Alekre 12849 Napisano Octobar 1, 2013 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se na spisak meću samo beograđani? Pored toga što sam se ponudio da pomognem, ako je potrebno sačekaću ljude i odvesti ih na odredište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 1, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije kasno za prijavljivanje..i mi bismo isli... 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije 20. PaPaja 21. RadakM 22. Salez 23.aca.gsxR mogu i gulas da spremam 24. Lemy i Gule 25. Cormoran 26. BorivojeKrmak 27. Bocca 28. Sale-kum (najverovatnije sam) 29. thepainkiller i Micci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 1, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da vodim jednu ekipu tj. onu koja krece iz Beograda posto znam gde je Vlada i znam put BGD-SD napamet. mesto i vreme cemo se dogovoriti sl. nedelje, u sredu recimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ide li ko iz Panceva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan dve oranije našao sam neki veliki kazan.... mislim da je od 50 litara..... u kombinaciji sa roštiljom i ostalim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče, organizacije i kolone iz Beograda..... samo sa Arakisom + redari..... pojedinačno kako hoćete. Ja ću ipak da postavim fotku....inače plac se nalazi 200 metara od obilaznice oko Smedereva, tako da je pristupačno iz bilo kog pravca da naiđete. Koordinate su 44.614301 , 20.894596, a radi se o tzv. Landolskom putu ili-ti putu za selo Landol iz pravca Smedereva,tj. o prvom sokaku na pomenutom putu. Ovo je priča da ne biste bili ograničeni nekom kolonom i sl. odnosno da možete i sami da se snadjete, bilo motorom ili kolima. U svakom slučaju , biće nas više od sabajle na placu, tako da ćemo Vas kupiti, dokle god da dođete, a moji mobilni telefoni su 063 363 395 i 064 44 44 364 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 1, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam hteo da napisem da imam kazan sa lozistem a i gorionik i bocu.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam hteo da napisem da imam kazan sa lozistem a i gorionik i bocu.... Može da zatreba..nećemo da otpisujemo tvoju opremu još ..samo budi pripravan, čujemo se još do 12-og NEGO ČINI MI SE DA NAS JE BILO VIŠE NA PRETHODNOJ STRANI.....ARAKISEEEEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 1, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pripravan sam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel se na spisak meću samo beograđani? Pored toga što sam se ponudio da pomognem, ako je potrebno sačekaću ljude i odvesti ih na odredište. Ti budi spreman od ujutru, zvaću te da se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 1, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam hteo da napisem da imam kazan sa lozistem a i gorionik i bocu.... Može da zatreba..nećemo da otpisujemo tvoju opremu još ..samo budi pripravan, čujemo se još do 12-og NEGO ČINI MI SE DA NAS JE BILO VIŠE NA PRETHODNOJ STRANI.....ARAKISEEEEE Sređen spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 1, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan spremi vlado raniju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 1, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan cek-cek Vlado, hoces da kazes da ja ne mogu da vodim kolonu? pa jel' sam iz prve ubo prosli put gde si? lepo kod Carine i ono "drugo"levo moj kraj jbt (ko ide sa mnom neka ponese pasos, just in case...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Octobar 1, 2013 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ako ja dodjem autom, jel da da necete da kazete sebi u bradu "ja sam bajker, on je pi*ka" :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 1, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi... Nego sta bi sa rutom: idemo li preko Mladenovca ili preko Grocke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 2, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan cek-cek Vlado, hoces da kazes da ja ne mogu da vodim kolonu? pa jel' sam iz prve ubo prosli put gde si? lepo kod Carine i ono "drugo"levo moj kraj jbt (ko ide sa mnom neka ponese pasos, just in case...) Pedja brate , nemam nameru ovog puta da angazujem privatne detektive , da te traze po Smederevu ....e , idite i vozite se kako Vam odgovara.... ali iz iskustva znam da se ljudi kurche po neorganizovanim kolonama i ne odgovara svakom svaciji stil voznje. Ovako , kad vas Rajko ustopuje na 80... ima samo da zvizdite ispod kaciga :lol: Aco, zajebi DRZ-a... dodji kolima ko covek...ipak ti imas 110 u jednom pravcu....a ako te ozenimo u SD , onda i ostaje u jednom pravcu (isplati se , zbog goriva) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da se I ja stavim na spisak ako nije kasno za prijavljivanje.. 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije 20. PaPaja 21. RadakM 22. Salez 23.aca.gsxR mogu i gulas da spremam 24. Lemy i Gule 25. Cormoran 26. BorivojeKrmak 27. Bocca 28. Sale-kum (najverovatnije sam) 29. thepainkiller i Micci 30. Sumaxer( moguce sa drugom) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 2, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Pedja brate , nemam nameru ovog puta da angazujem privatne detektive , da te traze po Smederevu nisam ja kriv sto ti ne znas ono sto samo ja znam sem toga, sta se glaskas, bar sam pogodio obilaznicu, raskrsnica gore-dole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 2, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan cek-cek Vlado, hoces da kazes da ja ne mogu da vodim kolonu? pa jel' sam iz prve ubo prosli put gde si? lepo kod Carine i ono "drugo"levo moj kraj jbt (ko ide sa mnom neka ponese pasos, just in case...) Pedja brate , nemam nameru ovog puta da angazujem privatne detektive , da te traze po Smederevu ....e , idite i vozite se kako Vam odgovara.... ali iz iskustva znam da se ljudi kurche po neorganizovanim kolonama i ne odgovara svakom svaciji stil voznje. Ovako , kad vas Rajko ustopuje na 80... ima samo da zvizdite ispod kaciga :lol: Aco, zajebi DRZ-a... dodji kolima ko covek...ipak ti imas 110 u jednom pravcu....a ako te ozenimo u SD , onda i ostaje u jednom pravcu (isplati se , zbog goriva) Nego kako Ako hoćete da idemo zajedno u koloni, onda se zna red i poredak kao na svim našim organizovanim vožnjama ...a i najlakše je tako - voziš i uživaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko (prolazi) od ovih bajkera sa spiska preko Velike Plane? Ja sam iz Vel plane I nzm gde je tacno vikendica pa bih voleo da mi se jave ljudi koji prolaze pored Vel.Plane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ne bih ipak da idem sam, ako neko vec prolazi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Octobar 2, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan ide li ko iz Panceva? nadamo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 2, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ide li ko iz Panceva? nadamo se Poznat mi taj pogled...da se nismo negde sreli.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 2, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je sve zanimljivija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Octobar 2, 2013 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ali ne bih ipak da idem sam, ako neko vec prolazi.. Prolazim ja, mogu da te pokupim usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...