IvanNBGD 782 Napisano April 24, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki titl za nije medju najskupljima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 24, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki titl za nije medju najskupljima? Jedan od jeftinijih u klasi. (ducati, aprilia, ktm). Jefitiniji (ako) mozda samo suzuki, mada i on je tu negdje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti trosi ovo cudo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano April 25, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na cenu modela ili na odrzavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 25, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na sve. Jedino sto malo vise trosi benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano April 25, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Obrni, okreni, sve mu to na kraju dodje na isto. Jbg, kad bi to gledao, vozio bih i dalje mog Pedra (Suzuki tvs) Bilo kako bilo, ja sam se nameracio na taj motor i ako ikada budem menjao moju mezimicu, on je taj! Em je litra, em su dva cilindra. Sto se potrosnje tice, Mile ti imas jako razmrdan desni zglob. Mora da si bio jako nestasan u mladosti PS: Jel litra u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano April 25, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Litra, nego kako ;-) Ja sam kod mene izmerio prosečnu potrošnju oko 8l. I skroz sam zadovoljan Sent from my Lenovo B6000-H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano April 25, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom da moja trosi 7, to uopste nije mnogo. Ne racunam ove sto voze skutere od 150ccm i trosi im 2,5l oni nisu validni da govore o potrosnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 25, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Litra da, na svakih 12 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Komenzi auf Srbija, da ga probamo malo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano April 26, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Stani malo, ima red heheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 2, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Red od Njemacke do Srbije.. haha LM, napravio sam krug od 1500 km, pola (na zalost) autoput, a pola, na veliku srecu, magistrale i lokalni putevi, pa da prenesem utiske. Svodi se na to da sam kupio pogresan motor za zemlju u kojoj zivim. (ali to i nije tako tesko za izvesti ) Na autoputu smara za svaki dinar i u principu ovo definitivno nije motor "za otvoreno more". Vjetar lupa od napred, a tvrd sic udara s ledja. (mozda je sa originalnim kormanom malo drugacija situacija naravno) Nakon ulaska u Luxemburg, pocinje pravo drmusanje po sumama i gorama. Putevi su dobri i krivi. Ono zbog cega sam se odlucio za ovaj motor se ispostavilo da je istina. Baca se lijveo desno, kao da je od papira, a krivine (i one najostrije) guta kao FJR autoput, znaci bez cimanja. Ukratko, ko je na brdovitom Balkanu, zeli ovakvo nesto (fun faktor) i nema previse para - pun pogodak. Ali ko bi da trkne do SLO ili A, caskom preko Zagreba, taj nek se spremi na ljuti boj ili nabavi prikolicu. Ko ima para neka kupi KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 2, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, ko je na brdovitom Balkanu, zeli ovakvo nesto (fun faktor) i nema previse para - pun pogodak. Ali ko bi da trkne do SLO ili A, caskom preko Zagreba, taj nek se spremi na ljuti boj ili nabavi prikolicu. Ko ima para neka kupi KTM. Ili neka uzme lepo VFR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Maj 2, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, ko je na brdovitom Balkanu Mile, odavno nije brdovit vise, sravnili ga nase prijateljske zemlje iz nato alijanse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Maj 2, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, ko je na brdovitom Balkanu, zeli ovakvo nesto (fun faktor) i nema previse para - pun pogodak. Ali ko bi da trkne do SLO ili A, caskom preko Zagreba, taj nek se spremi na ljuti boj ili nabavi prikolicu. Ko ima para neka kupi KTM. I agree. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 2, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, ko je na brdovitom Balkanu, zeli ovakvo nesto (fun faktor) i nema previse para - pun pogodak. Ali ko bi da trkne do SLO ili A, caskom preko Zagreba, taj nek se spremi na ljuti boj ili nabavi prikolicu. Ko ima para neka kupi KTM. I agree. I agree too. :b Pa drustvo, doslo vrijeme da se rastajemo (mislim ja i VTR), pa ako ima zaineteresovanih, mogao bih ga dobaciti dole krajem aprila (ako prezivi do tad). Frishke gume Pirellii Angel GT (mnogo jake, preporuka za turiste), lanac (DID set) presao 9000 km. Motor presao 25ooo km. Ostalo se vidi u ovoj temi. (orig. heblovi, retrovizori i gumena kociona crijeva - sve je tu, nije bacheno ) Gadjam nekih 2500, ako bog da. Eto, a sad samo bez guzve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...