Arakis 6002 Napisano April 19, 2022 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dioda ako probije i napravi kratak spoj ode pumpa... Bolje stavi eksterni rele za ukljucenje pumpe tako da preko njenih kontakata ide samo desetak mA za okidanje relea. A rele zamenis svake godine i miran si. Ima negde moja tema o tome. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5561 Napisano April 19, 2022 Drug član, 2505 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Arakis said: Dioda ako probije i napravi kratak spoj ode pumpa... Bolje stavi eksterni rele za ukljucenje pumpe tako da preko njenih kontakata ide samo desetak mA za okidanje relea. A rele zamenis svake godine i miran si. Ima negde moja tema o tome. Vazi, prosledicu elektricaru ovo, posto sam ja posvadjan sa tim ako ne saljem za bg da mi namestite sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 53 Napisano Maj 2, 2022 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav afrikanci, ima li neko na prodaju orginal vizir za rd03. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Maj 10, 2022 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan On 3/13/2022 at 11:12 PM, djiha said: Pozdrav svima, Ima li neko ideju gde da jurim filter goriva i žmigavce? Žmigavci ponovo na stanju u Kaću, uzeti i nadam se da ću ih uskoro montirati. Možda informacija dobro dođe još nekom. E, sad, novi problemi. Za uskrs se malo putovalo i uz put negde u Bugarskoj sam ostao bez desnog fuzastera za suvozača. Pukao je nosač i nekako je otpala i sama nožica. Da li ima neko viška da bi prodao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Maj 31, 2022 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko narucivao do sada preko CMS , meni stigao paket na robu od 181e usluga cela 11600 din mislim da je preterano...klepa usi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodecaja 9 Napisano Maj 31, 2022 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja upravo cekam da mi stigne porudzbina. Tamo platio 29 evra a da li ce carina ili neki drugi troskovi da se pojave videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Maj 31, 2022 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Mogo si preko decka iz bg da narucis pun kamion robe,uslugu naplacuje 20e i to je to...Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko Dobo 17 Napisano Maj 31, 2022 U prolazu, 23 postova Lokacija: Palic Motocikl: Honda Crf 1000l Prijavi odgovor kao problematičan Carina +PDV se naplacuje vrednosti robe preko 50 evra. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Maj 31, 2022 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, kaligula1 je napisao: Mogo si preko decka iz bg da narucis pun kamion robe,uslugu naplacuje 20e i to je to... Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka E sad ..jbg ne znam tog" decka" .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Maj 31, 2022 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Zeljko Dobo je napisao: Carina +PDV se naplacuje vrednosti robe preko 50 evra. Na robu od 181€ cena usluga itd, transport free ,, 11607 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Maj 31, 2022 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan E sad ..jbg ne znam tog" decka" ....Sledeci put prvo pitaj,zato valjda postoji grupa..Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Maj 31, 2022 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Deys,ako ce ti biti lakse,100e su otisle u prave ruke, budzet republike Srbije Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko Dobo 17 Napisano Maj 31, 2022 U prolazu, 23 postova Lokacija: Palic Motocikl: Honda Crf 1000l Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, deys je napisao: Na robu od 181€ cena usluga itd, transport free ,, 11607 din Pre par godina kupio jaknu od 160evra, carinu i pdv platio 80. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4439 Napisano Maj 31, 2022 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se paket šalje običnom poštom onda se na vrednost robe (zajedno sa dostavom) dodaje 32% carine i poreza, plus nešto sitno za špediterske usluge. Ako vam roba stiže preko DHL, Fedex ili bilo koje druge slične kompanije onda i dalje ostaje tih 32% carine i poreza. Penal je što u toj varijanti špediterski troškovi koštaju mnogo, preko 50€. Oba gornja slučaja su validna samo ukoliko je vrednost robe veća od 50€ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Maj 31, 2022 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Gliga je napisao: Ako se paket šalje običnom poštom onda se na vrednost robe (zajedno sa dostavom) dodaje 32% carine i poreza, plus nešto sitno za špediterske usluge. Ako vam roba stiže preko DHL, Fedex ili bilo koje druge slične kompanije onda i dalje ostaje tih 32% carine i poreza. Penal je što u toj varijanti špediterski troškovi koštaju mnogo, preko 50€. Oba gornja slučaja su validna samo ukoliko je vrednost robe veća od 50€ Fedex je u pitanju, u mail stiglo obavestenje 4800 usluga carinjenja plus troskovi carine plus PDV , jaoj zato nikad i necemo u Eu jer samoj drzavi ne odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Maj 31, 2022 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, kaligula1 je napisao: Deys,ako ce ti biti lakse,100e su otisle u prave ruke, budzet republike Srbije Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Xaxa pa prosle god me izaslo plivajuci zamajac 295e iz alvadija sa troskom i carinom i porezom a kod nas taj isti zamajac kostao najmanje 65000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 53 Napisano Jun 2, 2022 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima osigurac prednjeg lancanika za rd03? Naravno da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko Dobo 17 Napisano Jun 3, 2022 U prolazu, 23 postova Lokacija: Palic Motocikl: Honda Crf 1000l Prijavi odgovor kao problematičan On 31.5.2022. at 21:45, deys je napisao: Xaxa pa prosle god me izaslo plivajuci zamajac 295e iz alvadija sa troskom i carinom i porezom a kod nas taj isti zamajac kostao najmanje 65000 Moja preporuka je ako imas nekog u Madjarskoj, salji njemu pakete pa ti on nekako posalje tebi. Mnooooogo jeftinije ces proci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Jun 10, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bane Afrikanac mi odradio mali servis i jos neke sitnice i rece mi da mi slavina za gorivo malo vlazi. Odem danas do Delte da je porucim, kad tamo mi rekose neku cifru od bezmalo 100 eura. Ne porucih je odma, reko da prvo proverim da li mozda postoji neka druga, osetno povoljnija varijanta ? Da li neko od vas mozda ima ideju ? Promenio Jun 10, 2022 član popaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Jun 10, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, popaj je napisao: Bane Afrikanac mi odradio mali servis i jos neke sitnice i rece mi da mi slavina za gorivo malo vlazi. Odem danas do Delte da je porucim, kad tamo mi rekose neku cifru od bezmalo 100 eura. Ne porucih je odma, reko da prvo proverim da li mozda postoji neka druga, osetno povoljnija varijanta ? Da li neko od vas mozda ima ideju ? Vidi negde polovnu bolje ti je ja sam vodenu pumpu iskoristio sa transalpa kuciste od TA a poklopac od Afrike. Promenio Jun 10, 2022 član deys Pravopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Jun 10, 2022 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje afrikaneri znam da je sad na brzinu.. u manuelu nekom koji imam nema delimicno slika o polozaju bregova bregaste osovine i crta na zupcaniku. Naime deca su mi bila u garazi i kako su nesto majstorisali , srusili mi kutiju i pobrljali mi zupcanike od osovina i poceo sam sklapa agregat pa me interesuje kad je na FT i RT reper polozaj bregste bregova treba biti na gore ili na dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 53 Napisano Jun 11, 2022 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan XRD_03.zip manual_rd03.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 53 Napisano Jun 11, 2022 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovo, mozda pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Jun 11, 2022 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dzonikeda je napisao: Imam ovo, mozda pomogne Probacu mada je moja rd 04 ali sve je to isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 53 Napisano Jun 11, 2022 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, nisam pogledao koju vozis. Srecan rad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...