sci 26 Napisano Januar 13, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor vam je zadavao najvise "glavobolje" u smislu prvavljenja problema u vidu "kvarova" u nevreme, padavina itd. itd...Koji vam je ostao u najgorem secanju ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan NAJPROBLEMATICNIJI -------> Aprilia tuareg 125 stalno po majstorima na kraju pukao blok i tako prodata NAJMALEROZNIJI--------------> yamaha yz 125 pao u Jazku sa njom i slomi 4 rebra + 2 meseca mirovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 13, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Najproblematicniji: Vespa PX 200E, Pucale sajle cesto, a kad sam krenuo da ga prodam, padnem pri 80/h, ogulim bubrege vespe, mada ga ipak prodam kasnije. CB900- karburacija, vecito kod majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 13, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan MZ 251 mada njega i ne treba pominjati - to se nekako podrazumeva (i najmalerozniji a i najproblematicniji) (do duse nikad me nije jako udario podzepu ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 13, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan NAJPROBLEMATICNIJI---Aprilia RS50, 2 puta generalna 1 polugeneralna..... NAJMALEROZNIJI---------Cagiva Mito 125,12 kopci na kolenu i ucenje o letenju bez padobrana.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1449 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Najproblematicniji : Vespa PX200E . . . koliko je taj puta video alat ne umem ni da izbrojim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RS 125 SP. U proseku dva dana voznje na 5 dana popravke. Nije da su uvek bili neki katastrofalni problemi, ali je uvek vapila za paznjom. U svakom slucaju, vredelo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Најпроблематичнији и најмалерознији је био онда када нисам имао мотор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kle 500 sa strujom kpoja je crkavala svaki drugi dan,te regler te pik apovi pa magnet , pa onda lanac spaneri,,za njim ide tengai 650 sa primarnim lancem za kontra teg i glava koju sam odmah morao da kupim i platim kao da je od zlata, a najmalerozniji honda boldor f2 4 puta pao zbog ocajnih kocnica sve sam je polupao sva sreca prodao na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svaki malerozan sto se toga tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan cagiva el 125,kross,5 km voznje pa 10 km popravke,mz 251 krsina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Januar 14, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan tomos 14,osnovna skola, raspust, kupio ga i isti dan stavio svecicu sa dugim navojem i probao da ga upalim na gurku, polomio klip i celu masinu, ukupno sam ga vozio 100 metara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Januar 14, 2008 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jedini motor sa kojim sam ikada imao problema je yamaha majesty 125 non stop se kvarila i gasila, ali sam se bio navikao tada na to, sa ostalima da kucnem u drvo nisam imao "licno" problema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Za sad Aprilia RS50,jednostavno taj motor je trazio svakih 5-6 dana da se neshto cacka oko njega..........Mada nikad neshto extra ali nervira kad non stop zeza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6313 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB 550 nighthowk, za Americko trziste. Fantastican motor, ali kad je nov. 2x pokrivio ventile u roku od 700 km. Nije on kriv, nego nedostatak delova i para. Da sam.... sto volim kad pocnem sa tim. Da sam nasao novu glavu, celu, ili vodjice i spaner, fabricki, u prvom sastavljanju, bio bih i dalje sa njom. Mada, i anlaser sam remontovao, covek mi napravio nov rotor anlasera. Savrseno. To mi je bila najskuplja registracija. Platio celu godinu, vozio se dva dana. A ostalih, ranijih 14, 15, svi imaju neku manju manu, manji problem, ali svaki je bio lako resiv, osim kad je lik krenuo da mi premotava alternator na Z 1000. Trebalo mu je oko 2 meseca. A i to je bila moja greska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Januar 15, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan tomos 14,osnovna skola, raspust, kupio ga i isti dan stavio svecicu sa dugim navojem i probao da ga upalim na gurku, polomio klip i celu masinu, ukupno sam ga vozio 100 metara. phahahahaha htedoh reci nije motor toliki maler, veci je kad ga nemas, kao sto neko rece, ali mrle je pobedio... rofl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan blah...Tzr 125 r,samo kad sam ga prodao..znaci ne znam ni sam koliko sam generalnih i polu generalnih radio..pa lamele,pa sajle od km..smrt..sa skuterom sam imao manje prob.. 4t je mama:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan tomos 14,osnovna skola, raspust, kupio ga i isti dan stavio svecicu sa dugim navojem i probao da ga upalim na gurku, polomio klip i celu masinu, ukupno sam ga vozio 100 metara. Sci, zaključavaj temu...od ovog gore ne biva :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...