Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaahahaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan africa je bezbedna i ususkana u dvoristu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam mu skinuo samo jednu zicu. Goso ja sam taj koji je pokriva kada ti malo omanes, tako da moze neki popust :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso? molim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Onda ova u garazi nije gosina jbt...???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Jel tvoja africa garazi dole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam mu skinuo samo jednu zicu. Goso ja sam taj koji je pokriva kada ti malo omanes, tako da moze neki popust :-D nije to moja, kolege su pobrkale loncice, moja je bela( ispod stroke) i ja sam u 30-om bloku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Dole je samo ova africa, ima brdo motora ali je ova jedina africa... cija je onda ona dole u garazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Bul. Mihajla pupina. Mislim da je nekadasnja zgrada kluza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan javice se vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dole je samo ova africa, ima brdo motora ali je ova jedina africa... cija je onda ona dole u garazi? zadeni mu papirče sa "Kupio bih vaš motor" i telefonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, moracu to da uradim. Ova dole je 96god. Video sam po broju.... motor je kao iz fabrike. Hvala u svakom slucaju, a taman sam se ponadao da je gosina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posle će da bidne u onoj temi da se afrike viđaju samo u garažama. Mante se muvanja u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 20, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Okaci sliku trafike.... Valjda cemo naci cija je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 20, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan I sta, nece Gosa da proda, a!? cccc Sacekaj mozda poludi od one corbe od muda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan I sta, nece Gosa da proda, a!? cccc ne ispod 2700e, kao sto rece popsy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan I sta, nece Gosa da proda, a!? cccc Sacekaj mozda poludi od one corbe od muda... jedem svoja vec deset dana i nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 20, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan I sta, nece Gosa da proda, a!? cccc ne ispod 2700e, kao sto rece popsy ...za full color fotografiju!!!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 20, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ta tvoja ce biti skuplja posle ture.. ja bi to keshio odma` da sam na mestu kreditno sposobnog coeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ješćeš ih još otprilike toliko, al polako, trebaće ti. P.S. Jes kućama sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ješćeš ih još otprilike toliko, al polako, trebaće ti. P.S. Jes kućama sutra? u koje vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti kažeš, došo bi sanitetom za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 20, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tajno okupljanje javno... mogao bi i ja da svratim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti kažeš, došo bi sanitetom za motore. sto se ne javljas na mob? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Taman nam treba jedan jak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...