Jump to content

Moto Zajednica

NAJPROBLEMATICNIJI, TJ. "NAJMALEROZNIJI" MOTOR KOJI STE IMALI

Recommended Posts

• Drug član, 1414 postova

Koji motor vam je zadavao najvise "glavobolje" u smislu prvavljenja problema u vidu "kvarova" u nevreme, padavina itd. itd...Koji vam je ostao u najgorem secanju ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

NAJPROBLEMATICNIJI -------> Aprilia tuareg 125 stalno po majstorima na kraju pukao blok i tako prodata

NAJMALEROZNIJI--------------> yamaha yz 125 pao u Jazku sa njom i slomi 4 rebra + 2 meseca mirovanja

• Drug član, 1414 postova

Najproblematicniji: Vespa PX 200E, Pucale sajle cesto, a kad sam krenuo da ga prodam, padnem pri 80/h, ogulim bubrege vespe, mada ga ipak prodam kasnije.

CB900- karburacija, vecito kod majstora.

Guest babyboy

MZ 251  :D mada njega i ne treba pominjati - to se nekako podrazumeva (i najmalerozniji a i najproblematicniji) (do duse nikad me nije jako udario podzepu  ;D)

• Zainteresovan, 582 postova

NAJPROBLEMATICNIJI---Aprilia RS50, 2 puta generalna 1 polugeneralna.....

NAJMALEROZNIJI---------Cagiva Mito 125,12 kopci na kolenu i ucenje o letenju bez padobrana.... ;D ;D ;D

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Aprilia RS 125 SP. U proseku dva dana voznje na 5 dana popravke. Nije da su uvek bili neki katastrofalni problemi, ali je uvek vapila za paznjom.

U svakom slucaju, vredelo je...

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: TDM 4tx

Најпроблематичнији и најмалерознији је био онда када нисам имао мотор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

kle 500 sa strujom kpoja je crkavala svaki drugi dan,te regler te pik apovi pa magnet , pa onda lanac spaneri,,za njim ide tengai 650 sa primarnim lancem za kontra teg i glava koju sam odmah morao da kupim i platim kao da je od zlata,

a najmalerozniji honda boldor f2 4 puta pao zbog ocajnih kocnica sve sam je polupao sva sreca prodao na vreme

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

tomos 14,osnovna skola, raspust, kupio ga i isti dan stavio svecicu sa dugim navojem i probao da ga upalim na gurku, polomio klip i celu masinu, ukupno sam ga vozio 100 metara.

• In memoriam, 87 postova

Jedini motor sa kojim sam ikada imao problema je yamaha majesty 125 non stop se kvarila i gasila, ali sam se bio navikao tada na to, sa ostalima da kucnem u drvo nisam imao "licno" problema....

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Za sad Aprilia RS50,jednostavno taj motor je trazio svakih 5-6 dana da se neshto cacka oko njega..........Mada nikad neshto extra ali nervira kad non stop zeza...

• Drug član, 3035 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Honda CB 550 nighthowk, za Americko trziste. Fantastican motor, ali kad je nov. 2x pokrivio ventile u roku od 700 km. Nije on kriv, nego nedostatak delova i para. Da sam.... sto volim kad pocnem sa tim. Da sam nasao novu glavu, celu, ili vodjice i spaner, fabricki, u prvom sastavljanju, bio bih i dalje sa njom. Mada, i anlaser sam remontovao, covek mi napravio nov rotor anlasera. Savrseno. To mi je bila najskuplja registracija. Platio celu godinu, vozio se dva dana. A ostalih, ranijih 14, 15, svi imaju neku manju manu, manji problem, ali svaki je bio lako resiv, osim kad je lik krenuo da mi premotava alternator na Z 1000. Trebalo mu je oko 2 meseca. A i to je bila moja greska.

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Suzuki Savage 650

tomos 14,osnovna skola, raspust, kupio ga i isti dan stavio svecicu sa dugim navojem i probao da ga upalim na gurku, polomio klip i celu masinu, ukupno sam ga vozio 100 metara.

phahahahaha htedoh reci nije motor toliki maler, veci je kad ga nemas, kao sto neko rece, ali mrle je pobedio... rofl :D

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Dogodine opet...

blah...Tzr 125 r,samo kad sam ga prodao..znaci ne znam ni sam koliko sam generalnih i polu generalnih radio..pa lamele,pa sajle od km..smrt..sa skuterom sam imao manje prob..:( 4t je mama:)

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Sci, zaključavaj temu...od ovog gore ne biva :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja