papacito 1354 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Opšte informacije Vozilo:PolovnoMarka:YamahaGodina proizvodnje:2010Tip:Sport / Super sport..Fiksna cena:7500e motor je presao 5000km... Dodatne informacije Kubikaža (cm3):599Snaga (kW / KS):97 / 132 ks Stanje motocikla - Prvi vlasnik - Kupljen nov u Srbiji - Garažiran - Servisna knjiga Oprema - Amortizer volana - Slideri Opis motor je u perfektnom stanju bukvalno nov.ni jedan saraf nije odvijan,xenon svetla,slajderi. kupljen od devojke,prodajem ga zbog nedostatka vremena ne stizem da vozim.u cenu ne ide auspuh i amortizer volana.. sva tri kljuca sva dokumentacija ama sve sto se dobije uz nov motor,bez ikakve zamene .cena za kes.... tel.0640014953 za clanove bjb.korekcija cene 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Video sam je juce u oglasima i pomislio sam da je tvoja , zato sto je jedina bela u Srbiji. Onolike muke i sad je prodajes , zasto ako smem da pitam ? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Video sam je juce u oglasima i pomislio sam da je tvoja , zato sto je jedina bela u Srbiji. Onolike muke i sad je prodajes , zasto ako smem da pitam ? ne stizem brate da vozim,zatrpan sam poslom zao mi je ali da mi stoji celu sledecu godinu ne ide... radim sam i dolazim umoran svaki dan nisam nizasta ..to je razlog... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja mislio da od mene nema ludjeg 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja mislio da od mene nema ludjeg sta da ti kazem,i od ludjeg ima ludji.razlika je u finesama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj, da ti se ne sviđa boja, i da ćeš, kada prodaš ovu, da kupiš crnu R6-icu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj, da ti se ne sviđa boja, i da ćeš, kada prodaš ovu, da kupiš crnu R6-icu. ne,boja je fenomenalna perla bela,rekao sam razlog. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo se šalim. Srećna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna e da je para..... Srećna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 16, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Bicikla... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan cena ide dole na 7300.to je zadnja i fiksna. ako se ne proda nek stoji u sobi do sledece sezone... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti predlazem da je ne prodajes , sezona je vec pri kraju i ona ce da stoji u sobi i ovako i onako , a ako ni sledece godine ne budes imao vremena onda je prodaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Septembar 30, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan da osvezim temu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Septembar 30, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je nov, nema ni sitnu ogrebotinu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Motor je nov, nema ni sitnu ogrebotinu upravo tako ni jedne jedine ogrebotine.motor dajem uz svu garanciju koju hoce kupac ako nije tako vracam pare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 1, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ma verujemo mi tebi ali znas kakvi su ljudi, ja bi ovo u sobi drzao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 1, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je nov, nema ni sitnu ogrebotinu upravo tako ni jedne jedine ogrebotine.motor dajem uz svu garanciju koju hoce kupac ako nije tako vracam pare... dolazim sutra ako mi daš doživotnu garanciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Motor je nov, nema ni sitnu ogrebotinu upravo tako ni jedne jedine ogrebotine.motor dajem uz svu garanciju koju hoce kupac ako nije tako vracam pare... dolazim sutra ako mi daš doživotnu garanciju za tebe i preko toga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan da osvezim temu,sa novim slikama... CENA KAO STO SAM REKAO MOZE DOLE ZA CLANOVE ,,BJB,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan dobijam ovih dana neumesne poruke sa ponudama za yamahu,ne svatam ljude znaju li oni sta se nudi i koja je cena.lepo sam napisao na oglasu sta i kako medjutim mi smo ti jajare od ljudi misle da su njihove pare jedine na svetu ili ni sam neznam sta da mislim,poucen iskustvom jednog naseg prijatelja koji je imao slicne skeceve prilikom prodaje svog motora uradim sledece. dobijam opsirnu poruku od nekog tipa koja glasi od prilike ovako.. mogu da ti ponudim za motor 5500e ide zima i javili su da ce biti jako hladna i posto motor ne moze da se vozi mogu ti ponuditi ovu cenu,znas brate motor ce stojati 6meseci.znaci zarobljene pare... na to mu se ja zahvaljujem na ponudi i odgovaram sledece brate ne mogu nista drugo da ti napisem sem jednog ,,REGISTROVACU TE U IMENIKU TELEFONA POD NAZIVOM YAMAHA DZABE ,,TAKO DA TE UVEK IMAM U VIDU... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ....zaboravio da napise uz to da ima losu karmu jer je ubio najmanje 10 musica ..... Srecna prodaja, mani se ludaka. Meni je neki ludak po oglasu kacio slike svog motora i vikao kako je njegov lepsi..zakljucao sam temu ali je ne brisem da se uvek slatko nasmejem...(i dalje ga prodaje)) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Novembar 3, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da primetim nešto-"prvi vlasnik", a posle piše "kupljen od devojke" ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 4, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da primetim nešto-"prvi vlasnik", a posle piše "kupljen od devojke" ?! Pa on je prvi vlasnik, a ta devojka je bila prva vlasnica. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 16, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan akcija jos malo pa nestalo.motor je bele boje i za mesec dana ima da bude zimska idila.stopice se sa belilom napolju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...