mohikanac 1209 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Aj da oglasim i ja mog vfra,ide zima pa bi valjalo malo promene,da se uzme neki drugi motor,a ako ne prodam jedan,a zimus znam da cu uzeti jos jedan....onda cu imati 3 velika motora sto je malo mnogo .. Dakle vfr rc 24 87 god.,dosta stvari prepravljeno...magneziumske felne 17ice,tvrdji zadnji amortizer,k&n filter i vece dizne u karduratorima,neke sire izduvne grane bez srednjeg lonca,pancirna kociona creva...ide dosta bolje od obicnog vfra... Ja sam skoro stavio joskin regler i strdio frajlauf,tako da su jedine boljke vfra trajno resene...od mana..losiji akumulator i zadnja guma,ali posto uvek imam zadnjih guma u rezervi namontiracu jednu.... E da na motoru trenutno zadnji lancanik 56 zuba,naravno postoji i originalni..inace agregat perfektan,ne trosi ni gram ulja,pali na cvrgu,ulje i filter sam takodje skoro menjao.. Od zamena bi mi pasovalo neka fzr 1000,cbr 1000f,gsxr 1100,neka novija izlupana hiljadarka ili enduro ili kros..naravno spreman sam i za moju doplatu... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao si bolje slike cini mi se, ovo ko da prodajes floridu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imao si bolje slike cini mi se, ovo ko da prodajes floridu... U pravu si i za jedno i za drugo,imao sam bolje slike,a i florida je inace na prodaju.... Aj kad se prolepsa posle ove kisurine napravicu koju novu fotkicu....evo jedna dod je vfr bio u plavoj boji.. Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napisi nesto i za floridu onda, moj cale je trazio nesto takvo pa uzeo forda pikapa ali bi mu nesto ovako otvoreno vise odgovaralo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 13, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ih ja taman usao u temu da vidim kakav je to vfr od 24950e :-) 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 13, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ih ja taman usao u temu da vidim kakav je to vfr od 24950e :-) A moze i ta cena da bude necu se mnogo buniti .. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Septembar 15, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Limeni, ovo je kao stvorena makina za tebe:) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Otisao vfr dosla gsxr 1100 buljara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom bilo... Daj neku sliku 'leba ti, volem te uljare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno nije nista posebno,napred strit maska pozadi njen standardni rep....ali zato se zimus pretvara u opakog fajtera...neki drugi repic,poliranje rama i skoro svega aluminiumskog,komplet farbanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, cekamo prolece, mada mozes i da fotkama dokumentujes radove pa napravis posebnu temu, valjace nam kad padne sneg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...