Kobaja 269 Napisano Septembar 21, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo plaze od kampa i okoline Tog dana kad smo se slikali poceo je pozar na okolnom brdu.helikopteri,avioni,vatrogasci.Sreca visoko je pa nema opasnosti po kuce dole pored puta.Ali ipak je bilo mobilno stanje da se to sve ugasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 21, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Sad smo vec iskusni kamperi motor je stalno bio kod naseg satora, inace moraju da se ostavljaju kod recepcije gde je predvidjeno mesto za motore.no mi smo imali malo protekcije Culi smo da ima u obliznjem mestu (Teologos ako se nevaram) dobra jagnjetina,prasetina i dobro domace vino pa smo resili da odemo do tamo i probamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 21, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pred restoranom docekace vas ljubazni "kapetan" koji ce vam pozeleti dobro doslicu na Grckom jeziku.Kad je video da smo Srbi poceo je odma na srpskom da prica jagnjetina i krompir ispod saca je ufffffffffffffff :ooo: Sve je bilo super osim....... Sta smo to doziveli?Ludilo!!!! O ovom dozivljaju mislim da se jos prica na Pefkariju,Potosu a mozda i na celom ostrvu.Ovakve stvari se ne vidjaju cesto uzivo, osim na filmu Gazda kampa Jorgo mi je rekao steta sto to nisam snimio sve mogao sam da zaradim velike pare hahahahaahah Evo sta je bilo Sve bi lepo docek,atmosfera,muzikica ja i zena uzivamo.Narucili smo nasu klopu,cekamo i cavrljamo.gledamo lokal sve norrmalno.Onda jednog momenta na jednom od stolova gde su sedili gosti sruci se neka voda na sto????? Mi mislili covek prskao napolju mozda se napunilo u oluku pa popustilo i upalo u bastu kod gostiju.Konobari su odma goste premestili za drugi sto sve postavili sve u redu.Stize nase pecenje!Konobar stavlja prvo krompir a pecenje ostavlja na drugom stolu.Tog momenta ja gledam preko moje zene iza njenih ledja na drugom kraju restorana,ulazi covek sa motornom testerom.Prva pomisao mi bila radi covek nesto okolo oko restorana pa usao da pita nesto sta ja znam.Gledam njega i vidim svi konobari trce prema njemu.Osta moje pecenje na drugom stolu Mislim u sebi daj to pecnjenje jebote pa onda trcite tamo.Kad bog te covek upali teateru i poce da je gasira brmmmmm brmmmm poce da rusi sa stola tanjire case,kao lud gas do panja i poce da sece sto hahahah testera mu se zaglavljuje u sto i staje......konobari svi vicu Kosta,Kosta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mislio konkurencija pa dosla da im zaplasi goste?? Onda skontam da nije grli ga ljubi ga neka starija zena i place !! Panika u lokalu gosti beze,moja zena ustala vice, ajmo ajmo ....... ma nema sanse neidem nigde!Pecenje mi na drugom stolu nisam ni probao hahahahahah Ona vice ti nisi normalan!! Ma daj sta ti je vidis da je neki folirant.Sedi tu i cuti Provalio sam ga iz prve! Da je bio neki ludak nebi prvo sklonio,tanjire i case sa stola?.Pametan je on nece da mu vrcne na njega staklo dok sece i povredi ga.Samo da isplasi goste i ocigledno da se nekom osveti.Tako je i bilo!!!!!! Do nas je dosao "kapetan" i ja sam ga pitao sta je bilo ovo?Onda je covek objasnio da je to gazdin sin i da je malo nerovozan hahahaha Na sta sam mu ja reko, pa mogu zamisliti kako izgleda kad je stvrno besan!!!! Smejali smo se a covek je nastavio dalje da objasnjava.Kao mali zivi od roditelja,sve mu daju on samo trosi,ona starija zena mu je majka,taj dan se slavilo nesto na ostrvu celo ostrvo je slavilo neki crkveni praznik,pa je on hteo da pravi zurku i trazio od oca pare.Ovaj mu nije dao pa je hteo da se osveti ocu,da ga kazni hahahaha Ona voda sto je pala na goste to je on bacio sa balkona,kad je video da to nepali usao sa motorkom.Znaci ludilo.Lokal se ispraznio,psuju grci i odlaze.ostali ja i zena sami.Reko mjastore mogli ja sad dobiti moje pecenje da zavrsim??.Kaze covek moze zasto da ne.Svi izadjose (pobegose) a ja i zena sami u celom restoranu sedimo i jedemo nase pecenje :lol: Posle jela smo kulturno platili i otisli.A nismo morali jer niko od gostiju koji su otisli nije nista platio. Ovo cemo dugo pamtiti Evo sad malo i slika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se pakujemo za nazad Toliko nam je bilo lepo da nam se neide,ali deca nam vec nedostaju pa jedva cekamo da stignemo i da ih sve vidimo Dogovr za sledecu godinu na istom mestu je pao Rezervisali smo kamp prikolicu pored mora za nas i decu Plan za povratak nazad je sledeci: vozimo se do Nisa, stizemo u vecernjim satima,prenocimo kod rodjenog brata,odmorimo se dobro i opet predvece palimo za Sr.Mitrovicu nasoj kuci.Zbog vrucina odlucio sam da je ovako bolje,da se nekuvamo na motoru po danu. Pakovanje je gotovo jos da se mi obucemo i pravac Kameroti trajekt. Gasenje pozara je u toku i vidi se blaga panika u narodu koji zivi na ostrvu.Jutro je a svi su napolju i gledaju u brdo koje se pusi.Stoka se spusta sa brda i prebacuje na drugu stranu puta gde je sigurnije.Mnogo vatrogasaca je po sumama,avioni kanaderi koji uzimaju vodu iz mora i nose na brdo,helikopteri takodje. Mi nastavljamo put ka Kameroti i stizemo na vreme bez cekanja.svakih pola sta ide trajekt.Od sad uvek idemo na trajekt u Kemaroti Nikad vise Kavala gde smo cekali 4 sata i jos 1 vremena plovidbe. Ukrcavanje je u toku jedini smo bajkeri na trajektu pa svi bleje u nas Odma ulazimo u bar na trajektu, narucujemo kafu i nesto da se osvezimo.U baru se nepusi a imaju klimu s....e moracemo napolje.Nema veze raskomoceni izlazimo napolje i ajde da se malo slikamo da ubijemo vreme. Slikamo sve sto nam je zanimljivo,slikamo Thasos koji nam ostaje iza ledja malo smo tuzni ali neka dogodine opet to nas drzi sve vreme puta. Cek cek !!!! Jel su ovo neki muzicari ispred nas??? Ocemo mi to imati ispracaj sa ostrva sa muzikom? Izgleda! majstore opleti nesto da nas malo raveselis.Spremni ko zapete puske pocinju sa virkom i nadjose me iz cuga Tooooooooooooo majstri bolji ispracaj sa ostrva nisamo mogli imati Ajde da vas brat Srbin okiti po naski Uplovljamo u Kemaroti svirka je gotova.Keramoti je bas lep gradic Iskrcali smo se i nastavljamo put Tesaloniki,Skoplje.Sve je auto put pa i nema nesto zanimljivo da se slika vise.Plan je vozimo do Makedonije i tu doruckujemo odma posle prelaska granice u restoran Belov13. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo do naseg odredista restoran Belov 13 Umorni i gladni ali ............... Kad se ne uslogira kad sam usao u bastu restorana.Puno ljudi nigde konobara reko sta je ovo?Covek koji ocigledno pazi na restoran nam rece da su predhodnu noc inspektori zatvorili restoran,kao nema svu dokumentaciju za rad.Puuuuuu breee sta sad?U ovoj klisuri nema nigde restorana? Nista vozi dalje pa cemo da vidimo sta i kako.Zedni nismo poneli smo,ovde odmorili 20 min.i po gasu Na prvoj benzinskoj pumpi gde smo tankovali nekih 50km od ovog restorana mesto Negotino pitali smo pumpadziju gde ima da se jede neki restoran ili bilo sta.Covek nas uputi u restoran Dragi tu u mestu.Brzo smo ga nasli nije daleko od benzinske i auto puta. auuuuuuu kako lepo mesto raskomotili smo se kao kod svoje kuce.Konobar imali sta corbasto?Nema!Samo rostilj renovira se restoran.A i corbasto ko jede po ovoj vrucini hmmmm Ajde daj sta das Preporuci nam covek specijalitet kuce Ala Dragi neka pljeska valjda Dok nam prave klopu mi razgledamo restoran, bas je super basta! Hladovina,pod od kamena poprskan vodom pa hladi kao klima Milina jedna Siti i napojeni krecemo dalje.Pravac Srbija- Nis Odlucili smo da odmorimo prespavamo i nisu pa sledeci dan kuci Mitrovica: Negde kod Vranja katastrofa kolonaaaaaa nema joj kraja.U Grdelickoj klisuri udes! Kolona od Vranja pa do Vladicinog hana znaci nemam joj kraja. 30 kilomettara bas sam merio.Mi smo to sve obisli (prednost motora) dok su drugi stojali bukvalno setali se po putu.Hvata nas mrkli mrak zbog ovog udesa kasno stizemo u Nis. Auuuu nisam nikad ulazi sa ove strane u Nis pa jos i mrak.Uvek ulazim sa auto puta od BG ali sa ove stane nikad.hmmmm Stajemo i ja zovem brata da dodje po nas,sto je sigurno sigurno.Pokusavaju da mi objasne gde i kako.Naravno zalutao sam kako su mi objasnili lepo.Vracam se opet pored auto puta, i nemicem se dok burazer nedodje po mene izgubismo 2 sata oko ovog idi tamo idi onamo ovo selo oni selo.Bem ti smotane ljude kad neznaju da objasne Nadosmo se jedva nekako.Brat me vodi nekim putevima boze me sacuvaj.Nemam pojma kud smo prosli i gde smo isli.Kad sam stigao pred sinovicinu zgradu onda sam znao e to je to.Pakujemo motor u garazu kod brata,pa kod sinovice na spavanje.ma nevidim vise belu macku,samo mi treba krevet.Oni bi da pricaju.Ma idi begaj sutra cemo odo da se tusnem i tabla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Kako smo lepo spavali ufff Doruckovali smo "niski burek" koji se jede iskljucivo sa rukama hahahah popadali smo od smeha :lol: .Kod nas u Sremu se jede viljuskom al ajde tako je kod njih.Idemo malo do Niske Banje,setnja,pice rucak, i tako to..... pa onda kod brata po motor i palimo za Mitrovicu. Planirali smo da krenemo polse rucka ali...... nedadose nam deca da krenemo, pa smo opet sacekali vece i krenuli kuci Lepo smo se proveli u Niskoj Banji lepo odmorili, ma bilo je super.Dan sa decom (unucima) zetom i sinovicom je bio super.Brat mi je bio samo parking Ovaj odmor u Nisu nam je bas prijao.Ja bih mogao opet nazad za Grcku.Zena mi kaze da nisam normalan Stigli smo negde oko 10 evece u Srem.Mitrovicu "Svugde prodji,svojoj kuci dodji"!!! Eto ljudi toliko od mene,ako vas nesto zanima pitajte tu sam!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 27, 2013 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо сте се напутовали и видели свашта нешто , доста слика и објашњења свака част Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 27, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala srdjane Samo da jos dodam da nas je sve kostalo 700 evra. Znaci putovanje tamo i nazad,putarine,gorivo,trajekt kampovanje,klopa pice bas nismo stedeli sto bi se reklo.Mozda to nekom izgleda puno ali verujte nije.Za ovakvu voznju i ovakav dozivljaj i mir koji smo imali nema cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dhm011 26 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan lep putopis . interesujeme iznajmiljivanje kamp prikolice za cetvoro na primer. gledao sam na njihovom sajtu da je to 25 evra. e sad nije mi jasno,jel to sve. ili se doplacuje voda,struja,parking , neki gas-reso ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan lep putopis . interesujeme iznajmiljivanje kamp prikolice za cetvoro na primer. gledao sam na njihovom sajtu da je to 25 evra. e sad nije mi jasno,jel to sve. ili se doplacuje voda,struja,parking , neki gas-reso ? da to je ta cena 25 evra raspitacu se kod gazdarice za detalje pa cu javiti. U kamp prikolici imas sve za kuvanje to je vec uracunato u cenu.Imas dva frizidera,jedan je u prikolici jedan napolj.Sto sa cetiri stolice koji je napolju i natkriveno je sve od tende sto pripada prikolici.Nisam 100% siguran ali mislim da je sve uracunato u tih 25 evra.Parking se neplaca to znam sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa gazdama i tako je kako sam ja mislio. Kad iznajmis prikolicu sve je ukljuceno.znaci nista vise neplacas osim toga! Jedino sto ce mozda do godine biti male korekture cene ali to se jos nezna tacno.Koga zanima nek prati na njihovom sajtu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dhm011 26 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...