Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 11, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Mile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan to majstore, pundravci vec rade samo još nisi svjestan. sretno sa strojem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Octobar 11, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To Mile, upri unj ko' u zivotnju Sa srecom, zabava predstoji :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 227 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu ljudi sto stariji sve pametniji,kod Mileta je kontra,sto stariji sve ludji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 11, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazu ljudi sto stariji sve pametniji,kod Mileta je kontra,sto stariji sve ludji! Mislis kad budem u tvojim godinama vozit cu desmo fighter ili tako nesto? Ako. LM, evo auspuha (a i problema) VIdi se da ovi auspusi nisu puno dimili. Punjenje kao novo, garezi nigdje. sec sec Pa test fit: Nadam se da nece usi probiti, a ako ipak bude preglasan, imamo i ovo za nedaj boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 11, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad imam jedan za sada nerijesiv problem. Clearance sa lijeve strane je katastrofa. Ne znam da li je ovako fabricki, ali ova cijev udara u zemlju nekih dobrih 2 cm prije fuzastera. Kad bih mogao da je gurnum unutra / ondosno nataknem 1 cm extra na granu, to bi vec bio mega napredak, ali na grani ima neki ring (da li zavaren ili upresan? ) koji neda dalje. Sama cijev je isto nezahvalna za rezuckanje, jer je suzena posle dichtnga za granu. Za sada je plan (dok ne smislim nesto bolje) laganica u lijeve krivine Desna cijev je OK, ali tu naravno nema lanca Lijeva je presiroko zaobisla lanac i ore za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 12, 2013 (promenjeno) Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sto iseces ceo motor u staro gvozdje... ... probaj da ga podignes... taj problem nije nista novo kod vtr-a: Höherlegungskit ili Höherlegungskit 2 Promenio Octobar 12, 2013 član unas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Octobar 12, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Lijeva je presiroko zaobisla lanac i ore za sve pare Koliko vidim na ovoj slici, prva krivina posle lonca ima na izlazu mesta da se recne 1-2cm a da još uvek ne zakačiš zonu same krivine. Time bi, verujem, uspeo da dobiješ približenje lonca viljušci, jedino bi u tom slučaju trebalo da napraviš i neki distancer za držač koji povezan sa fuzasterom.Pogledaj malo bolje može li tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 12, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ја бих то Миле одрезао баш тако како ти сада на слици стоји шелна. За дебљину шелне избациш парче ван и завариш. Тако би добио та 2цм који ти фале. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 13, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovo: http://www.vtr1000.de/forum/showthread.php?t=22266&highlight=leos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Srecko Nije bas tako jednostavno. Imaju granicnici, dihtunzi i suzenja koji zezaju stvar. Pitanje je da li je ovaj ring zavaren? Kad bih njega mogao da gurnem unutra 1 cm, to bi vec bilo nesto. @Unas, Ovo isto nije lose, samo je cijev najvjerovatnije od titaniuma, pa se bas i neda savijati, tj. neda se nama amaterima bas. Mada je interesantna opcija, posto imam i nekih proova u blizini. edit: Prilicno nevjerovatno da firmetina poput LeoVince napravi ovakav propust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 13, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Миле, нисам ни мислио да дираш то што си навео већ сам мислио на ово: Самим тим би ти цев ауспуха пришла ближе раму задње виљушке јер има места (види се на слици) и добио би простор за обарање мотора који ти фали. Бар се мени тако чини... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Octobar 13, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazu ljudi sto stariji sve pametniji,kod Mileta je kontra,sto stariji sve ludji! Kao da ti je brat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazu ljudi sto stariji sve pametniji,kod Mileta je kontra,sto stariji sve ludji! Kao da ti je brat... Iako sam ja jos mlad i imam vremena, sumnjam da cu ikada stici Ropea... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Миле, нисам ни мислио да дираш то што си навео већ сам мислио на ово: Самим тим би ти цев ауспуха пришла ближе раму задње виљушке јер има места (види се на слици) и добио би простор за обарање мотора који ти фали. Бар се мени тако чини... Cijev je od titaniuma, pa racunam da ce varenje biti papreno skupo. Jedina nada mi je izgleda da pomjerim ring na grani, ako nije zavaren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 13, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Jedina nada mi je izgleda da pomjerim ring na grani, ako nije zavaren. Citajuci malo po onom VTR-forumu ne videh nigde da je neko probao tako nesto... E sad, da li se niko od njih nije setio ili je to ipak neizvodljivo, sto i sam ne odbacujes kao mogucnost.... Cela prica sa tim Leom izgleda nije bas jednostavno i jeftino resiva. Neki su podizanjem (imas ona 2 linka) ublazili problem, dok drugima to, po prici, nije nista donelo. p.s. mozda vredno pokusaja: jedan lik je popustio sve srafove i ponovo pritegao ceo sistem - kaze da je uspeo da cev pomeri za oko 1 cm ka viljusci, sto mu je ipak nesto znacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sad onaj originalni auspuh i njegovu cijev.... to veze nema s ovim. U sta li su gledali ovi iz Lea pitam se. LM, problem je zajebat, taman da se imam s cim cimati cijelu zimu. Nasao sam na netu Akrapovic 2 u 1 system. To bi bilo idealno (samo s desne strane top), but Akra nebi bio Akra, kad nebi potamanio sve sa cijenom naravno. Razmisljam, prepravim originalnu granu u 2 u 1, ali je pitanje onda koliki mora biti precnik topa da nebi bilo nekih gubitaka ili gusenja? Iko nesto na ovu temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Octobar 13, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na RSV Mille imao akrapovic titanium 2u1 i fi cevi je bio otprilike velicine fi solje za caj/kafu znaci cevcuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 13, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Nista od nas, ali neki ludi Englez 2in1 Project Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 18, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mali update u vezi auspuha. Otisao ring. Malo sam ga recnuo i samo je spao. Bice da je bio upresovan nekako. Onda malo cimanja, uvijanja, podloski...ovo ono i evo ga, prije posle stomak eleminator Top je opasno prisao vili, ali od gume je udaljen otprilike isto kao i desni. - Stavio sam i malo duzu "strasnu bradavicu" i sam imam system ranog upozoravanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Octobar 18, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Popravi ga bez torband sarafa I sta kazes za podnaslov teme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 18, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislis sekundarni dio naslova? Pa ne znam jos? Nemam tablu jos (uvoz iz D), a mi smo ovdje kulturni jel. Nisam jos ni ove skracene auspuhe cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 18, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Onako odokativno... dobio si oko 1 cm? Uradi li nesto sa "odgusivanjem" agregata na punu snagu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Octobar 18, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da radi ta zadnja viljuska a da ne cese top? Stavi nekog (tezeg od Karmenke}, pa skacite malo po sicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Octobar 18, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Razočaran. .poslednji mikron bosanca u tebi je iščezao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...