papic 7 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim bajkerima i bajkericama iz Zagreba, vozim xl-u600r i gsx-a 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Septembar 18, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10695 Napisano Septembar 18, 2013 Hronični Motociklopata, 7412 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao kolega hvala,sad vidim da si iz Subotice bio sam 81 i 82godine u Subotici u vojsci.Ostao mi grad i ljudi u dobrom sječanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Septembar 18, 2013 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan pozz, ja eto bas sutra idem u Istru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan pozz, ja eto bas sutra idem u Istru sretno i dobar provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...