čujem iskustva ljudi sa ANAKEE.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Februar 17, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da me uputi , treba mi nalepnice ... da li neko pravi jer su mi skupe ove fabricke ... ne mora sve ,bar za napred ... HVALA UNAPRED ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Februar 17, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da me uputi , treba mi nalepnice ... da li neko pravi jer su mi skupe ove fabricke ... ne mora sve ,bar za napred ... HVALA UNAPRED ... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Februar 17, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da me uputi , treba mi nalepnice ... da li neko pravi jer su mi skupe ove fabricke ... ne mora sve ,bar za napred ... HVALA UNAPRED ... image-ed3b78aa1d5cb6336166832bc24162ab3ffe9bc6223f686e849c5c6434340024-V.jpgimage-c426406c78dc9556d12c1a8ad0596d2c18d719fc70aa63b2911dada5b801641a-V.jpgimage-54e4d5aedb6f08a4684b7b1ae952ff15086feca6aafe1f8fb653bfc2895ab242-V.jpgimage-5c5bbf7b8de72ed3fdd7ba0aabe2ff15b433440422d43e7390ae9978713be918-V.jpg Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Sredjujem je kompletno , od A do S... Pa sam se uzeleo nalepnica njenih ova mi je prva bez njih , pa mi nekako nije prava kraljica ... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Momci jedno pitanje, koliko je Africa visok motor? Drug za opasno zagrejao za jednu, a sve nesto mislim da bi mu trebala hoklica da se penje!!! Ili mozda jos bolje koja je visina potrebna da bi se naskocilo na nju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 17, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najbolje da nadjes nekog sa Afrikom pa sam probas posto je to veoma relativna stvar- Vecini je dovoljno da hvataju samo prstima asfalt dok se neki ne osecaju sigurno ako im celo stopalo ne lezi na asfaltu. Hitman npr. nije jedan od visih vozaca pa je opet tera kao da ju je ukrao i malo afrikanaca moze da ga prati na offu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan i uvek mozes da je spustis par cm zatezuci zadnji amort i vile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 18, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je da umesto toga promeni dogbones i malo spusti trougao na vilama...ali je uvek najbolje da ne dira nista ako moze da hvata prstima asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Februar 18, 2016 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 2 para štapova su na servisu pa da se malo umešam. vjecita dilema: Anakee 3 ili Metzeler Next? Mišljenje molim Anake 2 je bila perfektna guma dok sa trojkom ima problema, ne po performansi već po atipičnom trošenju i deformacijama gazećeg sloja po iskustvima sa ADV-a, Metzeler čak i kineski je bolji izbor. Momci jedno pitanje, koliko je Africa visok motor? Drug za opasno zagrejao za jednu, a sve nesto mislim da bi mu trebala hoklica da se penje!!! Ili mozda jos bolje koja je visina potrebna da bi se naskocilo na nju? i uvek mozes da je spustis par cm zatezuci zadnji amort i vile Bolje je da umesto toga promeni dogbones i malo spusti trougao na vilama...ali je uvek najbolje da ne dira nista ako moze da hvata prstima asfalt. Da bi vešanje radilo ispravno, kako treba i geometrija motora bila u fabričkoj postavci, mora da se podesi sag opruge shodno opterećenu motora, a visina sedenja ko što je Rolle naveo a ne zatezanjem ili odpuštanjem opruge što čini promenu visine ali na pogrešan način. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Februar 18, 2016 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala, nisam ja mozda dobro objasnio situaciju.. Vozio je BMW f650gs koji ima visinu sedista 780 mm, i on mu je taman, tako da Africa i sa spustanjem mislim da bi mu bila previsoka, a tip sirinu ima za izvoz (150 kg) a ne i visinu, Oticicemo da pogledamo neku pa neka se pentra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Februar 18, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Sa 150kg ima de legne na visinu BMW-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vise puta sam trazio savete u vezi Africe na ovim forumima , i niko mi nije pomogo niti udostojio odgovora , nisam nikog uvredio znam , sad mi treba jedan deo (klip sauga rucnog ) stavicu i sliku ... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da me uputi gde ovo mogu da nadjem da kupim ... hvala Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mozes da pozoves Deltu ili Centar S kao uvoznike pa da vidis cene novog dela. Druga varijanta ti je da na oglasima nadjes ljude koji se bave polovnim delovima(dovlace sa otpada iz Madjarske). Neku bolju informaciju verovatno ce ti dati neko od Afrikanaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Februar 23, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Postoji samo kao komplet i kosta 50eur http://www.cmsnl.com/products/valve-set-starter_16046may000/ Polovno nisam nasao nigde. Dosta ljudi po stranim forumima izbacuje saug (zacepe rupu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mozes da pozoves Deltu ili Centar S kao uvoznike pa da vidis cene novog dela. Druga varijanta ti je da na oglasima nadjes ljude koji se bave polovnim delovima(dovlace sa otpada iz Madjarske). Neku bolju informaciju verovatno ce ti dati neko od Afrikanaca. Hvala puno! Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Postoji samo kao komplet i kosta 50eur http://www.cmsnl.com/products/valve-set-starter_16046may000/ Polovno nisam nasao nigde. Dosta ljudi po stranim forumima izbacuje saug (zacepe rupu) Hvala Mrvo... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6367 Napisano Februar 24, 2016 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da me uputi gde ovo mogu da nadjem da kupim ... hvala Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Kako vidim sa slike to bez problema moze da ti napravi neko na strugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Februar 24, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Iglica nije fiksna vec je u gumi ali bi verovatno moglo nesto tako da se improvizuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...