IceWave 2 Napisano Septembar 17, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 12, silazim niz brdo sa suprugom i decko ispred mene vozi golfa, 15 na sat. Ukoci, ukocim i ja, iz drugog smera ide kombi, ne mogu zaobici golf nikako. Decko odjednom ubaci u rikverc, ja poceo da sviram, pokusam malo da odem u nazad ali dzaba, motor 100kg, zena i ja na njemu, uzbrdica jako ostra i bum, slomi mi covek prednji blatobran. Izlazi decko (rekao bih 15-16 godina) i mnogobrojna (zenska) familija. Gledaju auto, njemu nista, meni blatobran na zemlji. Komentari su bili: "Pa zasto ides iza mene!?" - izvini, jel treba da letim iznad tebe? "Pa mnogo si se pribio uz nas" - govori bakica od 60-65 godina - bio sam na 2 metra od njih pre nego sto je ubacio u rikverc i krenuo. "20 evra?! Ma dacu ti 500 kinti i to je to" - objasnjavam decku da su cele plastike 250 evra i da za 500 dinara ne mogu ni ulje da kupim. Na moje pitanje "PA STO NISI GLEDAO!?" - odgovara "Pa nisam..." Pitam se sta bi bilo da sam bio 10 metara iza njega... razbio bi me. Jedva nekako izmuvam 2000 dinara jer sam pretio policijom, mali ocigledno nije svestan da ce najebati ko zuti ako ih zovem pa ga stariji ubedjuju da se ne segaci nego da ce platiti. Cena novog blatobrana je 2500, video kad sam dosao kuci ali cu u svakom slucaju iseci deo koji je polomljen, nije puko ceo, samo prednji deo pa cu da zaoblim. Daj boze da je imao dozvolu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 17, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan odlično ste prošli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Septembar 17, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih zbog bezobrazluka zvao muriju, pa samo dolazak bi platio 30.000din. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Septembar 17, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Pa da nije hteo da vi njemu platite,i sta je hteo uzbrdo u rikverc dileja Dobro je da vama nije bilo nista a steta je minimalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IceWave 2 Napisano Septembar 17, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Nisu iz Kraljeva, koliko sam shvatio dolazili su tu kod nekog pa su promasili ulaz u dvoriste. Zato je isao u rikverc. U svakom slucaju je kriv 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 17, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pazi u toj situaciji je on kriv 100%,ali u slucaju da ima polozeno i da kaze da si ti udatio njega odpozadi i ovi njegovi iz kola posvedoce isto kao on(a ima ih vise i verovatno bi njima verovali) caskom ispadnes kriv iako nisi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6103 Napisano Septembar 17, 2013 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je što vas nije oborio, moglo je svašta da se desi. Kupi novi blatobran i uvek četvore oči čim sedneš na motorče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Septembar 17, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Pazi u toj situaciji je on kriv 100%,ali u slucaju da ima polozeno i da kaze da si ti udatio njega odpozadi i ovi njegovi iz kola posvedoce isto kao on(a ima ih vise i verovatno bi njima verovali) caskom ispadnes kriv iako nisi.... Mene je u istoj situaciji udario tip kolima u moja kola od pozadi, kasnije kad je dosla policija tvrdio da sam ja isao u rikverc i izazvao nesrecu. Srecom po mene imalo je dosta slucajnih prolaznika svedoka koji su posvedocili u moju korist. Tako da naravoucenije za u buduce,ako si siguran da nisi kriv, sta god da se desi i najmanji udes, povuci rucnu, pali sva cetri zmigavca, zovi policiju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3044 Napisano Septembar 17, 2013 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Vala zemo, dobro ste prošli, ali baš. Nek je vama glava na ramenima i sve kosti na broju, branik će se rešiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 17, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me podseti na scenu sa pumpe pre jedno 5-6 godina Dvoja kola su ispred mene. Čiča u škodi 130 L je završio tankovanje pre lika ispred sebe, ubacuje ladno u rikverc i kreće da se isparkirava. Svirao sam i urlao.... ladno me je pomerio sa sve motorom 1.5m u nazad. Isparkirao se i odvezo se a da se nije ni okrenuo. Šta bi bilo da sam bio na ćopavoj ne smem ni da pomislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Septembar 17, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično si ti prošo pravo da ti kažem što vas nije oborio,svašta bi tu puklo. Meni jedna devojka, nema ni mesec dana, prilikom isparkiravanja PREGAZILA motor na ulici i vukla ga onako 2 metra ispod kola, dok sam uzimao nešto na kiosku. Nije ga videla kaže nije bio tu pre 2 minuta, a što sve škripi iza, mislila da joj branik struže o ulicu... Sad ne prilazim kolima nikako, ni u saobraćaju, a kad stajem, na trotoar ga dižem što dalje od kola.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Septembar 18, 2013 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično si ti prošo pravo da ti kažem što vas nije oborio,svašta bi tu puklo. Meni jedna devojka, nema ni mesec dana, prilikom isparkiravanja PREGAZILA motor na ulici i vukla ga onako 2 metra ispod kola, dok sam uzimao nešto na kiosku. Nije ga videla kaže nije bio tu pre 2 minuta, a što sve škripi iza, mislila da joj branik struže o ulicu... Sad ne prilazim kolima nikako, ni u saobraćaju, a kad stajem, na trotoar ga dižem što dalje od kola.. Jesi li je pitao da li će da ide po uput za psihijatra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Septembar 18, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Kao što i sam kažeš, odlično ste prošli. Boli njega i sve slične da gledaju. Ko stoka, zna gde je krenuo, a šta je između njega i odredišta koga briga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7540 Napisano Septembar 25, 2013 Drug član, 3119 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...mene je tako udario na semaforu kombi pogrebne službe... Ne znam koji mi bi da stanem tačno iza njega, da me ne vidi u retrovizore, a budala pošto je nagazio na pešački i pošto iza sebe vidi kola na 5m (a mene između ne vidi ) krene u rikverc! Ja truba truba, krenem da grebem nogama pod da vučem motor nazad al džaba, popeo mi se na točak. Ništa puklo ni polomljeno, sreća pa mu je branik elastičan. Izađe lik i izvinjava se, a ja se razmišljam: "Beži baksuze jedan, gde baš ti da me udariš!" A meni da je ovako klinac bio drzak, imao bi sreće da ne dobije dandaru... "ti dam 500 kinti..." mršupčkumtrnu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma prosto je za neverovati koliko su bahati klinci u današnje vreme što se tiče svega a naročito u saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 26, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan No coment!!! http://youtu.be/WHZTKzIVS2E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...