ana.curcin 2 Napisano Septembar 19, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovani clanovi, Pokusavam da nadjem u Beogradu motor yamaha ybr125 custom.. Najvise bih volela da kupim polovni, medjutim ne nalazim ga nigde u oglasima.. Cesto se vozi ybr125, medjutim custom ne. Htela bih da predjem sa vespe 150 na male veci motor. Razmisljam se izmedju stare yamahe virago i novijeg 125 customa.. Ali customa ne mogu nigde da vidim, probam, uporedim jer mi je vazna velicina motora, tj da mogu da ga ipak donekle kontrolisem.. Ako neko moze da me posavetuje ili da informaciju, ukoliko ga neko ima, makar da ga samo vidim... PS prodajem VESPU LX 50 , 2008 godiste, ako je neko zainteresovan. Hvala vam unapred. Najlepsi pozdrav, Ana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Septembar 19, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces naci tu Yamahicu, ja mislim da je ona pocela kasnije da se proizvodi video sam je na sajmu ove godine, lep motorcic, ako vec hoces da predjes na nesto sa manuelnim menjacem, pre bih ti preporucio da uzmes keeway speed izgleda isto kao YBR ne custom nego obican, ista snaga i sve sa mozda malo manjom potrosnjom goriva, doduse nije jamahim kvalitet ali ti sve ovo pricam iz prostog razloga sto ces vrlo brzo "prerasti" tu kubikazu i verovatno ces hteti nesto vece, ako kupis yamahu dosta ces izgubiti na prodajnoj ceni a keewaya ces da uzmes za duplo manje para i verovatno da ga prodas za neku pribliznu cifru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 19, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li ti je u opciji Yamah Virago 250 možda. Drugar prodaje odličan primerak jel je uzeo Diverziju 600 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/95325-p-yamaha-virago-250-v-twin/page__p__1535116__hl__virago+250__fromsearch__1#entry1535116 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Septembar 19, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Postovani clanovi, Pokusavam da nadjem u Beogradu motor yamaha ybr125 custom.. Najvise bih volela da kupim polovni, medjutim ne nalazim ga nigde u oglasima.. Cesto se vozi ybr125, medjutim custom ne. Htela bih da predjem sa vespe 150 na male veci motor. Razmisljam se izmedju stare yamahe virago i novijeg 125 customa.. Ali customa ne mogu nigde da vidim, probam, uporedim jer mi je vazna velicina motora, tj da mogu da ga ipak donekle kontrolisem.. Ako neko moze da me posavetuje ili da informaciju, ukoliko ga neko ima, makar da ga samo vidim... PS prodajem VESPU LX 50 , 2008 godiste, ako je neko zainteresovan. Hvala vam unapred. Najlepsi pozdrav, Ana Pa ti u jednom postu odmah dala i oglas za kupujem,i oglas za prodajem,a predstavila se nisi...A prelazis sa vespe 150 na malo veci motor 125 PS.Ima jedan custom ybr 125 u Novom Sadu,ali ne znam da li se prodaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ana.curcin 2 Napisano Septembar 19, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na preporuci keeway-a, nazalost to mi nije zanimljivo. - Pogledacu oglas za virago, hvala i na tome. - ybr 125 je svakako druga kategorija od vespe i ne moze se porediti kubikaza, koliko ja (malo) znam o motorima.. A prelazim jer mi se prelazi na veci motor.. Ne jurim ni brzinu ni ne znam kakvu kubikazu. Jurim malo vecu stabilnost i sigurnost i da, malo veci motor od vespe koju jako volim i rado uvek vozim.. Hvala na informaciji! Pozdrav, Ana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Septembar 19, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka, idi odmah na 250 ako imas priliku, ja sam mislio da ce mi 250cc biti dovoljno, za po gradu jeste, ali kad idem van i na neku duzu trasu zafali snage , sutra se vracam za Beograd i vec mislim kako cu da se smorim dok dodjem iz Uzica, u mom slucaju sledece godine mora da padne barem 400 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...