zoran032 58 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Sestrice, ala si je opravio, svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Oni će meni od 150 do 170 eura. A to što sam mogao Makitu od 200eur. da sjb. to mi nije padalo na pamet. Ipak je ljubav prevladala, a posao može i da sačeka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle... Ako neko može da pomogne... Kada sam kupio Afriku jezičak bravice na poklopcu komorice ispod sedišta sa leve strane je bio slomljen, a poklopac provizorno pričvršćen... Da li neko može da postavi sliku otvorene komorice, da vidim kako izgleda fabrički sklop bravice, i za šta se ona kači unutar plastike (imam utisak da još nešto fali unutra)? Sad imam vremena da natenane izmajmunišem neku kombinaciju da normalno zatvaram taj poklopac... Stavio sam novu bravicu, ali njen jezičak hvata u prazno... Unapred hvala plemenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Februar 19, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ne fali ti nista,bravica je tanka plasticna i ulazi u tu rupicu na plastici.Nemam vise afriku,tako da ne mogu da ti slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 15-ak dana hteo da ti to ufotkam na jednoj rd03 u Labosu, ali ona uopste nije imala bravicu pa je vlasnik improvizovao nesto. Obzirom da covek nije bio prisutan, nisam hteo da cackam mecku. Koliko vidim na prvoj slici, plastika gde ulazi jezicak bravice ti je ok. Predpostavljam da nije odgovarajuci jezicak, pa se oko njega malo poigraj. Rekao bih da jezicak uopste ne ulazi u jupicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Februar 20, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj taj jezicak okrenuti kontra. Naravno ako se moze skinuti a trebalo bi da moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 20, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Slikaću ti ja danas na mojoj kad dođem kući. Kod mene je sve ispravno i radi. Računaj da ću do uveče to da postavim na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Skini šraf i okreni jezičak, tako da je jezičak dalje od vrata a ne kao sada blizu vrata (nadam se da si me razumeo) i onda će hvatati tu plastiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Skini šraf i okreni jezičak, tako da je jezičak dalje od vrata a ne kao sada blizu vrata (nadam se da si me razumeo) i onda će hvatati tu plastiku Neće, druže, jezičak je za jedno 3 cm prekratak. Zato sam i pitao da li mi nešto nedostaje na drugom kraju, ali vidim da ću morati da pravim duži jezičak za bravicu. Samo mi nije jasno, ako jezičak (čitaj poluga, iz fizike za 7. razred) tako dugačak, kakav je problem nekome da, uz malo napora, otvori taj pretinac? Ili bi odvalio jezičak, ili bi iščupao bravicu iz plastike... Kako glup sistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A umesto da praviš novi jezičak dal ti ne bi bilo jednostavnije da uzmeš flah dužine tih 3-3,5cm napraviš rupu, fixiraš sa šrafom sa maticama za onu plastiku i to je to.... kao na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je pravo mesto gde mogu dobiti pravi odgovor vezano za moju nedoumicu. Hvala http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77682-pomoc-oko-kupovine/page__pid__1246632#entry1246632 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Februar 20, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan A umesto da praviš novi jezičak dal ti ne bi bilo jednostavnije da uzmeš flah dužine tih 3-3,5cm napraviš rupu, fixiraš sa šrafom sa maticama za onu plastiku i to je to.... kao na slici Eto sta se desi kad Teneras uzme da opravlja Afriku... Skrnavljenje!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 20, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja siš'o u podrum da fotkam plastiku i vidim da to uopšte nije kod mene... bez obzira, ne verujem da bih ti nešto pomoglo... poslušaj Popsijev savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan A umesto da praviš novi jezičak dal ti ne bi bilo jednostavnije da uzmeš flah dužine tih 3-3,5cm napraviš rupu, fixiraš sa šrafom sa maticama za onu plastiku i to je to.... kao na slici I to sam razmatrao, ali mi je ideja da pokušam da ga rešim prema originalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Februar 21, 2012 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Druze evo ja sam napravio neke slike, jedino sto sam bio ogranicen hodom malih vrata zbog nosaca kofera. Nadam se da ce pomoci. Potpuno si u pravu sto se tice otvaranja, recimo devojka sa duzim noktima opusteno bi otvorila. Da ne pricamo da moze bilo koji kljuc Pozz! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan bolje i tako nego da lomi da vidi sta ima unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Februar 21, 2012 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 23, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuu . Totalno sam zaboravi da ti slikam. Ma vulkanizeri su me totalno poremetili. Ovaj jedan mi je sat i po vremena montirao zadnju gumu. Poludeo sam . Uradićiu to danas. Izvini još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 23, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su već okačili ali evo da ja damo svoj skromni doprinos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Februar 24, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su već okačili ali evo da ja damo svoj skromni doprinos Pa sada je makar jasno u kom zecu leži grm... Vratanca na mojoj RD03 nisu originalna, pa nije ni čudo što to ne fercera... Ništa, moraću da upotrebim svo svoje inženjersko znanje, pa da zbudžim nešto... HVALA SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE, MIR U SVETU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 24, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan za sve vas koji zhelite da dobijete na povecanju razmaka izmedju fuzastera i volana evo shta ja radim: sw motech fuzasteri mogu da se postave na 1,5cm ispod fabrichke visine i idu shire od motora shto opet dosta znachi kolenima i daje im vishe mesta prilikom stajanja, ne moram da ih krivim da bih izbegao tank... onda 3,5cm rejzeri ispod volana... ne znam za fabrichko kochiono crevo dokle mozhe da se nategne ali hell creva su taman sa ovih 3,5cm dodatih... i na kraju volan novi koji je vishi od fabrichkog za 1,5cm i malo shiri.. to cu da vidim dal cu da kratim ili ne.... kad stignu delovi sa farbanja i iz louis-a sklapam sve i kachim slike... pa se valjda vozim "prav" ove godine kad ustanem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan onda 3,5cm rejzeri ispod volana... ne znam za fabrichko kochiono crevo dokle mozhe da se nategne ali hell creva su taman sa ovih 3,5cm dodatih... Posto su ti distanceri za volan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio na rd04 rajzere od 4cm. Fabričke sajle i creva su za toliko povišenje kratke, ali na 3.5cm, ne bi trebalo da bude problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 25, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan onda 3,5cm rejzeri ispod volana... ne znam za fabrichko kochiono crevo dokle mozhe da se nategne ali hell creva su taman sa ovih 3,5cm dodatih... Posto su ti distanceri za volan ? http://www.louis.de/_207eec9955811bc5780082e407885db4e4/index.php?topic=searchlist&article_context=searchlist&searchterm=RISER&wgr=341&anzeige=0 ove koje sam ja uzeo u luis-u vishe ne vidim... bili su 30€... sada ima samo ovih manjih i vecih za 40€.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel su to ovi: http://www.louis.de/_10e4b5ee7aa7a8f99df884cdba7f97d4bd/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=460&wgr=341&list_total=42&anzeige=0&page=3&artnr_gr=10021303〈=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...