SHOKLA 1726 Napisano Septembar 17, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem motocikl koji se vodi na kolegu iz Zajecara. Odradio bih prenos vlasnistva pomenutog vozila na svoje ime, ali je broj mobilnog telefona vlasnika motocikla koji ja imam, sada iskljucen. Zadnji put sam bio u kontaktu sa vlasnikom pre godinu dana. Dakle, potrebni su mi neki kontakt podaci, broj telefona, prava adresa ili sta god osobe: MILAN STOJANOVIC - Debeli ul. Hajduk Veljkova 123 Zajecar - to su podaci iz saobracajne dozvole Radi u PZP-u Zajecar Trenutno vozi Yamahu R6 - to su podaci koje sam saznao Znaci, trazi se zbog prenosa vlasnistva vozila. Hvala unapred i POZZZ!!! Nenad Kladovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 17, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jesi mozhda probao 988 sobzirom da imash dosta podataka? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Septembar 17, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan jesi mozhda probao 988 sobzirom da imash dosta podataka? Da, i to nekoliko puta. Ili su pronadjene osobe pod tim imenom iz okoline Za, ili se po adresi javljaju neki sasvim drugi ljudi... Hvala na pokusaju! Trazi se i dalje!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu ti PP sa mojim brojem telefona, ja cu pokusati da ti pomognem. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se javljam ako mogu nekako da pomognem. Ako mozes da mi na PP objasnis malo detaljnije . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ti prepodne saljem broj telefona. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 18, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brzo i efikasno..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Septembar 18, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Misija obavljena, kolega Milan lociran, i kontakt obavljen. Jos jednom HVALA SVIMA koji su pokusali da pomognu, i koji su to uspeli!!! :zdravo: :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...