GUS 261 Napisano April 27, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan msm da ipak nije do glavnog koč.cilindra, naime kad plosnatim klestima stisnem crevo na nekih 15 -20 cm od cilindra ručica kočnice se zabetonira i nema mrdnja, kontam da su gumice lose ( a ganc nove su ) onda bi propala ručica lagano, ali ne propada..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Moja AT 96 rd07, uzeta prošle godine na 68000,sad je na 85000.Upravo full sređena, i ima mnogo stvari sa kojima se i slažem i ne slažem,ali generalno AT je mnogo bolja priča i od ST i od Caponorda. Rađena kompletna restauracija, i saf čekam još kilometar sajlu. Inače, sve djelove dobijam iz Austrie, www.hammart.at. Slika prije : I slike rada, pa do krajnjeg rezultata... : I finalni "proizvod" : Ko dolazi u CG, obavezno se javite. poslato sa gornje police iz špajza Motor je bajka.Kazi mi je li ova Afrika na prodaju i da je dajes 6000e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa... Radio sam je za sebe, i danas sam napravio krug Bd - Petrovac - Danilovgrad-Pg (testirana potrošnja:166 km - 8,76 litara), ali ako dođe neko S PARE, na njih nisam gadljiv uopšte poslato sa gornje police iz špajza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 28, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan znaci 5 litara na sto km, extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad pripazis hoce malo popiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 28, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad pripazis hoce malo popiti. mema da ti ne zivis na ilidzi negdje ? Super Tenere nako fina bas, vidio sam skoro, prednja mitas guma cini mi se.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo,posto sam prodao Tenere i resio da postanem Afrikas da pitam nesto.Posto ovde u Makedoniji je slaba ponuda Afrikanaca nasao sam jednu 92 godiste,znaci RD4 model,sa precenim 120 000 km,sa putnickim visokim vizirom,hela ranicom,shad kufer,anatomsko putnicko sediste,novim dunlop gumama,i daje mi nove zvezde(predna,zadnja) i lanac nisu postavljene.E sad cena mije nekako solena a ta je 2 900 eura.Meni se cini previse pa sta mislite.Hvala Imas 91' u leskovac , dace je decko za 1700 , ima ulaganja spolja ne mnogo , ali joj je masina perfektna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
super tenere mk 0 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u Makedonije ne moze da se uveze motor ispod 2002 god,i zato drze cenu stariji motori jer ih nema puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 28, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan problem kocnice rijesen, kakva budalestina, naime, kreten koji je prije mene posjedovao ovaj motor je ocito pao na desnu stranu i polomio rucicu kocnice te stavio neku neodgovarajucu koja nije bas pasovala na ovaj motor te nije dozvoljavala klipu da izadje do kraja i zahvati sebi potrebnu kolicinu ulja te zbog toga cilindar nije ni mogao da nabije potreban pritisak. Rucica je malo izbrusena tj skinuto je bruslicom neka 3 mm metala i sad sve funkcionise kao metak. Sad kad stisnem kocnicu mogu samo da odletim na glavu . Naravno OEM rucica ce biti narucena u medjuvremenu. Eto toliko od mene. sta reci feeel happyyyyyyy :zdravo: :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 28, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, mislim da ti je ovo najjeftinija varijanta http://www.ebay.com/itm/KR-Bremshebel-HONDA-XRV-650-Africa-Twin-RD03-88-89-NEU-Brake-lever-/160908156181?pt=DE_Motorradteile&hash=item2576df9d15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 28, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan problem kocnice rijesen, kakva budalestina, naime, kreten koji je prije mene posjedovao ovaj motor je ocito pao na desnu stranu i polomio rucicu kocnice te stavio neku neodgovarajucu koja nije bas pasovala na ovaj motor te nije dozvoljavala klipu da izadje do kraja i zahvati sebi potrebnu kolicinu ulja te zbog toga cilindar nije ni mogao da nabije potreban pritisak. Rucica je malo izbrusena tj skinuto je bruslicom neka 3 mm metala i sad sve funkcionise kao metak. Sad kad stisnem kocnicu mogu samo da odletim na glavu . Naravno OEM rucica ce biti narucena u medjuvremenu. Eto toliko od mene. sta reci feeel happyyyyyyy :zdravo: :zdravo: super. kod starijih motora koji su siromasni sa elektronikom treba uvek prvo poci od glupih stvari pa tek onda ici ka komplikovanijima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 29, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan super. kod starijih motora koji su siromasni sa elektronikom treba uvek prvo poci od glupih stvari pa tek onda ici ka komplikovanijima. Da se nadovezem na kolegu, uvijek treba ici od jednostavnijeg ka komplikovanijem prilikom dijagnoziranja problema, bez obzira na godiste motora . Iz licnog iskustva, 80% kvarova su jednostavni kvarovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 29, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan kako god sad sam siguran da se neću zakucat u komšijin Tamić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad pripazis hoce malo popiti. mema da ti ne zivis na ilidzi negdje ? Super Tenere nako fina bas, vidio sam skoro, prednja mitas guma cini mi se.? Pa ne zivim dole ali sam dolazio par puta ,u starom gradu sam. Ajd se javi na 061380081 pa da se vidimo i da upoznas ostatak ekipe imamo i Afrikanaca i Tenerasa svaki dan smo u diskusijama LP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 8, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mojoj paprićici je bila sestra iz inostranstva na druženju za vikend @Igorak: Kolko tebi srče goriva 650-tka? Imam osećaj da u gradu prelazi 6.5 , a na otvorenom da spušta do 5 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Aj reko i ovde da se oglasim da vidim da li neko ima iskustvo sa ovim. Vozim Africu twin RD03 89god. Oterao ga na servis i ustanovio da su mi kablovi za svecice otisli. Hteo da ih zamenim ali sam video da su oni izliveni i jednom komadu zajedno sa bombinom. Da li to moze da se sredi tj prepravi samo kabl da se zameni ili mora da se kupuju novi u komadu? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 8, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa prelemis valjda, nisam bas gledao ali bi trebalo da moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam fo sada na motorima kupovao u kompletu bombina i kabal ,sjecam se samo da sam na jednom KTM-u mogao kabal zamjeniti nevezano za bombinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 8, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre par godina na mom tadašnjem DR-u uspeo da promenim kabl iz zalivene bobine (boMbina je kada Miljenku vičeš ) , treba samo dosta strpljenja i malo preciznosti. Kopaš iglom dok ne izvadiš sve delove starog kabla, inače, obično nisu zalemljeni nego nabijeni na iglu u bobini. Ako treba, otvoriš turpijom negde sa strane kućište bobine. E sad, ja sam uspeo, i na kraju sve to zalio silikonom, nikad više problema nije bio (motor još uvek radi posle cirke 5 godina). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Maj 9, 2014 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Posto je cenim izvodljivo, a ja nisam preterano strucan ni opremljen alatom, da li mozda postoji neko koga bi preporucili za taj poduhvat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rammstein 7 Napisano Maj 13, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda africa twin rd03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , zanima me zna li neko dimenzije dzus fastenersa-kopce za plastike nisam ni ja doskora znao kako se zovu, i gdje ih ima kupiti? Honda Africa Twin rd03 1989 svicarka..... unaprijed hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 13, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , zanima me zna li neko dimenzije dzus fastenersa-kopce za plastike nisam ni ja doskora znao kako se zovu, i gdje ih ima kupiti? Honda Africa Twin rd03 1989 svicarka..... unaprijed hvala Da dopunim kolegu, trazi se OVO ali ako je moguce da se ne porucuje sa interneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Maj 13, 2014 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , zanima me zna li neko dimenzije dzus fastenersa-kopce za plastike nisam ni ja doskora znao kako se zovu, i gdje ih ima kupiti? Honda Africa Twin rd03 1989 svicarka..... unaprijed hvala Delta Auto ili Centar S to ima, a ako nema na stanju sacekas 7 dana i stigne im Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 13, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Covek je iz Republike Srpske. Ako imate Hondinog distributera onda kod njih traziti. Inace skoro sam slao upit Delti i Centru S za neke delove i Delta je za svaki bila skuplja 67-68%. Jeste im dostava 8-10 dana naspram 15-20 ali tolika razlika je bezobrazna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mojoj paprićici je bila sestra iz inostranstva na druženju za vikend @Igorak: Kolko tebi srče goriva 650-tka? Imam osećaj da u gradu prelazi 6.5 , a na otvorenom da spušta do 5 ... AAA pa to je moja paprika bila u goste na druzenje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...