ivan88 855 Napisano Septembar 20, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je doslo ovo hladnije vreme osetim da mi skripe kolena kad sidjem s motora, bas se ohlade posteno. Razmisljao sam da kupim one bandaze za kolena u apoteci pa da to stavim ispod farmerica. Gore mi je super imam jaknu i ne osetim zimu uopste. Jedino se ruke pomalo smrzavaju u koznim rukavicama, razmisljam da obucem ispod one tanke vunene pa preko ove kozne. Da se vratim na problem..da li ove bandaze za kolena imaju nekog efekta ili da trazim nesto drugo? Zna li mozda neko iz iskustva da ih je koristio za zastitu od zime? Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti, citaj. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/95761-iskustvo-sa-grejacima-kolena/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...