VladaSD 2364 Napisano Decembar 1, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Instalacija iGo-a, na Galaxy Note..... dobitna kominacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam iGo savrseno na Note I ...sad imam Note III i nece da moze........iGo ne podrzava toliko veliku rezoluciju na Note III..... strasno. Sva sreca pa nisam prvi sa ovim problemom, te me je kolega Jager uputio na HERE maps....radi odlicno....i ima veliki izbor preuzimanja potrebnih mapa (naravno free, sa Google play-a)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 21, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za Full HD rezoluciju je potreban samo jedan mali fajl, pa ce raditi na bilo kom telefonu u toj rezoluciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Za Full HD rezoluciju je potreban samo jedan mali fajl, pa ce raditi na bilo kom telefonu u toj rezoluciji. Eto...drago mi je sto ti to znas..... sad jos kad bi pomogao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 21, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rapid Sbija forum ce ti pomoci u trazenju odgovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 25, 2015 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Chek da iskoristim dok je tema sveza da priupitam koji android telefon je za vas imao najbolju vidljivost pri jakom suncu? Kuburim bre sa tim glupim odbleskom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Samsung Galaxy s3 i mat foliju ( ne ostavlja otisak prstiju po ekranu) i odlican je.Sve je to isto. Koji telefon koristis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Za problem sa suncom, trazi bilo koji sa SuperAmoled ekranom. Jednostano imaju najbolju vidljivost na suncu. Imao sam jos pre par godina Samsung Wave GT8500 i uvek se bruka dobro videlo i pri najajcem svetlu dok na sadasnjem Samsung duos moram da zaklonim rukom da bih procitao sta pise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Maj 27, 2015 U prolazu, 56 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovo slucajno, mozda kome pomogne a valjda nece nikome da steti... http://www.pametnitelefoni.rs/saveti/telefoni/kako-instalirati-igo-navigaciju-na-android-uredjaj_29819.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 30, 2015 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem. Trenutno koristim neki stari Huawei g300 ocajan je na suncu. Probacu to super amoled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 2, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja dobih samsung x cover 3.Pravi bajkerski.Garantovano mu sat vremena na metar dubine,full otporan na padove,prasinu,blato...smrzavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ovi novi Windows Phone sa navigacijama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Jun 3, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim neki HTC - android, kupljen pre 3 god. koji mi stoji samo za to. Nije velik i staje svuda. Nije mi bitan ekran, stavim ga u džep ili tank torbu slušku u jedno uvo i milina. Do sada nijednom nisam promašio ono što sam tražio. Ako mi baš treba da buljim u ekran za to imam navigaciju od 5" ili tablet sa još većim ekranom. Mada do sada na motoru sam uvek posao zavšavao sa ovim HTC i sluškom u uvetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 12, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ovi novi Windows Phone sa navigacijama? Uz njih dolazi Here maps, sasvim pristojna a i free zamena za iGO i sl. navigacije koje se plaćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jun 12, 2015 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan HERE mape idu na svaki Android. Ja sam od skoro poceo da ih koristim umesto IGo-a i ne vidim da je IGo nwdto bolji. Dobro rade posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Jun 12, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan I iGo koristi Here mape i koliko vidim dosta su dobre i novije su od onih Contrast-ovih iz 2012. Dodat je recimo Pupinov most ali nema sve brojeve kuca ovde u Vrscu kao Contrast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 13, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Moj lapsus..mislio sam na Here+ aplikaciju koja koristi Here mape. Mene je zimus iGO zahebavao po Trstu, vodao me okolo-naokolo, umesto samo pravo. Uključio Here aplikaciju, našla pravi put "iz prve"..od tad samo Here. Mada poslednjih par dana testiram Maps.me aplikaciju na telefonu, isto se biraju mape za download, doduše nisam proverio kog su proizvođača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Jun 13, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa javi sta je bolje na kraju Ja za sad imam Sygic ali mi je prevelika mana sto nema glasovnu navigaciju(ima kad kupis, naravno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Jun 13, 2015 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Here drive navigaciju na win telefonu koristim dve godine, jako dobro radi, mala mana u odnosu na igo i garmin je sto nema kucnih brojeva, barem za moj grad, a velika mana je sto nema planiranja rute po usputnim tackama, nego samo se izabere krajnje odrediste i koji vam put on izracuna to vam je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 13, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan MapFactor, dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzone 21 Napisano Jun 14, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Here drive navigaciju na win telefonu koristim dve godine, jako dobro radi, mala mana u odnosu na igo i garmin je sto nema kucnih brojeva, barem za moj grad, a velika mana je sto nema planiranja rute po usputnim tackama, nego samo se izabere krajnje odrediste i koji vam put on izracuna to vam je. Ne nudi ti opciju da sam izaberes kucni broj kao iGO, fora je da kad u pretrazi ukucas ime ulice u nastavku upises i broj, probaj radi 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jun 15, 2015 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Here drive navigaciju na win telefonu koristim dve godine, jako dobro radi, mala mana u odnosu na igo i garmin je sto nema kucnih brojeva, barem za moj grad, a velika mana je sto nema planiranja rute po usputnim tackama, nego samo se izabere krajnje odrediste i koji vam put on izracuna to vam je. Ne nudi ti opciju da sam izaberes kucni broj kao iGO, fora je da kad u pretrazi ukucas ime ulice u nastavku upises i broj, probaj radi 100%. Baš tako. I ja ukucam svaki put i kućni broj a navigacija me dovede skroz do cilja. Provereno u nekoliko zavučenih, uskih, veoma sporednih beogradskih uličica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 16, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Meni iGo nije podrzavao veliku rezoluciju na Note telefonu, tako da sam koristio samo Here...... prezadovoljan. A u medjuvremenu sam se malo i namazao iskustvom , pa imam i obavezno instaliranu i neku od offline navigacija...just in case Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Jun 18, 2015 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa here je offline navigacija, samo trebas da poskidas mape koje ti trebaju na telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 18, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pored mapfactora ova je takodje dobra. Sygic https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&hl=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...