Jump to content

Moto Zajednica

trazim motor

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Postovani clanovi,

Pokusavam da nadjem u Beogradu motor yamaha ybr125 custom.. Najvise bih volela da kupim polovni, medjutim ne nalazim ga nigde u oglasima..

Cesto se vozi ybr125, medjutim custom ne.

Htela bih da predjem sa vespe 150 na male veci motor. Razmisljam se izmedju stare yamahe virago i novijeg 125 customa.. Ali customa ne mogu nigde da vidim, probam, uporedim jer mi je vazna velicina motora, tj da mogu da ga ipak donekle kontrolisem..

Ako neko moze da me posavetuje ili da informaciju, ukoliko ga neko ima, makar da ga samo vidim...

PS prodajem VESPU LX 50 , 2008 godiste, ako je neko zainteresovan.

Hvala vam unapred.

Najlepsi pozdrav,

Ana

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 621 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Tesko ces naci tu Yamahicu, ja mislim da je ona pocela kasnije da se proizvodi video sam je na sajmu ove godine, lep motorcic, ako vec hoces da predjes na nesto sa manuelnim menjacem, pre bih ti preporucio da uzmes keeway speed izgleda isto kao YBR ne custom nego obican, ista snaga i sve sa mozda malo manjom potrosnjom goriva, doduse nije jamahim kvalitet ali ti sve ovo pricam iz prostog razloga sto ces vrlo brzo "prerasti" tu kubikazu i verovatno ces hteti nesto vece, ako kupis yamahu dosta ces izgubiti na prodajnoj ceni a keewaya ces da uzmes za duplo manje para i verovatno da ga prodas za neku pribliznu cifru 1zdravo.gif

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

da li ti je u opciji Yamah Virago 250 možda. Drugar prodaje odličan primerak jel je uzeo Diverziju 600

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/95325-p-yamaha-virago-250-v-twin/page__p__1535116__hl__virago+250__fromsearch__1#entry1535116

• Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro

Postovani clanovi,

Pokusavam da nadjem u Beogradu motor yamaha ybr125 custom.. Najvise bih volela da kupim polovni, medjutim ne nalazim ga nigde u oglasima..

Cesto se vozi ybr125, medjutim custom ne.

Htela bih da predjem sa vespe 150 na male veci motor. Razmisljam se izmedju stare yamahe virago i novijeg 125 customa.. Ali customa ne mogu nigde da vidim, probam, uporedim jer mi je vazna velicina motora, tj da mogu da ga ipak donekle kontrolisem..

Ako neko moze da me posavetuje ili da informaciju, ukoliko ga neko ima, makar da ga samo vidim...

PS prodajem VESPU LX 50 , 2008 godiste, ako je neko zainteresovan.

Hvala vam unapred.

Najlepsi pozdrav,

Ana

Pa ti u jednom postu odmah dala i oglas za kupujem,i oglas za prodajem,a predstavila se nisi...1mda.gifA prelazis sa vespe 150 na malo veci motor 1251mda.gif

PS.Ima jedan custom ybr 125 u Novom Sadu,ali ne znam da li se prodaje...

• U prolazu, 0 postova

Hvala na preporuci keeway-a, nazalost to mi nije zanimljivo.

- Pogledacu oglas za virago, hvala i na tome.

- ybr 125 je svakako druga kategorija od vespe i ne moze se porediti kubikaza, koliko ja (malo) znam o motorima.. A prelazim jer mi se prelazi na veci motor.. Ne jurim ni brzinu ni ne znam kakvu kubikazu. Jurim malo vecu stabilnost i sigurnost i da, malo veci motor od vespe koju jako volim i rado uvek vozim..

Hvala na informaciji!

Pozdrav,

Ana

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 621 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Moja preporuka, idi odmah na 250 ako imas priliku, ja sam mislio da ce mi 250cc biti dovoljno, za po gradu jeste, ali kad idem van i na neku duzu trasu zafali snage 1neznam.gif, sutra se vracam za Beograd i vec mislim kako cu da se smorim dok dodjem iz Uzica, u mom slucaju sledece godine mora da padne barem 400 cc 1moto3.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja