Hladimir 10 Napisano Januar 19, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Africa RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gligo, sad sam pogledao i po šifri nađoh šta mi treba iako nema mog motora, mislim modela motora, samo da vidim šta mi još paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 20, 2017 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nedavno sa ovog sajta poručio dosta tih sitnih originalnih delova: https://www.motorcyclespareparts.eu/ Poštarina je bila 10€ bez obzira na sadržaj paketa pa sam umesto 3 stvari koje su mi stvarno trebale uzeo još 10 onako... Relativno jeftine a glupo mi bilo da dam 10€ poštarine za deo koji košta 3€. Oko 20 dana je trajala dostava (na adresu u Srbiji). Hvala Gligo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hladimir 10 Napisano Januar 24, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Africa RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumaši, zima traje pa i ja poželeo da malo doteram Africu, tj. da nađem neke sitnice koje me nerviraju što ne rade, kao na primer gornji senzor goriva. Čovek čiji sam telefon našao na stranama ispred, a koji radi reparaciju tih senzora je nažalost umro pre tri meseca. Ali i leva slavina za gorivo mi pušta gorivo i kad je zatvorena, nema šafčiće da je rasturim, nije ni ista kao ona sa desne strane šta da radim, ima li je negde ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 24, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice senzora goriva imas u podforumu Sam svoj majstor Joskin projekat reparacije sa vrlo malo para. Fabricki senzori kostaju kao da su od zlata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hladimir 10 Napisano Januar 24, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Africa RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za komšiju i hvala na odgovoru, i valjda ćemo se videti u ovoj 2017-toj. To ću i da uradim jer volim da mi sve na motoru funkcioniše, a za slavinicu za gorivo stvarno nemam nikakvo rešenje, ne znam da li je neka specijalna, ne može da se rastavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Januar 25, 2017 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako čujete da neko prodaje dooobru Afriku, bio bih zahvalan za informaciju i kontakt radi pokušaja dogovora . Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 463 Napisano Januar 26, 2017 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko,jesi gledao ovu 650 iz oglasa jel ti ta pase...vidim da si mu i postavljao pitanja...znam za belu sa KP iz Backe Palanke 93g i ok je ali 3300... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Januar 26, 2017 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam čak i ovu 650 sa BJB oglasa, ali...treba otići u Smederevo skoro na neviđeno jer se sa slika ništa zaključiti ne može. Kolega Šuster ne daje mnogo na marketing . Ovom u BTopoli sam dao neku,ponudu po kojoj bi ja kupio taj motor pa sad ako pristane završavamo potragu. Taj motor mi se čini baš dobar. Ima i ona zelena u Pirotu, možda u još boljem stanju, bar po slikama. Polako nije hitno i ne žurim. Tražimo nešto baš dobro, pa kad naleti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hladimir 10 Napisano Januar 26, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Africa RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, može li ova slavinica da se otvori i posle nekako da se zatvori, jer propušta gorivo i kad je na OFF-u? Ili da negde nabavljam novu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosXRV750 2 Napisano Januar 26, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bg Motocikl: XRV 750 RD04r Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam metzeler tourance skinute sa afrike,stoje mi u sobi i prave mi krs.. zadnja 140/80/18 (4108) prednja 90/90/21 (2108) Lokacija Bg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Narode, može li ova slavinica da se otvori i posle nekako da se zatvori, jer propušta gorivo i kad je na OFF-u? Ili da negde nabavljam novu? Možda ti pomogne http://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/128441-petcock-questions.html#post1048009 http://www.hawkworks.net/tips/leaky-petcock/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hladimir 10 Napisano Januar 27, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Africa RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Mrvo, da je crevo pa da ga zamenim, ovako samo ... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hladimir 10 Napisano Januar 27, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Africa RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Na linku original moj slučaj, hvala još jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Februar 6, 2017 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nešto o ovoj africi ? https://www.polovniautomobili.com/motori/9177274/honda-xrv-750 Sutra ću verovatno da je pazarim pa bi dobro došla još neka informacija za svaki slučaj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Februar 6, 2017 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I vidim da je sa blokadom na 35 kW, koliki je problem skinuti blokadu ? Gde je postavljena ? Može li se to izvesti u domaćoj radinosti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Februar 6, 2017 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi za koje je trziste motor, moze se proveriti preko broja rama Sent from my HomTom HT3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Februar 6, 2017 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan licno sam se uverio da je raylika sa i bez blokade jedino u max brzini,i to za nekih 10km/h... snaga ,ubrzanje ,sve je identicno tako da mislim da nema potrebe oko toga da se zajebava. lazem vas samo ako je kod moje skinuta blokada a da ja to ne znam,u sta cisto sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Februar 6, 2017 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena u Salzburgu, treba da je Austrija . To je verzija sa 35 kW ( 50 ks) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Februar 6, 2017 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan moja je svajcarac,evo sada gledam ,sa 26.5kw,ama bas nikakve razlike nema...osim ,kazem u max brzini,sto mislim da i nije od nekog znacaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Februar 6, 2017 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda će da troši ispod 5 litara ! Šalim se, naravno . Kako god, sutra je kupujem. Kaže čovek da je bez ijedne ogrebotine... samo je sedište bilo na gornjem delu rasečeno pa ga je uradio kod Bobana. Ako je tako sutra do 12 je kod mene u garaži ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Februar 6, 2017 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan eto,ako sve bude ok,a nadam se da hoce,javite da li primecujete razliku... srecno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Februar 7, 2017 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Stigla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 7, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Extra. Nek je sa srećom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 7, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je svaki kilometar s kraljicom za pamćenje po dobrom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Februar 7, 2017 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan moja je svajcarac,evo sada gledam ,sa 26.5kw,ama bas nikakve razlike nema...osim ,kazem u max brzini,sto mislim da i nije od nekog znacaja. Nema razlike izmedju 60 i 35 konja!? Zanimljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...