mrle 8673 Napisano Septembar 23, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan e, jebi ga, tražite 300 eura za dan. Ispade motori vam od zlata. Da hoće gpz (i da je registrovan), ja bih mu ga dao. Naravno, ako bude nešto, ode depozit (dogovoren ranije, ili keš, ili obraz, ili nešto ostavljeno u rem) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Septembar 23, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ne pišem ovo samo jer sam lukin zet stvarno tako mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Septembar 23, 2013 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sad cenovnik zapadno-srbskog rent-a-bike-a i ne mogu da verujem... 80 evra za jedan dan(er6n), a cak ni ne traze full depozit u vrednosti motocikla vec sam 10%... I to sve sa svim porezima, dadzbinama, taksama i osiguranjem, na sta ode otprilike 40% od pomente sume.. Nije mi jasno gde im je racunica? Kako mogu da zarade sa tako jeftinim cenama???!? Kako im se isplati kad svako ko renitra odma ode za zapali gumu, tera u crveno u leru da bi zagrejao hladan motor, vozi po stazi, po planinama, po dzombama, vuce prikolicu sa cementom, u bisagama prevozi durian (da, za tu cenu dobijate i bisage), dize na prednji i zadnji, oguli fuzastere kad prodje kroz krivinu sa oko 250 km/h (pored radara( pored skole )) i naravno, sasvim sigurno, motor koristi u raznim satanistickim ritualima.. KAKO??!? http://www.rental-motorcycle.com/europe/croatia/zagreb_rental.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Septembar 23, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan jedno je firma koja se bavi rentom vozila a drugo fizicka lica. firma ima servisnu grupu i kombinaciju da napravi popust na delove. rade verovatno sistem da im se na svakoj desetoj renti nesto pokvari i tu ide deo zarade ali glavnica im ostaje. nikakva razlika od rentanja auta samo sto za motore kod nas nema kasko osiguranja pa taj deo otezava posao . takodje su zasticeni ugovorom sa osobom koja uzima u rentu i svu odgovornost snosi korisnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa prosto je, ovo je americka firma koja svakog svuda moze tuzi. Srpska firma koja bi tuzila amera mogla bi samo zvizdi u prste. Takodje minimum je 3 dana... i jos bla bla bla la Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 23, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... i jos bla bla bla la Da, jos kamaru malih slova, koji od tih 80 naprave 800. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Septembar 23, 2013 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan A onda, kamara jos manjih slova koja od 800 naprave 8000! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 23, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan tztztz ... ER-6 kazes? Evo: 3 x 80 = 240 rent (minimalnim slovima minimum 3 dana ) + 400 depozit + 35 booking cost ------------------------------ = 700 (omanuo sam za 100, ali i to moze da se postigne ako se vozi vise kilometara ili nema kacigu ili navigaciju ili boga pitaj sta jos, nisam citao naajmanja slova ) Doduse vrate ti 400 ako ga vratis u skladu sa "potpisanim uslovima" koje nisam proucio. Ali u svakom slucaju nekih 275 eurica nema da vidis vise nikad. LM, shalu na stranu, ponuda je tesko izvodljiva. Da dam motor nekom koji ce mozda da se potpise olovkom, a mozda mojim gumama, koje kostaju 6x koliko mi on nudi? Jedina nada ti je neki prijatelj koji ce ti dati za dz ili nula iza ponude, pa se mooozda neko upeca (ko ima motor koji odgovara probirljivom ti ortaku iz use). Ja imam FJR iz 2002, koji vrijedi par hiljada eura i tek 500 bi me natjeralo da razmislim. Poso je los, a para mala (tj. rizik veliki a profit mali) Cijenim da vecina slicno razmislja. Ne zaboravi da ja ne mogu da znam da je tvoj ortak pravi mormon i veci katolik od pape i to. Mozda je to samo cover, a ovamo neki satanista sto ritualno zrtvuje lamele. Pitaj Milana (clan BMWK1200R) za neki extra info. Znam da je on iznajmljivao po belom svetu, a od njega niko ne moze da nadje povoljnije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Quick 16 Napisano Septembar 23, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, renta motora u inostrnstvu ide na dnevnom nivou + na predjenu kilometrazu, bar je tako sa nekim kolima. Opet verovatno zavisi od drzave do drzave i od kuce koja to rentira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobio 100e za pola sata snimanja i 2 sekunde pojavljivanja u reklami i naravno niko ga nije vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan To je zato sto je BELE boje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad kad smo vec poceli... Molio bih i sve ostale clanove koji NECE da rentiraju motor (ili jednostavno misle da je to drustveno neprihvatljivo(ili hoce druge da ubede da je to drustveno neprihvatljivo)) za manje od 5000 evra po danu da ostave poruku u ovoj temi, pa cu ja posle, metodom eliminacije, da pronadjem te potencijalne mentole, koji bi bili spremni na nesto tako suludo. Takodje, ukoliko neko ima bilo sta sto ga muci u zivotu, nevezano za ovu temu, (naravno),moze da postavi svoj komentar, i olaksa dusu. Trolovi, spameri, metafizicari, ekonomisti, protofolio menadzeri i off-topichari, svi ste dobrodosli! Ukoliko neko stvarno zeli da postavi nesto vezano za temu, neka odmah odustane, i neka me kontaktira, uslovi rente su se poboljsali. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Septembar 24, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad kad smo vec poceli... Molio bih i sve ostale clanove koji NECE da rentiraju motor (ili jednostavno misle da je to drustveno neprihvatljivo(ili hoce druge da ubede da je to drustveno neprihvatljivo)) za manje od 5000 evra po danu da ostave poruku u ovoj temi, pa cu ja posle, metodom eliminacije, da pronadjem te potencijalne mentole, koji bi bili spremni na nesto tako suludo. Takodje, ukoliko neko ima bilo sta sto ga muci u zivotu, nevezano za ovu temu, (naravno),moze da postavi svoj komentar, i olaksa dusu. Trolovi, spameri, metafizicari, ekonomisti, protofolio menadzeri i off-topichari, svi ste dobrodosli! Ukoliko neko stvarno zeli da postavi nesto vezano za temu, neka odmah odustane, i neka me kontaktira, uslovi rente su se poboljsali. evo mu moja kawa na nedelju dana dž, samo neka je registruje. To ti je za sada najbolja ponuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mene ubise ledja nesto danas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 24, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Umjesto da kazes hvala sto ti drzimo temu gore i dajemo konstruktivne predloge, ti bi radje da je ova tema sa tvojim jedinim postom na 5-oj strani? Da nije Mrle oduzeo mogucnost neke stare rage kao opcije, pa hajde... Javi sta je na kraju provozao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad kad smo vec poceli... Molio bih i sve ostale clanove koji NECE da rentiraju motor (ili jednostavno misle da je to drustveno neprihvatljivo(ili hoce druge da ubede da je to drustveno neprihvatljivo)) za manje od 5000 evra po danu da ostave poruku u ovoj temi, pa cu ja posle, metodom eliminacije, da pronadjem te potencijalne mentole, koji bi bili spremni na nesto tako suludo. Takodje, ukoliko neko ima bilo sta sto ga muci u zivotu, nevezano za ovu temu, (naravno),moze da postavi svoj komentar, i olaksa dusu. Trolovi, spameri, metafizicari, ekonomisti, protofolio menadzeri i off-topichari, svi ste dobrodosli! Ukoliko neko stvarno zeli da postavi nesto vezano za temu, neka odmah odustane, i neka me kontaktira, uslovi rente su se poboljsali. Mozda bih ja mogao da ga na svom (MOM) motoru odvozam tih par dana, naravno, uz adekvatnu novcanu nadoknadu. Samo bih voleo da ga prethodno malo edukujem po pitanju dogadjaaj iz perioda prolece/leto 1999.god... A posle ce na njemu biti hoce li se zaniti po SRBIJI ili ne. Mozda mu je bolje da ode do Avganistana, i tamo ponudi 13$ za dnevnu rentu motora... > 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Septembar 24, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nemoj brate tako covek je mormon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Septembar 24, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj ovog , on sad dize tegove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan nemoj brate tako covek je mormon. I za francuske sobarice kruze price da su naivne...? A mi verujemo pricama, jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8598 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Priča se da ima jedna njihova mašina u Buđanovcima, ali izgleda nije u voznom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Septembar 24, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ma ništa ja njima ne verujem. KLIK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Septembar 24, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan jedinu dobru stvar u svojoj religiji su odbacili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Septembar 24, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Zato i kažem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 24, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan tztztz ... ER-6 kazes? Evo: 3 x 80 = 240 rent (minimalnim slovima minimum 3 dana ) + 400 depozit + 35 booking cost ------------------------------ = 700 (omanuo sam za 100, ali i to moze da se postigne ako se vozi vise kilometara ili nema kacigu ili navigaciju ili boga pitaj sta jos, nisam citao naajmanja slova ) Doduse vrate ti 400 ako ga vratis u skladu sa "potpisanim uslovima" koje nisam proucio. Ali u svakom slucaju nekih 275 eurica nema da vidis vise nikad. LM, shalu na stranu, ponuda je tesko izvodljiva. Da dam motor nekom koji ce mozda da se potpise olovkom, a mozda mojim gumama, koje kostaju 6x koliko mi on nudi? Jedina nada ti je neki prijatelj koji ce ti dati za dz ili nula iza ponude, pa se mooozda neko upeca (ko ima motor koji odgovara probirljivom ti ortaku iz use). Ja imam FJR iz 2002, koji vrijedi par hiljada eura i tek 500 bi me natjeralo da razmislim. Poso je los, a para mala (tj. rizik veliki a profit mali) Cijenim da vecina slicno razmislja. Ne zaboravi da ja ne mogu da znam da je tvoj ortak pravi mormon i veci katolik od pape i to. Mozda je to samo cover, a ovamo neki satanista sto ritualno zrtvuje lamele. Pitaj Milana (clan BMWK1200R) za neki extra info. Znam da je on iznajmljivao po belom svetu, a od njega niko ne moze da nadje povoljnije. 275?!? Pa ja sam onda povoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan cek cek a sto je tema u kupujem,da ne planira svojevoljno da ga kupi za tih 50-100 evra vidis ga tad i vise nikad ni njega ni motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...