ZZ-TOP 64 Napisano Septembar 20, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan Sa velikom tugom zelim da vas obavestim da je sinoc iznenada preminuo brat bajker Ahmo Begic iz Srebrenice. nemam reci I zanmeo sam od soka, zdrav, prav covek ode od jednom . Nek mu je vecna slava I mir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 20, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Saucesce porodici. Kontrolisite svoje zdravlje,iako ste naizgled zdravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5793 Napisano Septembar 20, 2013 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja, znam da je bio dobar prijatelj našem Peđi iz bivše Laboratorije. Kada je dženaza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ-TOP 64 Napisano Septembar 20, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zvezdara-Beograd Motocikl: KAWASAKI Z1000 GTR Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja, znam da je bio dobar prijatelj našem Peđi iz bivše Laboratorije. Kada je dženaza? Rece mi Pedja da je sutra, a koliko sam shvatio sutra bi mu bio rodjendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Septembar 20, 2013 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Široki mu putevi nebeski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 20, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 21, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danas bi napunio 42 godine. Bio je covek velikog srca, dobar drug, prijatelj i veliki humanista. Borio se za razvoj sportskog i kulturnog zivota u Srebrenici. Aktivan u organizaciji KUD Srebrenica, fudbalskog kluba u Srebrenici, jedan od organizatora karting trka i auto trka. Za sobom je ostavio dvoje male dece, cerku i sina (blizanci). Laka mu zemlja! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...