Arakis 6143 Napisano Jun 1, 2013 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uvek na usluzi Ako možeš, kupi neki univerzalni koji se otvara i čisti i pazi da bude ipak malo veći, zbog protoka goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 1, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan skupljam ''rekvirzitu'' za kompletan redovan servis. kupio sam filter ulja i vazduha, u ponedeljak idem po ulje za agregat, verovatno i svećice, ali ono što nisam 100% siguran je koji filter za gorivo se stavlja. kada sam kupovao filtere momak iz Motolanda nije bio siguran koji ide i rekao mi je da ima univerzalne ali da je bolje da proverim, te s' toga pitam vas: koji filter za gorivo ide na RD04? Jel' imaju 10mm-arski ili je manji pa moraju reducirna creva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 1, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga pitao posto me je odmah savetovao da proverim da ne ispadne da sam kupio bzvz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video da imaju da se kupe plastični univerzalni koji imaju na ulazu i izlazu cevčicu koja je različitih prečnika (5mm je fi6mm, 5mm je fi8mm i 5mm je fi10mm). Kupiš, vidiš koji ti prečnik odgovara i odsečeš višak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan drugari prvo da se svima pohvalim da sam napokon pribavio jednu kraljicu za jahanje hvala k....cu sad cu da pajam po staroj samo tako .Dali neko od kolega ima slucajno ili namerno stitnike prednje viljuske za RD04 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Nas drugar advokat Gile je pazario BMW 1150 GS i sad mu je ostala njegova Afrika koju namerava da proda , vrlo povoljno. Kako on nema otvoren nalog zato ovo objavljujem i prilazem sliku Afrike sa neta koja je ista kao i njegova + MRA vizir, ADA race auspuh i bolje sediste. Kad ce neko vec jednom da smisli sestu brzinu za nasu kraljicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Malo malo pa neko kuka na cene @ iz oglasa, a evo cena u postojbini 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4447 Napisano Jun 4, 2013 Nemanja Stojanović, 1466 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde mogu da nađem desnu zadnju (repnu) plastiku za RD03? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 5, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan dešava mi je da ''ubacim'' u tu fantomsku šestu brzinu pošto sam pre ovoga vozio Kle-a. jbg, stvar navike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 5, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan btw, danas zamenio tecnosti. stavio Bardal u kočnice, Elf u agregat, zamenio filter vazduha i ulja... sledeći je antifriz, svećice (za svaki slučaj), prednje pločice na kočnicama... to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 7, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan jbt, al' su skupe pakne za AT! Nissin sinter preko 4K po disku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas slucajno nekoga da moze da ti donese iz Amerike, komplet originalnih (prednji i zadnji tocak) 74eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 7, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan imam, ali ko zna kada ce doci. ali nije na odmet da se naruci pa neka bleji dok ne zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, sve je skoro duplo jeftinije, tako da neka ti dovuku sto god mogu. www.partzilla.com Nema Afrike u listi modela posto nije uvozena tamo ali svejedno delova ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 7, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan koja je oznaka pločica btw? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Prednje 45105-MV1-405 Zadnje fabricke se razlikuju tako da imas dve sifre 43106-KT7-762 i 43105-MFF-D02 Imas sve sifre na cmsnl.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 8, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, dobiješ plusić od mene čim se nakačim na komp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 8, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan koji filter za gorivo ide na RD04? fabricki, original ima u Centru S Elf u agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Braco afrosi, jel treba nekom filter vazduha za RD07? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 8, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan koji filter za gorivo ide na RD04? fabricki, original ima u Centru S Elf u agregat hvala za filter, zovem i pitam. a Elf ulje bi trebalo da je dobro. Bili su i generalni sponzor Dakara 2012. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Jun 8, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, treba meni ako nisi vec nekome dao. pronadjeno na tavanu prije par dana. Moj ručni rad od prije 23 godine. Bila je to ljubav na prvi pogled. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Koji si car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Moj ručni rad od prije 23 godine. Bila je to ljubav na prvi pogled. Jel ti to pala na desnu stranu? Nema nogostup za suvozaca i malo je ulubljen auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 8, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan fruti, al nemoj da sipas 20 50 mineralno nego sipaj 10-40, mislim da u toj gradaciji elf ima samo sintetiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Jun 8, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to pala na desnu stranu? Nema nogostup za suvozaca i malo je ulubljen auspuh. Padala je ona na sve strane, potrebna joj je temeljita restauracija još samo da su živci kao prije 23 godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...