Jump to content

Moto Zajednica

super tenere mk

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

super tenere mk's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Kod nas u Makedonije ne moze da se uveze motor ispod 2002 god,i zato drze cenu stariji motori jer ih nema puno.
  2. kaze da je u odlicnom stanju u nedelju idem da vidim ,i probam ali mi je nekako preskupo oko 2600-2700 uredu je ali ovako sta znam,i kilometri me bune nekako mnogo je prosla.
  3. Zdravo,posto sam prodao Tenere i resio da postanem Afrikas da pitam nesto.Posto ovde u Makedoniji je slaba ponuda Afrikanaca nasao sam jednu 92 godiste,znaci RD4 model,sa precenim 120 000 km,sa putnickim visokim vizirom,hela ranicom,shad kufer,anatomsko putnicko sediste,novim dunlop gumama,i daje mi nove zvezde(predna,zadnja) i lanac nisu postavljene.E sad cena mije nekako solena a ta je 2 900 eura.Meni se cini previse pa sta mislite.Hvala
  4. Ne znam sta je radio cetiri dana je motor bio tamo i danas kad ga uzmem pa isto.Kaze da je napasovao neke membrane za malu turazu i da treba po neko vreme ponovo da se steluje.A i svecice je menjao danas pregorele su valjda po meni od mnogo benzina.
  5. Evo opet ja ,bio sam kod majstora stelao karburatore danas probam motor i na maloj turazi kao se brlavi pa gusi malo a kad stisnes gas poleti.Majstor kaze toliko moze provozaj malo pa opet da pocem.Dali ima neko karburetore ispravne nastelane pa da dogovorimo i da ja kupim i namestim i vozim kao covek.
  6. Jos nesto ovaj predhodnik je postavio napred kockasti far ,a meni je bas ruzan,koje su dimenzije oni kruzni i dali ih mogu od nekih auta napasovati ili treba da trazim original.
  7. Ovo OMV ulje je obicno nije za motore,e sad ima tu ELF 10/40 neko joe baton tim,VALVOLINE 10/40 for bike,ili REPSOL 10/50,to je ovde kod mene u Prilep,ili da narucim iz Skoplje- Motorex formula 15/50 ili isto 10/40 isto i Motorex power 10/50,i Motul ima ih 10/40 i 15/50.Kod karburatorima kad sam ih sklopio onako po meni one iglice za vazduh sam ih otvorio oba po tri i pol puta.
  8. Evo jas sam iz Makedonije ,juce sam kupio jednu suoer tenere 90 godiste,i kad idem za kuci pocela je da stuca i nece da ide.Ostavio sam je na putu,izvadio karburatore juce ih rastavio i vidim da na dovodu gde ide crevo za dovod goriva ima jedno sito koje je puno smeca.Izvadim to sito kupim filter obican ,sastavim sve idem gde sam ostavio motor kod prijatelja namestim karburatore i posle duzeg verglanja upali.E sad ima dve creva koje ne vidim gde da ih ustekam,jedno je dovod ,drugo prelivno ,a ova dve ne znam i ostavin ih tako i evo danas sam menjao filter i ulje OMV 15/40 sve u redu ali kad pod malim gasom kad malo dam turazu kao da gusi motor ,a kad pritisnem gas lepo prima.Dali treba stelanje kod one dve dizne za vazduh ili je nesto drugo.Hvala
  9. Zdravo jas sam iz makedonije imam super tenere htz 750 1992 je godiste.E sad trazim radilicu komplet sa klipnjacima da kupim negde do Nisa bi dosao da ih uzmem ako ima neko neka pise i posto kosta ,jer pocela je da lupa na lagerima rasturili smo je i prvi lager(leteci)je otisao klipnjaca je jajcesta.Majstor kaze damozemo na letecima da postavimo lagere od golfa keca 1.1 benzin na tretu spoecijalu i tako da procem,ali posto zelim da motor ostavim i da ga vozim zelim neko trajne resenija.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja