Jump to content

Moto Zajednica

Sad je policija uhvatila zalet :(

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Па није баш лепо и поштено према колеги мотористи 0tuzan.gif,али како ли је нама кад се на њега нису обазирали1hmm.gif1lud.gif.

Надам се да ће плавац брзо да се опорави 0takoje.gif а таксисти и свима који нас угрожавају желим макс казну,

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 978 postova
  • Motocikl: Lep

Ovo ce zvucati lose, ali nesto drugo hocu da kazem ovime:

Ako vec treba da se desi glupost, "bolje" da se desi dok je policajac na motoru.

(zato jer ce onda poceti poprilicno da kaznjavaju "nesavesne" vozace automobila)

Pre nego sto me napljujete, jednostavno kada policajca obori neko ko nije gledao na retrovizore, ukljucio zmigavac itd, pa obore drugog policajca, treceg, onda ce ti isti policajci, a i njihove kolege poceti da zaustavljaju i za nedavanje zmigavca ljude, a ne da ne obracaju paznju.

Naravno, najbolje je da nikoga ne obore, ali zamislite da ste vi policajac koji vozi motor, a znate koliko mnogi vozaci ne paze, sigurno bi ste drugacije reagovali i sutra da stojite na ulici i zaustavljate, verovatno bi ste mnogo vise njih zaustavili sa razlogom.

Povredjenom zelim brz oporavak, nadam se da ce proci bez ikakvih posledica.

• Podržavam 17

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

bas tako, i meni je dosta po gradu kad vozim gledaju me u oci i uz neki blentav osmeh krecu, u fazonu jaci sam...

i ovo ce zvucati ruzno, ali treba da ih obaraju da bi im iz dupeta doslo u glavu da motoristi u saobracaju su kao glineni golubovi, i da stradaju u vecini slucajeva ni krivi ni duzni zbog bahatih vozaca

• Podržavam 1

• Drug član, 2775 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

To ne znam, ali znam da su u NS kupovali sebi kacige... Dobili su neke od Policije, ali su se brzo poraspadale i nisu bile bas upotrebljive...

A mislim da i protektore ako imaju, kupili su ih sami!

Brz oporavak policajcu!

I ja se nadam da ce izaci nesto dobro iz ovih nezgoda u kojima su ucestvovali motociklisti organa reda! ;)

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

Da je motorista u ovom slučaju bio civil, zlobni novinar bi napiso kako je motorista išo preko dvesta.na žalost, ovo može svakome da se desi.

• Podržavam 7

• Zainteresovan, 617 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

Drugi policajac na motoru koga u poslednjih nedalju dana obara taksista. Da nije u pitanju osveta neka? Šalim se, i nadam se da su obojica dobro, kao i da ćemo uskoro na ulicama videti bolje opremljene policajce na motorima. Letos kad god ih vidim sa zavrnutim rukavima kako zuje naježim se pri pomisli na obično proklizavanje...

• Tvrdo kuvan, 472 postova
  • Motocikl: mi je mnogo glasan.

Taxisti su jedne obicne dzukele (izvini Pero), treba ih sve na ponovno polaganje, a onim bezobraznim uzeti dozvole trajno. Nego dzukele imaju radio vezu, pa ako krenes na jednog, tu je odma njih 300. Mislim da bi i mi trebali da se organizujemo sa radio vezom. Ne u svrhu tuce, ali izmedju ostalog i toga. Verovatno bi smo dobili popust na kolicinu. Mislim da ne bi trebalo preko 50e po coveku i to da vidimo ko bi zeleo?

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 285 postova
  • Motocikl: U potrazi

Ovo bi trebalo da se kaznjava kao gazenje coveka na pesackom prelazu u zoni skole, ako mene pitate. Oboris motociklistu i platis kaznu 50000din uz obecanje da neces vise...

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Taxisti su jedne obicne dzukele (izvini Pero), treba ih sve na ponovno polaganje, a onim bezobraznim uzeti dozvole trajno. Nego dzukele imaju radio vezu, pa ako krenes na jednog, tu je odma njih 300. Mislim da bi i mi trebali da se organizujemo sa radio vezom. Ne u svrhu tuce, ali izmedju ostalog i toga. Verovatno bi smo dobili popust na kolicinu. Mislim da ne bi trebalo preko 50e po coveku i to da vidimo ko bi zeleo?

Ne bih ja baš rekao da su svi taksisti džukele . Taksirao sam jedno vreme ovde u N. Sadu za jednu taksi firmu. Tu je bilo svega, i ljudi sa fakultetom a i ljudi sa četiri razreda opsnovne. Tu je najviše država kriva što je zarad nekog socijalnog mira dozvolila da svako može da vozi taksi. Ja sam bio jedan od retkih koji je imao saobraćajnu školu i bio vozač po profesiji - zato sam i napustio taj posao jer nisam mogaoi više da radim sa raznoraznim . . .

• Podržavam 3

Ne bih ja baš rekao da su svi taksisti džukele . Taksirao sam jedno vreme ovde u N. Sadu za jednu taksi firnu. Tu je bilo svega, i ljudi sa fakultetom a i ljudi sa četiri razreda opsnovne. Tu je najviše država kriva što je zarad nekog socijalnog mira dozvolila da svako može da vozi taksi. Ja sam bio jedan od retkih koji je imao saobraćajnu školu i bio vozač po profesiji - zato sam i napustio taj posao jer nisam mogaoi više da radim sa raznoraznim . . .

Nisu svi dzukele, ali 95% njih. Toliko su bezorazni da je to prevrsilo svaku meru. Ja inace vozim kamion po Beogradu i po celoj Srbiji i mogu ti reci da su toliko pokvareni, toliko ne postuju propise, staju gde hoce, psuju, ma prosto, STOKA. Ceo dan ih gledam po gradu...

Pre će biti da je 5% "džukela", dok sam imo poso, do marta mesrca, i mrkoliko gofina do tad, isklučivo gradska vožnja, moje je iskustvo, da su baš takdisti nsjkolegijalniji i najtolerantniji vozači. Međutim, to baš nije tako kad vozim motor.

• Ne silazi, 6542 postova
  • Motocikl: đački pešački

Svi policijski motorciklisti su vrhunski obučeni tehnici voženja i naučeni da prepoznaju i preduprede ovakve situacije ali nisu svemogući a malobrojni su u saobraćaju naspram svetskih kriterijuma, nama tek nek je Svevišnji u pomoći.

Prošle nedelje sam čekao ćeru iz inostranstva na aerodromu, taksistima se od vajkada ne može stati na put. I dalje stoje u kodronu na izlazu iz pristanišne zgrade ko braća Daltoni, vuku goste za ruke a kad je pauza u sletanju, sede na zaštitnoj šipki staklenih zidova, puše, pljuju, psuju...i naravno ne pomeraju se nikome, sa koferima mora da ih se zaobilazi. Čak ni auta im nisu parkirana u postavljenom staničnom redu.

Dok se god ne uvede pravilo posla neće biti ništa. Nekada je bilo oštro kažnjavano ako taksi stane u prometnoj ulici a ide vozilo iza njega u kvazi koloni a danas su stalno sa 4 migavca i bukvalno rade šta im se prohte.

Skoro sam sa drugarom debatovao oko ovakvog vida bahatosti, on vozi kombi povremeno i to sve opravdava pravom na rad. Razumem ja nužnost usled besparice ali ne može preko leševa, možda je ovaj taksista video podignutu ruku i refleksno namotao volan fiksiran u par stotina Dinara. Naježio sam se usled ova dva povređivanja.

Dobro, misljenja su razlicita, nego sta mislite o tome da se organizujemo i da napravimo bajkersu radio stanicu. Mislim da bi za to trebali dobiti dozvolu od RRA, ali je izvodljivo

Dobro, misljenja su razlicita, nego sta mislite o tome da se organizujemo i da napravimo bajkersu radio stanicu. Mislim da bi za to trebali dobiti dozvolu od RRA, ali je izvodljivo

ma jok to, nego svako da ima po jednu PMR stanicu, za to, koliko sam razumeo nije potrebna nikakva dozvola. dogovorimo se oko "pozivnog " kanala, i da počnemo da se prozivamo, za početak onako vežber radi. a onda i kad zatreba kolegi pomoć, svedok itd, pa se skupljamo ko taksisti. svi znamo kakvu gužvu u saobraćaju prave taksisti kad protestuju. jedino im protesti policije mogu parirati. sećate se i sami koji je kolaps izazvao štrajk policije.

Pa vidis, posto ti vec imas radio stanicu, mogao bi da se raspitas koliko kosta, da li moze na slusalicu ili bluetooth, da l.i moze da se ugradi na motor. Ja bih mogao, ali moram dosta vremena da se mlatim po internetu. Imaju cak i el. sheme kako se prave. Ja mislim da bi trebala da ima domet od najmanje 30 km.

• U prolazu, 2 postova

Nije mi jasno zbog cega urednici dozvoljavaju uvrede i jezik mrznje?!?

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: MaxSym 400i

Otisli smo sa teme.Juce gledam neku emisiju,nekakvo poigravanje sa mozgom kao recimo ono kada gledas basket i proseta covek u odelu gorile i niko ga ne primeti.E ti likovi tvrde da 50% vozaca automobila kada skrecu levo uopste ne vide motor koji im dolazi iz suprotnog pravca.Mozak je valjda bazdaren da pazi na automobil a motor zanemaruje,ne vidi ga.To bi objasnilo ono cuveno 'izvini nisam te video' ali slaba vajda nama od toga.

Ako je ovo istina onda bi auto skole trebalo da skrenu paznju vozacima automobila na tu pojavu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja