Gordi 0 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugrai, hoću da pazarim svoj prvi motocikl. Od uvek sam voleo endure, i zbog putovanja i zbog vožnje po makadamima i stazama. Sada mi u oko upade jedna Honda Transalp, navodno rađena za američko tržište. '94 je godište. Ima sat u miljama, nema prekidač za paljenje svetala, ima neki katalizator ili šta već, za izduvne gasove. Ali i zadnja kočnica je doboš što me je začudilo za to godište! Da li je moguće da su tada stavljali doboše ili je motor stariji ili prerađivan? Šta vi mislite o tome? Da li je neko imao slišnih iskustava? Evo ga i link oglasa (ne znam da li je prikladno, stoga se izvinjavam administratoru ako nije):Tekst koji želiš Unapred se zahvaljujem što delite vaša saznaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 11, 2013 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je od 96-te na zadnjem tocku disk... tako da je ovde sve ok. Jedina razlika je ovde to sto nema prekidac za svetlo... ostalo je sve isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Septembar 11, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Motor sa oglasa je 89 god, sema boja je za to godiste. Od 90. godista je drugacija instrument tabla, a od 91 stavljaju zadnju disk kocnicu. Od 94 god je promenjeno prednje kockasto svetlo koje posle tog godista zakoseno, tako da nema sanse da je ovaj motor sa oglasa 94. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 11, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan od 91-ve je disk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 11, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Motor sa oglasa je 89 god, sema boja je za to godiste. Od 90. godista je drugacija instrument tabla, a od 91 stavljaju zadnju disk kocnicu. Od 94 god je promenjeno prednje kockasto svetlo koje posle tog godista zakoseno, tako da nema sanse da je ovaj motor sa oglasa 94. Potpuno se slazem sa ovim sto je AcaPN rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 11, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi Transalp je bio za americhko trzishte, isto dobosh pozadi, kockasti far, navodno je bio 91god...iskreno nije me bilo briga za godishte Promenila sam nekoliko transalpova ali taj je bio ubedljivo najbolji od svih, i dan danas ga vozi drugar i kaze da je lud motor i dalje. Razlika je u cajgeru, u tom nekom katalizatoru, koji ni ja ni ortak koji je uzeo bajk od mene u zivotu nismo pipnuli (i nishta mu ne fali), ima one machije ochi svuda po sebi, far je uvek automatski upaljen, nema ablend dugme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mislio da je stariji. Ubeđujeme deško da nije, ubi se jadan. Možda i on stvarno misli da je 94. A kako vam se čini ovako? Ne znam kakva to muljaža sa zamenom godišta može biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je ovaj "amerikanac" zapao za oko... Na ovog ces da odlepis po istoj ceni... http://www.moto-berza.com/polovni-motori/honda-transalp-oglas-83733/ p.s nisam prodavac(gledao i ja za sebe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Septembar 11, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su pri uvozu stavili to godiste ali nije 94. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan (Vuleta) Auuuu, dobro izgleda! Nisam ga ni video u oglasima. Jesi bio da ga vidiš? Ljudi, hvala na pomoći!!! Znate kako je kada se kupuje prvi bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio, nije mi bas blizu nikako da se organizujem zbog posla... Ali sam pricao sa covekom, vlasnik je pet godina, a kupio od druga iz susednog sela. Stariji covek rekao bih, deluje ozbiljno... Cena mu nije fiksna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jel ok da odem ja da ga vidim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 12, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da mu je prva registracija bila 94 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kod modela 600 deseta cifra tj slovo oznacava godinu proizvodnje a prve 3 cifre pokazuju gde je proizveden: JH2 giappone ZDC italia VTM spagna 1HF USA 9C2 Brasile 1987 H 1988 J 1989 K 1990 L 1991 M 1992 N 1993 P 94-95 R 1996 T 1997 V 1998 W 1999 X p.s. Jedino su neki modeli iz 1992 imali 11 cifara Jedanejsta cifra tj slovo pokazuje u kojoj fabrici je proizveden C SAITAMA Japan K KUMAMOTO Japan M HAMAMATSU Japan S Suzuka Japan F ATESSA Italy E MONTESA Spagna A OHAIO Usa I MANAUS Brasile Ima tu jos oznaka koje pokazuju stosta ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ok da odem ja da ga vidim? Nego sta, zato i predlazem, jer obecava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Super za serijsku oznaku. Idem sutra da ga vidim. Pozdrav i hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano Septembar 14, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bajk kupljen :) Auspuh mu je izgoreo i mora da se menja prednj disk i pločice a sve ostalo izgleda ok. Lepo pali, ide, nema čudnih zvuka, lepo se menjaju brzine. Da li možete da preporučite neke dobre majstore za njih u Bgu? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 14, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan koji si na kraju kupio? (cestitam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano Septembar 14, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj što je Vuleta predložio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Septembar 15, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bajk kupljen :) Auspuh mu je izgoreo i mora da se menja prednj disk i pločice a sve ostalo izgleda ok. Lepo pali, ide, nema čudnih zvuka, lepo se menjaju brzine. Da li možete da preporučite neke dobre majstore za njih u Bgu? Pozdrav Ako mislis na majstora za auspuh, ima jedan dobar u Kumodrazu. Radi i sa prohromom, a vrsi i prepravke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano Septembar 16, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pa i na majstora za auspuh a i inače za majstore koji rade Honde i Transalpove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Septembar 21, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim da si kupio masinu, cestitam. Daj neku sliku, utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano Septembar 25, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da mi ispit prođe i ima da ga uglancam i ovekovečim pa da se hvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Septembar 29, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan dokle traje taj ispitni rok, majka mu stara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Octobar 2, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...