jager 3446 Napisano Jun 26, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au kakva je potražnja za Afrikama, da ja prodam svoju, a? Registrovana JUČE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 27, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i da je dobro prodam, na shta da predjem bez 6-7000€ doplate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i da je dobro prodam, na shta da predjem bez 6-7000€ doplate oćeš ja da ti kažem :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 27, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj Popsy molim te rusicu pa na noviju Africu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 27, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan U Piroti pre neki dan stigla i peta Afrika... Postajemo "ozbiljno" leglo s obzirom na broj stanovnika !!! A ima jos interesenata, bar jos dvojica koje znam a koji je merkaju!!! A ST nijedna..... Nece Pirocanci da se prevare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan AFRIKANCI DOSLO JE VREME DA SE OPROSTIM OD MOJE KRALJICE AFRIKE OD DANAS JE NA PRODAJU RD04 SA KOFERIMA 2300E KO JE ZAINTERESOVAN SALJEM SLIKE HVALA NA POMOCI U PRODAJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 3, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://myinstants.com/instant/ppk-no-no-no-nooooooo/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Se kladimo da će u Pirot da ode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 4, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan i da je dobro prodam, na shta da predjem bez 6-7000€ doplate oćeš ja da ti kažem :lol: Verovatno bi ti Popsy rekao ovo http://myinstants.co...stant/darkside/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 4, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i da je dobro prodam, na shta da predjem bez 6-7000€ doplate oćeš ja da ti kažem :lol: Verovatno bi ti Popsy rekao ovo http://myinstants.co...stant/darkside/ ideja je valjda da se predje na bolji motor, to shto popsi hoce da predlozhi je ipak.... tenera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 4, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Se kladimo da će u Pirot da ode? Danas stigla sesta Afrika u Pirot iz Grcke!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jul 6, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna imali ikakve razlike u setu lanca s lančanicima od RD04 i RD07 osim što RD04 ima više zub na zadnjem lančaniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoć... Evo zadnje vrijeme mi se motor čudno ponaša a posljedice sljedeće.. Kad idem uz veliko brdo počne trokirati i u potpunosti ga zatrokira kao da ima veze s gorivom... Isto kad idem nizbrdo i pustim da kompresija koči puca iz auspuha A juče sam i primjetio na asvaltu oko 5,5tisuća obrtaja kako u trenucima zatrza kao da mu nestane ili goriva ili... Dali je iko imao isti kvar i štabi moglo biti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije CDI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 9, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoć... Evo zadnje vrijeme mi se motor čudno ponaša a posljedice sljedeće.. Kad idem uz veliko brdo počne trokirati i u potpunosti ga zatrokira kao da ima veze s gorivom... Isto kad idem nizbrdo i pustim da kompresija koči puca iz auspuha A juče sam i primjetio na asvaltu oko 5,5tisuća obrtaja kako u trenucima zatrza kao da mu nestane ili goriva ili... Dali je iko imao isti kvar i štabi moglo biti.... Koju pumpu za gorivo imash? I koji model Africe? Meni se desavaju iste stvari .. CDI promenio, nije, iglice na karbovima, nisu, svecice, kablove .. sve sam menjao .. .. Na kraju sam utrvrdio da ima veze sa pumpom za gorivo .. tako da, kako imam Faceta, probacu da vratim fabricku pa da vidim .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gogo ćera RD04. Ubeđen sam da mu je fabrička pumpa i moguće da je ona počela da zeza. Proveri stanje platina na pumpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan i da je dobro prodam, na shta da predjem bez 6-7000€ doplate ktm 990 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 9, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i da je dobro prodam, na shta da predjem bez 6-7000€ doplate ktm 990 al da ne ispališ... inače :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ortaci, čudan je to neki soj ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je RD04 i tvornička je pumpa a i ja sumljam na gorivo kao da nema dovoljno goriva samo me buni to što se dešava u velikim uzbrdicama a po ravnom se ništa neda primjetiti jedino kad baš brzo ideš i na nekih 5-5,5 tisuća obrtaja malo ko prekine zatrza... Ja najviše sumljam na plovke da oni zaštekaju pri određenim kutem..... Jer da je cdi ili pumpoa oni nebi razlikovali uspon od ravnice trokirali bi uvjek.... to je moje mišljenje ali nebi čačko u karburatore bezveze ako neko već zna o čemu se radi.... A evo dok sam ovo sve pisao pao mi je napamet potlak u rezervaru sutra odma bez čepa vozim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je RD04 i tvornička je pumpa a i ja sumljam na gorivo kao da nema dovoljno goriva samo me buni to što se dešava u velikim uzbrdicama a po ravnom se ništa neda primjetiti jedino kad baš brzo ideš i na nekih 5-5,5 tisuća obrtaja malo ko prekine zatrza... Ja najviše sumljam na plovke da oni zaštekaju pri određenim kutem..... Jer da je cdi ili pumpoa oni nebi razlikovali uspon od ravnice trokirali bi uvjek.... to je moje mišljenje ali nebi čačko u karburatore bezveze ako neko već zna o čemu se radi.... A evo dok sam ovo sve pisao pao mi je napamet potlak u rezervaru sutra odma bez čepa vozim.... Nemoj da se plasis karburatora, nije to Petrovo slovo. I ne mora odma` da znaci da moras nesto da menjas. Skini karbove i ocisti ih. Seti se samo kuda svi sve prosao u poslednjih godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je RD04 i tvornička je pumpa a i ja sumljam na gorivo kao da nema dovoljno goriva samo me buni to što se dešava u velikim uzbrdicama a po ravnom se ništa neda primjetiti jedino kad baš brzo ideš i na nekih 5-5,5 tisuća obrtaja malo ko prekine zatrza... Ja najviše sumljam na plovke da oni zaštekaju pri određenim kutem..... Jer da je cdi ili pumpoa oni nebi razlikovali uspon od ravnice trokirali bi uvjek.... to je moje mišljenje ali nebi čačko u karburatore bezveze ako neko već zna o čemu se radi.... A evo dok sam ovo sve pisao pao mi je napamet potlak u rezervaru sutra odma bez čepa vozim.... Nemoj da se plasis karburatora, nije to Petrovo slovo. I ne mora odma` da znaci da moras nesto da menjas. Skini karbove i ocisti ih. Seti se samo kuda svi sve prosao u poslednjih godinu dana. Auuuu Neznam koliko pomazu nekakvi aditivi za čiščenje što idu u benzin ili je to samo bacanje novaca :stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 9, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti rekoh, menjao sam iglice na plovcima i dalje imam iste simptome .. Lepo ti je Acimo rekao, proveri u kakvom su ti stanju platine .. Uzbrdo ili na 5.5rpm je vise odvrnut gas i vise goriva ide .. Ima neke veze sa tim siguran sam .. Sto se mene tice, nasao sam skoro iste simptome na josh par motora na XRV forumu tako da cu ja probati sa drugom pumpom za gorivo .. http://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/40583-fuel-starvation-6.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti rekoh, menjao sam iglice na plovcima i dalje imam iste simptome .. Lepo ti je Acimo rekao, proveri u kakvom su ti stanju platine .. Uzbrdo ili na 5.5rpm je vise odvrnut gas i vise goriva ide .. Ima neke veze sa tim siguran sam .. Sto se mene tice, nasao sam skoro iste simptome na josh par motora na XRV forumu tako da cu ja probati sa drugom pumpom za gorivo .. http://www.xrv.org.u...arvation-6.html neznam zašto pumpa nebi zezala po ravnici kao na velikom usponu jer meni u usponu nakon 20m već počne trokirat i toliko trokira da se motor zaustavi kada je najbitniji gas.... Moja sva sumlja je u karburator ito položaj plovaka..... :zbunjen: :stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 9, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti rekoh, menjao sam iglice na plovcima i dalje imam iste simptome .. Lepo ti je Acimo rekao, proveri u kakvom su ti stanju platine .. Uzbrdo ili na 5.5rpm je vise odvrnut gas i vise goriva ide .. Ima neke veze sa tim siguran sam .. Sto se mene tice, nasao sam skoro iste simptome na josh par motora na XRV forumu tako da cu ja probati sa drugom pumpom za gorivo .. http://www.xrv.org.u...arvation-6.html neznam zašto pumpa nebi zezala po ravnici kao na velikom usponu jer meni u usponu nakon 20m već počne trokirat i toliko trokira da se motor zaustavi kada je najbitniji gas.... Moja sva sumlja je u karburator ito položaj plovaka..... :zbunjen: :stabre: Nemam ideju zaista, ja sam resio da proverim jedno po jedno dok ne utvrdim sta je .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...