Jump to content

Moto Zajednica

Predlog za dvodnevni odmor sa dragom osobom

Recommended Posts

• Rodjena na motoru, 735 postova
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury

Dakle ...potrebni saveti, gde ici a da ima nesto zanimljivo da se vidi istorijsko a moze I geografsko.

Zbog bljak vremena u planirano vreme puta mozda krenemo I kolima umesto motorima...

Smestaj za jednu noc, da ne bude nesto papreno skupo I fensi...samo da bude cisto I uredno...

Klopu cemo negde usputno da overimo ....

Hvala unapred dobrim ljudima koji ce odvojiti par minuta I posavetovati, i time pomoci da isplaniramo rutu :)

Sent from my Televizor

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Ja sam planirao da obidjem BG - Sarajevo - Visegrad - Beograd otpilike 600km sa nocenjem u Srajevu (kod rodbine) ali jos nisam preveo motor na sebe tako da nista od toga do proleca :(

Sve usvemu ima dosta da se vidi u samim mestima kao i na putu do njih. :zdravo:

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Srebrno jezero.

Potpuno opremljen apartman, letos, 800 dinara po osobi

U okolini: Viminacijum, Golubacka tvrdjava, Ramska tvrdjava, Djerdap, Lepenski Vir

Taman za dva dana.

• Podržavam 1

• Bivši baksuz :), 599 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Ovako:

Bg - autoput do Aleksinca (smaranje, ali najbrže) - Bovansko jezero (pauza) - Sokobanja - Sokograd - Knjaževac (stari grad, vinogradi) - Donja i gornja Kamenica (manastiri) - Svrljig (kafana Kamiondžije) - Niška banja - Ćele kula - Medijana - Grad Niš - Bg (autoput).

Spavanje u Knjaževcu, nakon ispijanja vina. :)

• Podržavam 1

Izvan Srbije nista...hvala...nasa zemlja je prelepa...samo je treba upoznati... pa onda otici dalje...

Ima par mesta koja ste predlozili da mi se svidjaju...

Sent from my Televizor

• U prolazu, 14 postova
Poz.Pogledaj Vrhpolje kod Lubovije ima etno selo pored Drine i smestaj u oklini je Soko grad, recica i kanjon Tresnjice i stari rimski most.

Vrhpolje ima prihvatljive cene smestaja i dobru klopu, moze i da se satoruje, do rimskog mosta se moze motorima a kanjon je pesacka varijanta, ko voli stenje i vidikovce.

Ne znam koliko je topla Drina posle ovih kisa, ali ja bih poneo kupace, zlu ne trebalo :)

edit: nije topla...

Sent from my MB632 using Tapatalk 2

• Svrati ponekad, 292 postova
  • Motocikl: Yamaha Super Tenere

Imaš na Zlatiboru na putu ka Sirogojnu extra mesto, zove se Boškove vode (kod Ljubiša) ljudi koji drže su više nego prijatni. Etno fazon, klopa extra a cene vrlo pristojne. Odlično mesto da se malo čovek odvoji od civilizacije.

• Podržavam 1

Razmatram opciju : -vodopad Lisinu i vrela Mlave i Krupaje -Mozda Zlatar... -Rtanj.... Dunavsku magistralu necu jer hocu da je vozim motorom, kad bude lepo vreme... Sent from my Televizor

• Starfleet officer, 249 postova
  • Motocikl: n/a

Idite na Taru, ovo sto predlaze profesorkosmosic ili Zaovinsko jezero. Ja vodio zenu, i bas joj se dopala priroda. Preko Valjeva nesto oko 170km cini mi se.

Pre mnogo godina sam bio na Vlasinskom jezeru i secam se da je bilo bas fino.

• U prolazu, 14 postova

Da li planirate da šetate, da li vam je auto sposoban za truckanje po planinskim putevima?

1. dan: Vodopadi/vrela + Rtanj (na Rtanj se treba popeti a ne gledati ga odozdo, al' ajd' sad)

2. dan - Felix Romuliana + Lazarev kanjon

Pre ce biti da nam motori nisu za truckanje, njegov cbr I moj xj600...

Dakle kolima neki tucanik I slicno ok...ali nemam bas u cilju da unistim auto...

Volimo da setamo, tako da je I pentranje opcija, a ne da gledamo odozdo ;)

Sent from my Televizor

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Stara planina, Babin zub, mora u dva dana, setanje, izaberi kuda ces proci do tamo i nazad.

Smestaj je jeftin, hrana dobra i pristojnih cena. Imas gde da setas, na putu do tamo ili nazad mozes pored Bora i jezera, kroz Svrljig (kamiondzije), Knazevac, Zajecar (meda)... Otvori kartu pa izaberi kojim putem zelis. Dosta krivina za motor ili auto put za kola...

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ja ti predlazem Sisevac http://www.sisevac.rs/

Bazeni sa termalnom vodom, jezero za pecanje, priroda da padnes na dupe. Niko nece da vam brani ni uvece da se bucnete u bazenu sami, a i konobari su uvidjajni, pa hoce da ugase svetla oko bazena :hej: Blizu su i Lisine, Krupajsko vrelo, bas ima sta da se obilazi.

• Podržavam 1

• ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Bio u Sisevcu krajem avgusta i prenoćili. Po meni extra mesto da se odmoriš i napuniš baterije ali je malo zavučeno tj ima onih 6km lošeg puta do restorana/motela tj bazena. Mi se isto kupali do kasno u noć.

Nas je mrzelo da se vozikamo i obilazimo okolinu samo zbog tog lošeg puta tako da smo ostali tu i iskupali se i naodmarali se za sve pare. U povratku smo svratili i obišli manastir Ravanica.

Apartman za nas četvoro smo platili, koliko se sećam, 5,600 din. imaju i sobe koje su sigurno jeftinije po osobi nego apartman. Po meni ovo mesto je više da dođeš na max 2 noćenja iskuliraš i opustiš se uz termalnu vodu i u povratku nešto još obiđeš i gas kući. Mi smo hteli da se vraćamo preko Topole i Rudnika i da svratimo do Oplenca ali smo se zadržali na bazenu i kasnije krenuli pa je to otpalo.

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Pre ce biti da nam motori nisu za truckanje, njegov cbr I moj xj600...

Dakle kolima neki tucanik I slicno ok...ali nemam bas u cilju da unistim auto...

Volimo da setamo, tako da je I pentranje opcija, a ne da gledamo odozdo ;)

Sent from my Televizor

Sta ste odlucili, izabrali?

Mi na kraju otisli kolima...ja sam izasla iz nocne smene pa nisam bila za to da vozim motor na takav put, ali zato kola teram sve u sesnaes' ;)

Lagano preko alternativnih puteva plana-jagodina-paracin-bovansko jezero-soko banja...nocili u soko banji, kasno smo stigli I uhvatio nas pljusak sreca tek posle pronalaska smestaja...sutradan... soko grad, borsko jezero, vrelo krupaje I vodopad lisine, zbog jako malo slobodnog vremena rtanj, resavsku pecinu I manasiju ostavili za drugi put... nama je bilo prelepo...dva dana samo za nas...u prirodi ...

Ali kratko... jbm ti posao...bar 4 dana bi trebalo, pa otici na kupanjac do petrovca na mlavi I jos po nesto...

Sent from my Televizor

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja